За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Има фен преводи ,в някои от предните теми за ел.книгите на Аби Глайнс. Обаче са кофти преводите. Иначе от серията най-ми харесва книгата за историята на Киро и Емили -обаче и тя не свършва добре

# 211
Аз имам фен преводите. Не съм ги чела, но ги бях пратила на някой и ми каза, че са с доста лош превод.

# 212
  • Варна
Аз имам фен преводите. Не съм ги чела, но ги бях пратила на някой и ми каза, че са с доста лош превод.
А имаш ли за брата на Блеър и за Нан.

# 213
  • Бургас

Аз ги изтеглих като ги пусна в темата. Това което прегледах като превод наистина беше зле. Героинята един път в изречението е тя един път той. Времената са объркани. Рок Бог е преведено като скален бог -пък става дума за музиканти ,а не за скали и такива.
Първата книга на английски се чете трудно. После става много лесно. Не се чакат преводите на български.

"Мениджърът" я прочетох.Първата от серията ми хареса повече. Прегледах в гудрийдс и май единия член остава без книга или още не е издадена?

# 214
А имаш ли за брата на Блеър и за Нан.
Нямам идея, както казах, не съм ги чела.

# 215
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, питах и в темата за електронните книги, но никой не ме отрази, дали е излязла "Любов и джелато" някъде електронна? Гледах снощи филма, много сладко тийн филмче, приятна история и се зачудих дали книгата е ок за четене.

# 216
Така й не намерих книгата за децата от Royal Elite на Рина Кент Thinking Може ли някой да ми каже как е заглавието й?

# 217
  • Бургас

Ето това е първата книга. За дъщерята на Астрид и Леви. Втората излиза през септември

# 218
  • Варна

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

От съюза на боговете и простосмъртните били създадени Хематоите. Децата на двама Хематои – чистокръвните – имат всички отличителни черти и сили на боговете. Децата на Хематоите и простосмъртни нямат този късмет. Пред полукръвните стоят две възможности – да станат Пазители, които преследват и убиват деймони, или да служат в домовете на чистокръвните.

Седемнадесетгодишната Александрия по-скоро би умряла, отколкото да търка тоалетни по цял ден. Но, както изглежда, може и да ѝ се наложи да се примири със съдбата си на прислуга. Има няколко правила, които обучаващите се в Завета трябва да спазват. Алекс обаче има проблем с всичките, особено с правило номер 1 – „Връзките между чистокръвни и полукръвни са строго забранени“. За съжаление, това, че си пада по суперготиния чистокръвен Ейдън не е най-големият ѝ проблем. За да завърши обучението си и да стане Пазител, тя трябва някакси да остане жива..

Ако не се справи, я чака съдба много по-страшна от това да е слугиня. Ако не се справи, ще бъде превърната в деймон и ще бъде преследвана от Ейдън. А това би било гадно.

Книга първа от поредицата ЗАВЕТЪТ

Планираната дата на издаване е 6 август 2022.

# 219
Здравейте,по средата на "В Целта" съм,харесва ми .Преди това пробвах да прочета Хипотеза за любов,но в какво време и кое лице пише тази жена за бога,направо ме отказа.Дали си заслужава да я мъча,понеже скоро ще издават и друга нейна книга?

# 220
Започнах с Рита Кент с последователността, която ми препоръча mi666i - много благодаря! Royal Elite-0 я "глътнах" за няколко часа, е, сега съм недоспала, но ми хареса и продължавам със следващите. Ако не я коментирахте толкова, въобще и нямаше да погледна книга на английски. Simple Smile
Последното, което прочетох така бързо беше "В целта", а преди това мъчих 4-те от "Кръв и пепел" на Дж.Арментраут доста време.
Петя, продължихте ли с поредицата? Какво е мнението за следващите книги?
Аз започнах с много странна подредба за сега Grinning. Първо Империя на страстта, после Империя на омразата и сега завърших Royal Elite - 0. Особено цялата история с главните герои ми е много объркана и леко натоварена. Чудя се за другите герои в поредицата Royal Elite. Някак много харесах Леви и напразих Даниел.

# 221
  • Бургас
Империите имат два от второстепенните герои и една мацка Никол от Роял елит. Обаче не харесваш Даниел защото не си се срещала още с Никол в предишната серия. Простих и в Империята, но я мразех в РЕ. Чети, сега май има три книги за братовчеда на Леви- Ейдън.

# 222
  • Бургас
Тя ако е чела книгата за Леви и Астрид е чела и за Никол. Тя нали там се появява и си тръгва

# 223
  • Разпиляна във въображението
Момичета, питах и в темата за електронните книги, но никой не ме отрази, дали е излязла "Любов и джелато" някъде електронна? Гледах снощи филма, много сладко тийн филмче, приятна история и се зачудих дали книгата е ок за четене.

Не знаех, че има филм. Ще го потърся. Книгата е сладка, както и другата от автора. Имам ги на хартия.

Не намирам филма. Да не е под друго заглавие?

# 224
  • в края на града

Петя, продължихте ли с поредицата? Какво е мнението за следващите книги?
Аз започнах с много странна подредба за сега Grinning. ...
На Royal Elite-2 съм сега, 1-3 са за братовчеда на Леви  (малко по-хард ми идва от 0), Леви се появява за кратко. Акцентът е върху Ейдън и приятелите му - Ронан, Коул и Ксандър, баща му, момичето, те всички са споменати и в 0, но тук се превръщат в по-основни герои. По-заплетен е сюжетът и по-интересен. Даниел го няма  Simple Smile . Следващите книги май са за въпросните приятели.
Аз затова попитах за последователност, защото и на мен ми се  е случвало така отзад-напред и става една каша от герои.

Общи условия

Активация на акаунт