❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Момичета някой пие ли малинови листа ? И по-скоро от кога започват да се пият сега прочетох за тях, както и видах за фурми също, че по някакъв начин са ок в последния месец.!?
Аз съм пила с предишната бременност, но не много редовно и не в големи количества. Мислех, че се пие за предизвикване на контракции само, но преносих 12 дена Grinning Сега чета че за по-лесно раждане и др. неща. Родих лесно и безпроблемно. Нямам представа дали от чая или така се е случило.

https://www.magipashova.com/2019/08/14/chai-ot-malinovi-lista/

# 466
Момичета как сте с спането.Вече не мога да спя вечер.не си намирам място.ставам по 5-6 пъти.не ми е удобно всичко ме боли и се схващам.и възглавница имам вече не помага.

# 467
  • Варна
Аз от няколко месеца се будя по 5-6 пъти за тоалетна, като едва ставам и лягам пак, защото кокалите страшно ме болят. Плътен сън имам долу-горе между 4:00ч и 7:00ч, след това ставаме, защото малкия се буди.
Предишната бременност бях по същия начин и нямах търпение да родя, че да се наспя. Joy Каква шматка съм била, то стана в пъти по-зле.

# 468
Аз от сън не мога да се оплача. Беше започнал да ме боли кръста, но вече спя с възглавница между краката и нямам проблем. Лягам към 11-11:30 и спя до 8:30-9 като ставам 2-3 пъти до тоалетна. Ако случайно не съм успяла да се наспя, през деня  правя дрямка за час,иначе почва да юе боли цялото тяло от умора. Много е странно.

# 469
Ставам и аз по 3-4-5 пъти до wc или да нося вода на каката, а сутринта ставам в 5-6ч. не мога да спя повече, но реално ми се спи. Също ме болят краката от коляното надолу сутрин, нз защо,  и въртенето е кошмарно от едната на другата страна. Започнах да получавам и контракции, които отчетливо ги различавам вече от други болки..

# 470
Аз ставам само веднъж през нощта и после към 6 сутринта, че трябва да пия лекарства три часа преди всичко друго. Проблемът ми е задух, особено като си легна, едва се намествам и едва дишам. Трудно се обръщам, а и почти изцяло спя обърната наляво, само така мога да дишам нормално. Преди можех да спя без възглавница, сега две не са ми достатъчни, за да ми е удобно. А за гледане на тв легнала изобщо не може да става дума. Ако имаше как, щях да спя седнала на дивана...

# 471
ivona, при контракция корема под пъпа се стяга, което се усеща и се вижда, на пипане е много твърд. При мен е придружено с леки болки в кръста, вече и в корема.
Нормално е да има подготвителни контракции, но все пак е добре да споделиш с аг и да мерят шийката вагинално.
discipline, положителни само IgG значи, че си преболедувала/ ваксинирана.

И аз не мога да спя, при мен проблемът е, че съзнанието ми скача от мисъл в мисъл, някаква лудница ми е вечер в главата, сънувам кофти сънища... Спрях да дремвам следобед с каката, че съвсем не мога да спя нощем, ако затворя очи и за 30 мин.
Това е голяма несправедливост, имайки предвид, че след 2 месеца ще забравим за съня за година- две Grinning

# 472
  • Варна
Това е голяма несправедливост, имайки предвид, че след 2 месеца ще забравим за съня за година- две Grinning

А не, не! Давам му 4-5 месеца да си прави каквото си иска и после започваме sleep training. Grinning Това с година-две липса на сън не е за мен. Close С баткото издържахме до 7-8м, след това предприехме мерки, сега няма да чакам и толкова. Grinning

# 473
И съня е труден и задуха, но много неприятна умора имам сутрин. Едва успявам да направя нещо за закуска и пак трябва да полегна. Сред това за минута две прибирам прането и пак полегвам. Нямам никаква сила и така до към обяда. Понякога се налага да дремна за 30тина минути, друг път като чудо идва някаква енергия. При вас как са нещата?

# 474
При мен се ппяви някаква остра болка отстрани от ляво ... цяла вечер не съм спала чудя се да се притеснявам ли или да си стискам с болката .... при неналичието на добър АГ?! Чудя се вече какво да правя

# 475
И аз съм същата работа с умората, но е общо взето по цял ден. Правя закуска на каката и лягам, прибирам прането - лягам. Прибирам няколко чинии и пак полягам. Пия витамини, но нямам абсолютно никаква сила. Все едно ръцете и краката ми тежат като камъни Sad

Режещи болки внезапно имам и аз и отляво и отдясно. Като съм питала аг казва, че е нормално, не знам...Също така имам присвивания ниско долу и като менструални болки. Контракции никога не са ми засичали досега.

# 476
Добро утро за втори път. Stuck Out Tongue Winking Eye Така съм със спането и аз. Вечер откарвам до 11-12 ч., но от жегата се събуждам яко потна, цяла вечер редувам търкаляне от страна на страната с манифестация между кухнята (за вода) и другото място. Спя на дивана под климатика, че все нещо ме спарва, пък и между 2 и 4 като се оцъкля да не будя съпружеското тяло със светлините от телефона. В 7 се става, детето се оставя на градина, а аз гордо се тътрузя на разходка с мъжо към неговата работа. И като се прибера батерията пада.
Само се нахъсвам да си свърша нещо, но не се получава изцяло. Остава да си епилирам другия крак, да си лакирам другата ръка и евентуално да си изчистя.

# 477
Мами, вие изпрахте ли нещата на бебето? Нашата пералня в събота се счупи, днес майстора каза, че сме за нова. Утре ще ходим да взимаме, но ми се искаше вече да съм изпрала и подредила всичко, че с тези контракции кой знае кога ще тръгнат нещата 🙄

# 478
Повечето неща са ми изпрани и приготвени вече, остава тези дни да ги подредя в шкафовете. Нашата пералня е доста примитивна, обмисляме да купим нова със сушилня, но сигурно ще изчакаме намаленията през ноември. Тъкмо вчера сглобихме мебелите за детската и предстои да ги почистя и подредя. Имам две -три нови неща, които още не съм изпрала, но не е фатално. Мисля, че ще ми стигне времето за всичко, почти сме готови с големите покупки, от тях остава само овлажнителят за въздух и евентуално помпа за кърма и уред за подгряване на мляко/храна/вода, но за последните две ще изчакам още, не ми се иска да бързам.
Не се тревожи, за ден-два-три или седмица ще успееш и с дрешките, ако не - някоя баба няма ли да ти се включи за помощ?

Мами, вие изпрахте ли нещата на бебето? Нашата пералня в събота се счупи, днес майстора каза, че сме за нова. Утре ще ходим да взимаме, но ми се искаше вече да съм изпрала и подредила всичко, че с тези контракции кой знае кога ще тръгнат нещата 🙄

# 479
С енергията съм добре, но аз си следя витамините с изследвания и ги приемам отделно с интервали между тези, които не са съвместими, т.е. не приемам комбинирани витамини, за мен те са в пъти по-ниска доза, ако има дефицит просто не работят, отделно комбинациите са обикновено несъвместими.
Жегата най-много ме мори, днес се живее Grinning и аз съм така под климатика и пред вентилатора.
Още не съм прала, но днес получих дрешките и поръчах останалите нетекстилни подробности и поне май скоро ще имам всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт