Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 116
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 185
Йотова по-скоро е на страната на опозиционерите в БСП, отколкото на Нинова, мисля. И е постоянно до Радев на всички срещи, това ми прави впечатление от много време насам. Струва ми се, че разчитат един на друг.
Да, не се обичат с  Нинова, но благодарение на БСП е вицепрезидент.

# 13 186
Обектите са: канализация или отводнителна тръба, колци за обозначение. станция, за замерване, която е почти готова, път трасиран и покрити, но монтирани уреди.
Тези неща ги казаха и гърците на срещата с президента.

Старта на този проект от национално значение даден 2009 година. От Бойко. Като инфраструктурен обект с особена важност.

# 13 187
Василев за евтин газ от "Газпром": Защо не?
https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/08/14/vasilev-za-evtin-gaz- … -zashto-ne.540194
Нали никога повече руски газ? Какво стана?

Май всички четат тук, това го писах назад в темата. Може пък да им дойде умът в главите, че газът не е стока за политическа употреба, а е просто бизнес. А иначе, за цената на газа доколкото помня, от ЕС ни казаха да я вържем за борсата, че нали свободен пазар, конкуренция ала бала...

# 13 188
Не става дума за старта. Става дума за това, че някои политици твърдят, че  всичко вече е приключило, а се вижда ясно, че далеч не е приключило.
Впрочем некоректно е да казваме, че само ББ има вина за забавенето пред това течаха обжалвания срещу възложителя -  с години.

# 13 189
Старта на този проект от национално значение даден 2009 година
На кой проект е даден старт 2009?

# 13 190
Предполагам, за интерконектора с Гърция, за азерски газ.

# 13 191
Приемането на МоУто се счита за начало на проекта въпреки, че официално инвестиционните намерения са приети януари 2016?

Добреее! Joy

# 13 192
Според мен задачата на Радев е да разбие партийния модел и да дискредитира абсолютно всички по-големи партии, така че никога на не е възможно съставяне на стабилно правителство. И евентулно в бъдеще  да се прокара път към президентска република - с президент, лоялен към Русия.

Само с подчертаното не съм съгласна

Лично аз съм напълно съгласна това да се случи. Време е да намалим пиявиците, като ХИ и подобни, които цял живот са на държавна хранилка, без да вършат нищо

# 13 193

Газовата връзка с Гърция.
За Руски поток е ясно-скорострелно даден старт и финал.

# 13 194
Обектите са: канализация или отводнителна тръба, колци за обозначение. станция, за замерване, която е почти готова, път трасиран и покрити, но монтирани уреди.
Тези неща ги казаха и гърците на срещата с президента.

Старта на този проект от национално значение даден 2009 година. От Бойко. Като инфраструктурен обект с особена важност.

И в крайна сметка стигаме до заключението, че този проект още не е готов за акт 15 и 16. А лакърдиите на КП за пореден път увисват във въздуха. Май от двамата АВ ще излезе по-разумен.

# 13 195
Газовата връзка с Гърция.
Приемането на МоУто се счита за начало на проекта въпреки, че официално инвестиционните намерения са приети януари 2016?

Добреее! Joy

П.с. Един проект започва да съществува едва когато се намери финансиране. Основно правило в прожект мениджмънта. Иначе да, вярвайте си, че приемането на МоУ е началото на каквото и да било.

# 13 196
Василев за евтин газ от "Газпром": Защо не?
https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/08/14/vasilev-za-evtin-gaz- … -zashto-ne.540194
Нали никога повече руски газ? Какво стана?
Ето това стана:

А и в момента не вреди малко предизборен популизъм.
Газовите хранилища били пълни…🥴
В БГ са пълни с газ с 300% надценка.
Вие ми кажете дали е добре.
Освен да обявим като британците бойкот на плащането на сметките за отопление. 😇

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 20:47 от Анонимен

# 13 197
"Това, което чувам, са популистки лозунги и икономическа философия, която ако мога с едно изречение да обобщя е: "Да го д***т бедните". Това е икономическата философия, която проповядвате (...) Политиката, която провеждахте през последните 12 г., беше насочена към това богатите да стават по-богати, а бедните да си остават бедни".

Това е частта от изказването на АВ в НС и прословутата реплика.

Да, АВ визира управлението на ГЕРБ, но пък ПП и компания успяха да направят показно как да го д***т всички.

# 13 198
Сегашната ситуация, в която се намираме се припокрива с казаното от ав в НС, но отнасящо се до пп.

# 13 199
Сега пак се загледах в проучването на Маркет Линкс. Ако е вярно, в което се съмнявам и дано не е, но все пак, ако е, то е добре да се приготвим за дълго Радево управление. Няма никакъв шанс да се състави редовно правителство в следващото НС, както и да го смятаме

Общи условия

Активация на акаунт