КАУФЛАНД - тема 58

• 50 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
DeVa, кауфландският сладолед на клечка ни е любим (особено този с фъстъка). Simple Smile
Принципно цената му е 0.85 лв., но сега с брошурата от 06.06.2022 до 19.06.2022 г. е на 0.69 лв.
При нас много често се изчерпва и затова като има го зареждаме.

Имам подобна машинка, купувана за 5 или 7 лв., и съм доволна, така че не се отказвай от твоята.

# 361
В Лидъл всички сладоледи са с около 10 стотинки повече, май вчера и в Кауфланд мернах тази "промяна"...🤔 Този от 69 ст го няма поне от 2 дни...

# 362
Той и на мен ми е любим, Дидка. Simple Smile
Още като му беше редовната цена 0.69. Лидл имат аналог на този с фъстъци. И той ми е любим.

# 363
  • оттам, откъдето започва България
Знам, че и в Лидл има хубави продукти и нарочно се отписах от темата за Лидл и при посещение на магазина купувам конкретно набелязани продукти (за разлика от Кауфланд).

Те обаче са решили, че няма да ме оставят. Живея до Кауфланд, сега започнаха да строят и Лидл. Neutral Face

# 364
Здравейте!
Извинявам се, ако е коментирано, но някой може ли да сподели мнение за намалената кафемашина от брошурата? Заслужава ли си според вас?
предполагам че това ще е доста по-добро:
https://www.technomarket.bg/kafe-machini/briel-a1-grafite-09185328
и аз се оглеждам за евтина еспресо и не виждам алтернатива в този диапазон (до 180лв и над 15Бар)
Преди да мина на капсули, ползвах 3 години Solac 20 бара налягане, справя се чудесно и е с крема диск,съответно
 каймака става хубав и плътен. Нямам спомен колко точно е струвала, но със сигурност под 200лв. Аз случайно я намерих в магазин за немски уреди,но мисля в Технополис предлагат марката.
П.п. открих я,само че съм в лека грешка и е 19 бара
https://www.technopolis.bg/bg/Espreso/Kafemashina-SOLAC-CE4480-INOX/p/840111

# 365
Точно със самобръсначка ги махнах. И после минах с този "уред', но можех спокойно да изтупам дрехата.
Долче, ще ти го снимам.

Махна ли това пластмасовото отпред?
Че и аз се бях засилила да я връщам, но като го махна мъжът ми и воала- магията стана Joy

# 366
Живея до Кауфланд, сега започнаха да строят и Лидл. Neutral Face
Това не мога да го разбера: големи хипермаркети пък един до друг, често и с общ паркинг.

# 367
Бонбоните за рожден ден вече са други - Brandy Beans
Не знам дали въобще да ги взимам, не ги харесвам.

# 368
Ех, а защо не дават от бонбоните с алкохол?! Забелязах, че при нас има винаги налични от тях, голяма кутия за 9,99 лв, от бонбоните без алкохол все няма...Има само малки сини кутии по около 100 гр...🙄
Към разбирачите по гривните😃 Тази гривна с купона става ли? Не мога да видя кой модел е, че да я търся о лайнер като характеристики...🤔 Та, ако някой я има, може ли мнение?🙂

# 369
При нас има и от двата вида от 9.99, не е това причината.
Сегашните са 3.19 Joy

# 370
Чувствам се прецакана...🥴

# 371
И аз. В Лидл също вече са на по-евтините трюфели, в сравнение с морските дарове.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама то с тая инфлация...

# 372
Ох, съвсем ме разби.😆 И от Лидъл ли да чакам разочарование?😅🤣😄 Ех, десетина дни преди рождения ми ден...😅

# 373
Странно,брат ми имаше купон за РД (16.06) за бонбоните ,които обикновено дават и днес си ги взе.

# 374
  • Пеликания
Долче това май е MI Band 6. Аз имам MI Band 4 и съм много доволна. Новите модели не знам дали мерят кръвно, моята мери само пулс. Аз повече я ползвам като ми звънят, да усетя, че телефона често не го чувам Grinning и за тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт