Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 994
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисте, вдигам палец,  все едно си си рекнала и съм те разбрала.
мир да има.
правя тортия патата.  питайте ме защо!

от седмица една колежка ме моли за помощ, опитах с едната испанка, съгласна е, но не можага да си нагодят графика, а сега тя заминава.
ще трябва да търся друга Sad
а вътре в мен циникът говори, че няма никакъв смисъл.

# 1 951
Бърльо, с теб сме. Hands Pray
Бърди, и теб те мисля. Държиш ли се?
За Карамелка, Герата, Уми и Уиш, която се покри и тя незнайно къде, ами явете се и рапортувайте. Мислим ви и вас.

Такъв дъжд ме пра преди малко, направо колата ми занасяше, особено на най-дългия пловдивски мост....не искам и да си спомням вече. Сега слънцето се мъчи да пробива. Иначе съм с нови ноктенца и много им се радвам.
Скрит текст:
💅

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 15:55 от 🧡 Clo 🧡

# 1 952
Да,и на мен ми се струва,че е за ваксините. И все още сме на едно мнение. 🤭

# 1 953
  • Пловдив
Кло, пОкажи де! Smiley

Школото пиука, не спира...оформят учениците на поразия Моя поиска др.седмица да съм му напишела бележка и да не ходи, че то това било загуба на време Grin М да...и аз така искам, ма няма.
Довечера имам камара задачки...тирамису тряя мацам, дюнери и ска да правим, да пазарувам...айлелемайкоу!

Стана задух и 1/2...

Ено, ти го каза Satisfied

# 1 954
Цъкни малко назад, показах. Ама сте много бързи. Докато кача и хоп с Ени се разписахте.
И ти нон стоп сменяш аватари. Докато видя един и вече си с друг, Мистева.

# 1 955
ооо, майстор на ноктите си имаш. аз съм по-скоро пикасо Wink затова ги пропускам

# 1 956
Без значение за какво е.Тъпо е да кажеш,че искаш да се изкажеш,ама няма,щото едиквоси...И да го казваш,само защото ти било скучно,или няма какво да кажеш.Ми аз си мълча,като няма какво да кажа,не се опитвам да се правя на интересна,и опитвайки се да привлека внимание 🙄
А за другото -понякога е страх лозе пази,ползите са повече,от колкото вредите.В спорове на тази тема не влизам, предимно чета,аргументите са ми интересни.

# 1 957
  • Пловдив
Ми аз па не си мълча...с голяма уста съм. Притрябвало ми да съм интересна...просто си разсъждавам пишейки. Казах, ако преча-ме подминаваш.

# 1 958
Леле, не се диша. И вятъра утихна и е егати и началото на лятото.

# 1 959
то затова е интересно, защот сме различни. Wink

# 1 960
  • Пловдив
Именно, Добри Simple Smile

# 1 961
ааа, приемам всичко и вината, и рИкиите. Simple Smile
ти мастичка ли си търси за дрешка?

казах ли ви, че правя patata tortilla

# 1 962
  • Пловдив
ааа, приемам всичко и вината, и рИкиите. Simple Smile

ти мастичка ли си търси за дрешка?
  и аз незнам...не моа си избера и незнам кво искам, де Wink то там е проблема...

# 1 963
Мен пък не ми пречи,винаги е хубаво да чуеш мнение и от другата страна.Когато е културен разговора и без обиди,в спора се ражда истината.Колкото и да е клише.Отиваме и ние да слагаме трите първи на малкото.Тия в болницата ги понесе добре,тук се изсипва голям порой. Дано му върви по вода.И на новата ми пералня,старата предаде дух вчера след четири поредни перални.Платката.

# 1 964

отвори ми се третото око

Общи условия

Активация на акаунт