Дванайсет години - равносметка и избор

• 62 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моят младеж е полусирак и вече няма да получава пенсия до момента, в който не се запише в университет като редовен студент.

Дано го приемат и да си помага с тези парички, докато си вземе сам живота в ръце!

# 286
  • София
Здравейте, знаете ли дали има някъде класация на училищата в България (в частност София) според резулратите от ДЗИ за тази година?

# 287
  • София
Срокът за разглеждане на работите в училищата е удължен. Евентуално после може да се публикува класация, а може и да пропуснат.

# 288
  • София
До кога е удължен срока, че моя е болен , а искахме да отидем да си види работата.

# 289
  • София
И на моята ѝ изместиха датата на връчване на дипломата... Трябваше да е на 16-ти... засега на 22-ри

# 290
  • София
Точно и аз щях да се жалвам. Сега съм отпуска, можеше да отида една снимка да направя на връчването, после да го изюркам да подава. Всичко ми прецакаха с това изместване от 16 на 22-ри.

# 291
  • София
Дами, имаме ли някъде скрито албумче, в което може да се видят снимки на нашите гарджета като абитуриенти?

# 292
  • София
Точно и аз щях да се жалвам. Сега съм отпуска, можеше да отида една снимка да направя на връчването, после да го изюркам да подава. Всичко ми прецакаха с това изместване от 16 на 22-ри.
Ралка има РД на 16-ти. Отложихме партито заради таз диплома. Нищо! Здраве да е Simple Smile То връчването ще е от 19:00 доколкото знам.

# 293
  • Русе
Наборът работи вече трета седмица и не се оплаква, въпреки че не му е лесно. Мисли да не мърда от работа до кредата на септември поне. Аз съм упълномощената.  Дипломите ще ги дават на 23, от 18 часа.
Скрит текст:
На косъм съм да зарежа дипломата за да не изгубя и ден море. Баща му има доста запълнен график с пътувания, а ние обичаме дивото юнско море.Дадох много, дипломата не ми връща почти нищо. Нито е критерий за нещо. Но понеже е заявил желание - едно,единствено и нищо повече, може и да изчакам няколко часа да мина и тази формалност, надявам се последната за която правя компромис, по отношение на формалностите. Вече съм на години и гледам да остойностявам нещата по много дълго изкристализирани стойности и мои критерии.
  Обаче ако все пак има начин да се добера до тоз номер,да изтегля от сайта на МОН тоз документ и да го подам онлайн в СУ на 21-22 , ще съм много удовлетворна.

# 294
  • София
До утре е удължен.

# 295
  • Русе
Призме, кое е до утре? Нещо да не изтърва.

Амбърче, и аз искам номера на проклетата диплома, че да махам това подаване от главата си. Мамин затен да не се озори и сам да си свърши работата.

Много ми е смешен как все още ми иска разрешение. Днес, преди работа звъни:
- Мога ли (!!!) да си купя охладител за лаптопа?
- Купи си каквото искаш.
- А мога ли да си изтегля 20-30 лв от сметката?
- Акси, ако искаш всичко изтегли и ги дай за *****.
- Оф, добре уеее  (аз пляс по челото).
На другият край на БГ е, кой ще го види какво прави???

Говедото си оставил 25 лв и всички останали пари ги дал на баща си да му ги приберем. Да, ама всяка вечер купони с пиене, а заплата чак другия месец.

# 296
  • Русе
Ели, ами радвай се на контактите и информацията. От няколко години получавам много редуцирана и внимателно подбрана такава , която да ми спести каквито и да е теми за размисъл. Знае ,че всяка тревожна мисъл в главата ми, ще се отрази веднага и на неговия рахатлък.

# 297
  • София
Ели, до утре е удължен срокът за разглеждане на работите от матурите от зрелостниците. Надали у вас това е на дневен ред Simple Smile
Въпросът беше дали ще има класация за резултатите на ДЗИ по училища тази година. Може и да няма, знам ли, а може да изчакват да приключи разглеждането на работите, макар че не виждам каква връзка може да има това.

# 298
През последните години винаги са публикували, но никога по-рано от началото на юли.

# 299
Не бях се замисляла за здравните осигуровки. След 30-ти трябва ли да се самоосигурява?

Общи условия

Активация на акаунт