Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 634
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Mimy8809 не се виждат обаче :/
Скрит текст:
Иначе понеже се чудехте къде са - в Италия с потенциално новите бански за 2022. Не ми харесват Grinning

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 16:14 от Didi_Bidi

# 76

Май тази година ще бъде този принт

# 77
Не се вижда снимката . Дрехите са добре направени и седят много добре , особено дънките . Е , не сме изваяни като Мая , но все пак .

# 78

Сега дали се виждат?

# 79
Да , виждат се . Добре ти седят .

# 80

Май тази година ще бъде този принт
  Е то това е почти 1:1 с принта Insta sensation 🤔😳 в първия момент даже си помислих, че ще има цял бански  Insta sensation и чак след това като се загледах видях, че е малко по-различен..

# 81
Не вярвам да е този принт в лятната колекция. Това си е insta sensation в някакъв техен Capri вариант 😃
Ноо съвсем скоро ще разберем 🙂

И да се връщат по-бързо, че си чакам с нетърпение вече поръчката с летните дрехи (с yacht принта)😁

# 82
Тoзи принт много прилича на Insta Sensation, малко по-различен, но е почти същият. Според мен точно това ще го има в лятната колекция. Grinning

# 83
Сигурно ще пуснат и такива бански .

# 84
  • Варна
Да, да, именно, хич не ми харесват принтовете тип Insta sensation, Sky is the limit, Keep shining, Vip entrance...too much са ми. Кефят ме повече някакви свежички тип Married to the money.

# 85
Insta Sensation всъщност не е лош. Първата ми покупка от Алеса беше топ с панделки на презрамките в този принт. 😀 После си купих и маратонки, скрънчи и лента за коса с него. През недалечната 2019 година. 😀
Маратонките не лоши, много са ме питали откъде са, свежи са, макар че не ги нося често. Топът го продадох, защото нещо не ме кефи вече как ми стои в бюста (чашките се повдигат нагоре). Но две години го носих активно и пак беше в отлично състояние.
Иначе и Married to the money е голяма шарения.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:19 от kalina_pehlivanova

# 86
  • Варна
Шарения е, ама ми е някво по-свежо, тия дето ги изброих ми напомнят на забрадките на баба ми. Но за всеки влак си има пътници и щом се продават, явно се харесват.

# 87
Може би е така донякъде - от изброените принтове, включително и Married to the money,    не съм купувала нищо. Само Insta Sensation прави изключение ( с тези лимони ми напомня точно за Италия, Гърция и тн). Явно са решили да го “претоплят”. 😀 Но ще видим какво ще има в лятната колекция.

# 88
Момичета, бих искала и аз да си взема beige чантичката, но се чудя дали ще си ходи с всичко. Вие с какво я съчетавате? Гледам снимки на клиентки в сайта, носят я с всичко.

# 89
Средата на юни месец ли да очакваме новата колекция?

Общи условия

Активация на акаунт