Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз нямам против турските дрехи, но да са честни и да кажат честно- не очаквам български платове, но поне като казват, че шият тук и моделите са техни да е така.
Поръчах си панталон от verychi- перфектни са, както винаги и шити тук със сигурност 👍🏻

# 661
  • София
Моя позната има фирма и произвеждат бебешки гнезда и одеялца. Единствено циповете не са български, защото такъв тип не се произвеждат тук. Но платовете ги тъкат тук, бягрят, щамповат на водна основа. Дори транспортните калъфи са от разградими материали и се произвеждат в България. Всяко нещо е сертифицирано с GOTS-дават много пари за сертифициране на всяка част, за материали и багрила, за органичния памук и вълната на одеялата. Но съм чувала не един коментар с какво са по-различни от бебешките гнезда по фейсбук страниците. Не само материалите им са страхотни, но и всеки детайл от продукта е обмислен много добре.

# 662
Може ли име на фирмата на лично?

# 663
Момичета има ли поръчали тази рокля на Amia. Много и се чудя.
https://amiamoda.com/product/roklq-magnolia/

# 664
  • Пловдив
Роклята е много красива, ама бая са прекалили с цената….

Аз открих https://ephos-bg.com/
Поръчах една рокля и е доста добре. От памук, свободна и удобна.
И гледам, че залагат на естествени материи, което ми допадна.

# 665
Някоя да е поръчвала нещо от Cliché? Ако да, то как са като качество?

# 666
Имам няколко неща , не са лоши .

# 667
  • София
За 200-300 лв има и копринени рокли, в момента чакам тази, почти всяко лято купувам от тях и са изключително комфортни и красиви.

# 668
Някоя да е поръчвала нещо от Cliché? Ако да, то как са като качество?
Имам къси панталони, които съм поръчвала 2016 и до днес ги нося и не са мръднали. Имам и потник пак от преди няколко години, той също изглежда още по същия начин, когато го купих.

# 669
Хвърлила съм око на тази рокля от Денина Мартин. За съжаление не мога да се ориентирам в размерите. По принцип нося S на повечето марки, но тук ми изглежда, че S може и да е късо. Пише, че Денина е р-е S, а е 164. Аз съм 170. Т.е. S ще ми е доста късо. Да де, ама талията на S я дават 76, а моята е 61-2. На М отива още по-голяма. Нямат телефон, писах им и си дадох телефона, а те само ми копи-пейстнаха таблицата с размерите от сайта.... Какъв е вашият опит с размерите от този магазин?

# 670
Поръчах от Mon cher by Цеци Бакалова един комплект в розов цвят - панталон и риза. Панталона ПРОЗИРА, ама до такава степен, че няма как да го носиш (освен, ако целта не ти е да си покажеш дупето), ризата е по-дълга и компенсира до някаква степен. Исках да го върна, звъннах на номера за връщане - изключен, звъннах на друг номер, от който ме бяха търсили за потвърждение - никой не ми вдигна. Това ми направи лошо впечатление, тези 200 лв ще ги прежаля, но не знам дали ще рискувам да поръчам отново...

# 671
Вземи S на Денина Мартин. И аз съм 170 см с горе-долу същите размери талия и не са ми къси. Имам даже някои модели и в XS.
Виждам, че този модел има и колан в талията, може да си го регулираш.

# 672
Вземи S на Денина Мартин. И аз съм 170 см с горе-долу същите размери талия и не са ми къси. Имам даже някои модели и в XS.
Виждам, че този модел има и колан в талията, може да си го регулираш.

благодаря ти! просто се притесних да не ми е много къса, тъй като искам да ми е дължина както на Денина, а тя е с S и е 6 см по-ниска от нас 🤔те ми отговориха, че разликата в дължината е 1-2 см.

# 673
Golfo_di_Orosei, и аз мисля, че трябва да вземеш стандартния си размер. На тази рокля виждам, че са посочени размерите на дрехата и на всичко до М включително дължината е еднаква. За съжаление, на мен също ми е трудно да си уцеля размера при тях. Както вече съм споменавала имам дрехи от М до XL. Обяснявам си го с това, че моделите са различни и някои са вталени, други по-овърсайз, трети с разтегателна талия. Доставката поне е безплатна, а връщането - около 4 лв.

# 674
много ви благодаря, момичета! в крайна сметка ви послушах и си взех S. ще ви пиша как ми е Simple Smile Надявам се вече наистина да са шити в България нейните дрехи, доста добро впечатление ми направи сайта ѝ с всички CSR и т.н, надявам се да не е както при Деница...

Общи условия

Активация на акаунт