На море в България 2022г.! - 2

• 59 298
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Anelia, не се ядосвай за Бела Виста. Наши приятелк миналата седмица се прибраха с приятелчета - дървеници от там. Падна голям “купон” след това. Точно вчера го коментирахме с тях, много неприятно.

Аз се ядосвам, защото мислех,че миналата година беше дъното в Белла Виста, а сега се оказва по-зле. Много е кофти като е голяма компанията и се правят компромиси в името на това да сме заедно. Все пак всеки е с различни възможности и всяка година търся различни варианти,които да паснат на всички.

Много жалко за Белла Виста. Значи все пак нещата продължават да вървят стремглаво надолу. Дано твоите приятели да успеят да им потърсят сметка на по-високо равнище,че аз само вдигнах патардия и до там. Но и при нас беше доста по-елементарен проблем ( течащ климатик в стаята пред нощта и връчени кофа и парцал от персонала да сложа кофата да се пълни). Simple Smile

# 526
Ние винаги си носим наши хавлии и честно казано, не знам къде се дават.

От следобедния снакс са хубави пицата и телешките хамбургери.

# 527
  • Сф
И аз си нося винаги плажни хавлии.
 Много благодаря за отзива за Сънрайз. Аз като го гледах от Луна Бей и се чудих на тия хора как трамбоват в пека, викам сигурно ми се струва на мен далеч, че трудно ходя. Но, наистина , доста е..мнението на Анелия  наистина е обективно. Ме знам защо в годините беше хвален толкова тоя хотел на пътя. Сигурно, защото като съм гледала на ранни , доста ниски цени е пускал в годините. Пък един път, преди 100 години, преди кризи и всичко, минавах нещо оттам и видях боклука от кухнята и все бяха Клевер опаковките и си помислих още тогава ,че е пълен шит храната. Хем не съм претенциозна. Сега си представям какво дробят като храна..
Не съм гледала много цени, че сме заети и не знам кога и дали ще скочим до нашето море, но явно и тая година ще е зле и на късмет и то голям. Като чета отзивите досега ...е, късмет е който е резервирал на ранни, че вчера пак паднах от цените в магазина. Нищо де, ние сме лесни, от Сф и Гърция е близо.
Дървеници, божеее...

# 528
Аз щом от Дюни не съм доволна, представям си на друго място какво би било. Може би в Мирамар хората са доволни от храната, но на мен ми се струва малко голо откъм растителност там и сигурно пече здраво. А и цените им са доста по-високи от тези на Дюни. Вече няколко години почиваме без включено изхранване освен на закуска и така ни е по-добре.

# 529
  • Русе
За чакането в ресторанти тази година нямаше проблем през юни. На мен храненето всяка вечер на различно място ми е удоволствие, така разнообразявам.

И аз така харесвам. Освен това набелязвам предварително места с добри отзиви от различни източници.

# 530
Поздрави от Маджестик в Сл.Бряг

Преди час пристигнахме и първите впечатления са отлични!
Няма прашинка в хотела, отлична чистота!

Ето как са ситуирани чадърите спрямо хотела

Бийч бар, който се вижда е в инклузива

# 531
И аз си нося винаги плажни хавлии.
 Много благодаря за отзива за Сънрайз.

На мен не ми е драма разходката от Oл Суитс до плажа. Върви се по асфалтиран път.
Драма е ако се мъкнат дюшеци и торби с играчки

Всъщноста преди да построят Блу-то и бийч бар-а си беше огромна драма да ходиш по 2-3 пъти за сладолед и напитки.

Там съм трупал по 40 000крачки Grinning

# 532
  • В.Търново
Русалка, погледни и малко по-бюджетните хотели с не толкова заявки за "уау", не виждаш ли, че тази година АИ по-скоро е греда. Поне да не те е яд, че си дала една торба пари за нещо като нищо.
Няма големи отстъпки вече. Ласт минит не са много и са за "смотани" хотели.

Anelia20, малкия е на 12, почти 13, баткото вече е много голям и не е с нас. Той е почти на 21. Басейна с пързалките,  на малкия може и да му е малко плитък.

# 533
Русалка, явно са наборчета с дъщеря ми. Август ще стане на 13. Та точно това и беше коментара,че пързалките не и допадат,защото са малки. А тя не е от най-екстремните натури (за моя радост). И наистина като се загледах все дечица на 5-6-7 години се пускаха.

# 534
  • В.Търново
Нашия е на 10 септември. Ние мислихме на отиване да минем през Варна, а на връщане през аквапарка в Поморие и после през Бургас към Търново.

# 535
  • при него
Моля, кажете повече за Белла Виста, резервирали сме от 01 септември, 12 нощувки и все още имам време да канселирам без глоба. Толкова ли е зле?

# 536
Хотел Плиска слънчев бряг някой посещавал ли е?

# 537
  • Пловдив
Поздрави от Маджестик в Сл.Бряг

Преди час пристигнахме и първите впечатления са отлични!
Няма прашинка в хотела, отлична чистота!

Ето как са ситуирани чадърите спрямо хотела

Бийч бар, който се вижда е в инклузива
Може ли повече подробности за хотела?Пак стои въпроса с паркирането?На плажа как е със чадърите?Има ли места?Анимацията,храната и всичко каквото сметнете за полезно пишете.

# 538
Русалка, явно са наборчета с дъщеря ми. Август ще стане на 13. Та точно това и беше коментара,че пързалките не и допадат,защото са малки. А тя не е от най-екстремните натури (за моя радост). И наистина като се загледах все дечица на 5-6-7 години се пускаха.
Аз не знам мъжът ми какво ще прави като отидем в Сол Луна.
С две деца сме под 2 години и той няма да смогне, защото аз поне един ден няма да сляза от пързалките Blush
Като се редя и децата все ме пререждат, защото си мислят, че чакам някой. Чак кофти ми става Joy
Честно казано останах малко разочарована днес като ми казаха от Сол Луна, че нямат бебешки бар включен към ол инклузива.
Само HVD веригата ли са предвидили и най-малките си гости?

# 539
boroboro,
И аз чакам отзиви! Ние сме там след няма и 3 седмици 🙃
Хубаво време, спокойно море и релаксираща почивка ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт