Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 065
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 725
След гнусното отношение и буквалното прогонване  на дошлите на крака мигранти от сродна култура и език, че някои и с български корени, и то основно жени - т.е. без тежка престъпност и насилие, и то с по1-2-3 деца, че и образовани и работили, и като жени - в по-голяма степен съгласяващи се да работят неатрактивна работа за по-малко пари, да се надявате някакви да дойдат да ви оправят демографията?????

# 13 726
Даниел Смилов: За броени седмици в партийната политика Стефан Янев вече откри фашизма! Днес предлага самобитна система за корпоративно представителство, която сигурно ще се хареса на Мусолини. Ако продължава да мисли толкова интензивно, нищо чудно да открие и нацизма, а накрая и топлата вода (затоплена с руски газ).
Щом Смилов от НПО-то Център за либерални стратегии е в медийна атака срещу Янев, значи вероятно последният прави нещо правилно и добро за БГ.
Очаквам и Икономедия да се включи да го оплюва, това ще ми е добър лакмус, че човекът може и да е читав.

# 13 727
Турция даде ли цена за танкерите на Петков? Или ще си останем с осигуряването им.

# 13 728
  • Разпиляна във въображението
Турция даде ли цена за танкерите на Петков? Или ще си останем с осигуряването им.

Утре сутринта

# 13 729
Янев и изплискал легена - целият интерен се забавлява:

"Янев иска църквата и БАН да бъдат "морален коректив" на депутатите"

Коментарите, могат да те накарат да се търкаляш от смях...

Това ли чакахте?

Старче на конци, което ръси глупости на килограм.

# 13 730
# 13 731

Това ли чакахте?

Не е лоша идеята, но няма да се трогнат. По-скоро могат да ползват форума за коректив, особено ако надничат да четат темата.

# 13 732

Това ли чакахте?

Не е лоша идеята, но няма да се трогнат. По-скоро могат да ползват форума за коректив, особено ако надничат да четат темата.
Църквата пък...какъв коректив има нужда...

Иначе по повод на демографската криза...
Аз съм многодетна майка и слава Богу не се възползвам от "всички" привилегии на база на доход т.е. не вземам детски.
Единственото нещо, което ми се полага пожизнено е двупосочен билет за пътуване - 1 бр. с автобус и 1 бр. с влак. Все съм се чудила колко мобилни си представят, че сме..

# 13 733
Според мен Янев се прицелва в групи от населението, които досега не са обхванати . Академичната общност и вярващите. Не е за подценяване този ход.

# 13 734
Според мен Янев се прицелва в групи от населението, които досега не са обхванати . Академичната общност и вярващите. Не е за подценяване този ход.
В тази връзка никой не се присмива на християнството  и вярващите ,но това БПЦ да се има за морален коректив и стожер,мисля ,че за нв малко вярващи пак е неприемливо.

# 13 735
  • Варна
Е, то ще се разбере на изборите .. Ако не бях прочела в темата, нямаше откъде да науча че Янев в казал нещо. Къде мога да го гледам или прочета?

# 13 736
Абе! Янев не е чак такава заплаха за Петков, че да го дискредитирате така

# 13 737
Thinking
Едното какво общо има с другото?

# 13 738
Е аз ли му написах програмата и приоритетите, че да го дискредитирам?

# 13 739
Едното какво общо има с другото?
Има има ... Не виждам със същия ентусиазъм да се "коментира" Светльо Витков например
Е аз ли му написах програмата и приоритетите
Joy Не знам

Общи условия

Активация на акаунт