ЛОНДОН - 12

• 38 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Опашката за безплатното посещение на Скай Гардън хич не е малка.
Да си знаете.

# 586
Благодаря на всички за съветите! И аз мисля,че за два дни няма да успея да видя всичко,което ми се иска.Може би ще ги разтегнем на 3-4 дена за Лондон,ако няма да се бъркаме много с транспорта до Лондон и из Лондон.Дано и времето е със нас,че с чадър едни разходки ще бъдат:smile:

# 587
  • София
Благодаря на всички за съветите! И аз мисля,че за два дни няма да успея да видя всичко,което ми се иска.Може би ще ги разтегнем на 3-4 дена за Лондон,ако няма да се бъркаме много с транспорта до Лондон и из Лондон.Дано и времето е със нас,че с чадър едни разходки ще бъдат:smile:

Citymapper е много удобно приложение на телефона за придвижване в Лондон, дава и цената на транспорта за избраната дестинация

# 588
Да си знаете.

Зависи от часа и месеца, в които се посещава. Била съм сутрин към 10 и вечер след 18 и не е имало опашка.

# 589
  • Пазарджик
Да си знаете.

Зависи от часа и месеца, в които се посещава. Била съм сутрин към 10 и вечер след 18 и не е имало опашка.
Трябва задължително да си направите резервация иначе няма как да влезете.

# 590
А цените в горния ресторант са много неприятни за сметка на минимизираните порции...

# 591
За сметка на безплатния вход,сигурно?Мисля да избягвам ресторантите,по принцип.Не знам,но отивам с нагласата повече пари да дам,за да гледам,отколкото за да ям.Даже включих и мадам Тюсо в списъка.Сега ако не видя такова нещо,кога?Пък и евтини магазини има.Гладна няма да остана.Тръгвам със натрупани запаси по тялото:)

# 592
Здравейте,

Имам един въпрос относно лирите. В средата на април ще ходим до Лондон за пет дни. От едно пътуване през 2010 г. имах останали някакви пари, които обаче са изтеглени от обращение през септември 2022 г., и сега единственият начин да се сменят с такива, които важат, е на място - в централната банка или в пощенски клон на Реджънт стрийт. Мога и да не ги сменя, разбира се, но все пак става въпрос за 200 паунда.

Искам да попитам дали някой е правил подобно упражнение със смяна на пари? Отиваме на разходка (да гледаме музеи и мюзикъли) и изобщо не ми се занимаваше с подобно нещо. На сайта на централната банка пише, че при тях опашката била голяма. Реджънт стрийт ми е по-удобно като място.

Мерси предварително за отговорите.

# 593
те са 3-4 пощенски клона, може да ги видите на сайта на пощите
по-нагоре в темата беше писано
и аз имам да сменям, ама не съм ходил до Лондон скоро

# 594
те са 3-4 пощенски клона, може да ги видите на сайта на пощите
по-нагоре в темата беше писано
и аз имам да сменям, ама не съм ходил до Лондон скоро

Благодаря, ще прочета. В сайта на банката видях само този, но не признавам, че не съм задълбавала много. Надявах се да направя това в моята банка (където живеем), но вчера ми казаха, че няма как да стане.

# 595
Да си знаете.

Така е, има опашка. Ние обаче си бяхме взели предварителни билети със запазен час по интернет и ни казаха да минем най-опред. И влязохме веднага. Супер е отвисоко.
Според мен това за Окото са излишно дадени пари, само да се хвалиш след това, че си се качил на закрита гондола.

# 596
Да си знаете.

Така е, има опашка. Ние обаче си бяхме взели предварителни билети със запазен час по интернет и ни казаха да минем най-опред. И влязохме веднага. Супер е отвисоко.
Според мен това за Окото са излишно дадени пари, само да се хвалиш след това, че си се качил на закрита гондола.
Да,и аз май размислих за Окото.А някой ходил ли е скоро в музея на мадам Тюсо? Предполагам, че и за там предварително трябва да се закупят билети? И дали наистина човек  може безпроблемно да се снима с някои от фигурите?

# 597
  • sofia
Лично за мен, Мадам Тюсо ми е повече като за деца подходящ, 90лв е входа. Можеш да се снимаш с всички фигури, не знам, всъщност ми хареса, забавно е. Ето много добър клип с това, което ще видиш- https://www.youtube.com/watch?v=nzxYrctUJoA&ab_channel=Andrei%27sAdventures

# 598
Благодаря! Клипчето ме убеди на 100% да го посетя.

# 599
  • sofia
Ето от тук си купи билет, всичко става много бързо и удобно. https://www.madametussauds.com/london/tickets-prices/ways-to-vis … /general-tickets/

Общи условия

Активация на акаунт