МАРТенските мами хубавеят, слънчеви усмивки по лицата греят!

• 13 042
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Мартенски Мамчета,

Много ми е приятно, че ще се включа и аз най-накрая.
Честит Рожден Ден и от мен на мама на слънце!!! Много здраве и щастие.
Да се включа и аз за имената, на мен ми харесва Стефан, Слав, Симеон.
И ние все още не сме измислили име, ще си имаме момченце и трябва да е на родителите на мъжа ми, за да се избегне сърдене  Sad
затова ми е трудно да измисля име, друго си е ако не си обвързан с разни букви, нали?
За болниците тук няма избор, а и аз съм от скоро в Плевен и не знам какви са условията, но аз също мисля да си се оговоря с някой лекар.
Приятна вечер на всички  bouquet

# 106
  • София
За имената: ние на сме коментирали.
Преди ми беше харесало име за момиче Мартина, но знаехме че ще е момче. Но мъж ми изкоментира "... ами то няма да е март месец " Simple Smile....  сега май става актуално Simple Smile newsm78
Името на малкия предложих да е на баща му "Димитър", мислехме умалително Дими, но от самосебе си ни дойде "Миташки", "Митаче", "Мити"(малкия се нарича така)

За работа : както стоят нещата аз май няма да се върна до раждането, сега пускам платената отпуска, добре че имах и от 2004 та ще ми стигне до края на януари.

# 107
  • Бургас
Айде и на мен едно синьо вързопче да ми сложите,няма начин два пъти ще ставам свекърва.

Малеееее, малееееее, горката свекърва на две снахи  ooooh! Mr. Green Hug  bouquet

# 108
sade, теста за упойките е добър съвет!Благодаря!
след около седмица сме на консултация в ЖК и ще проверя как стоят нещата с тези такси и прочие...след което ще пиша тук:)Simple Smileаз мисля да раждам в Шейново и досега съм чувала доста позитивни отговори от там Rolling Eyes мисля да се обърна към д-р Велев за раждане със секцио, пък да видим какъв ще е ценоразписа #Crazy
лека вечер от мен на всички майчета

# 109
Ние си бяхме "заплюли" име за момиченце, много преди да забременя- Стефания. Свекър ми се казва Стоян, фамилията е такава, а и любимата ми актриса е Стефания Колева. Но ако е момче- голям зор ще пада. Много исках ако имаме момче да го кръстим на майка ми- тя е Пенка, а положителния тест го направих точно лятото на именния й ден. Ама моя мъж едно име мъжко не хареса с П. Иначе на мен ми допадат Пресиан и Пресил, ама той и дума не иска да се изказва. Ако все пак ни изненада бебончо- ще го кръстим Георги, на баща ми.

# 110
Ние сме решили да не кръщаваме на никой и затова ни е още по-трудно Simple Smile Любимият се оказа много претенциозен Wink Аз бях харесала няколко имена, ама той не хареса нито едно от тях. Последното, което измислихме, понеже ние си викаме един на друг "Мишка", "Мише", съответно бебето става "Малкото мишенце" Simple Smile, та по този повод пламен попита: "Дали да не я кръстим Михаела, поне да й викаме Мишка с чиста съвест." Wink

gertrudka, сякаш аз съм писала това Crazy Единствената разлика е, че на мен ми е любимо името Мишел, а моя мъж категорично отказва да кръстим така бебка, като излиза с номера, че съм искала да я кръстя на брат ми, който се казва Михаил ooooh! Пък на мен ми е любимо име и от години насам съм си мечтала ако имам момиченце да е Мишел newsm78

Колко трябва да е бебето спрямо седмиците? Някой ако има линк към такава таблица, моля да даде насам.

Sade, ето таблицата за която попита: http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Аз пък имам друг проблем. Мъжа ми е добричък, ама като се запъне е страшен инат. Много държи да си кръстим децата на неговите родители. Айде за първото сега ще отстъпя, но живот и здраве за второто... ми нали и аз имам родители Sad Никога за нищо не е бил толкова категоричен, чак ми е гадно. Но ако и аз се запъна като него, незнам какво ще стане.

Еллица, и ти като gertrudka сякаш ми четеш мислите и страданията Thinking И аз имам като твоя проблем, ама 1:1. Моя мъж е решил, че бебка трябва да е кръстена на един от неговите родители. Дори да се съглася да кръстим бебето на някой от тях, то ще вземем само първата буква. Даже моя мъж се е изхитрил, че трябва да кръстим името на него или на мен (но имайте в предвид, че моята буква е като на свекърва ми, а неговата като на свекъра ми). Тъй че не може да ме излъже hahaha И върти-суче, не се съгласява с нито едно от имената, които харесвам Tired Да видим с кавга ли ще се решава проблема или с бой box

П.П. Качих още 2 снимки на дрешки, които купихме вчера за бебка Wink

# 111
Eли, аз предпочитам Ралица Peace

# 112
Честит рожден ден Мама на слънце
Най-леката бременост, най- хубавото бебче!
Да ти е живо и здраво!
 Hug Hug Hug

# 113
  • София
Раждане: пак същото, но твърдо ще знам след като говоря с лекаря.
мислех, че съм писала newsm78,  явно скъпото нещо ми е затворило прозореца
Шейното, д-р Богословова
даже съм се уговорила вече с мамоложката на другия ден след раждането да видим как ще е с кърмата Sad
(прогнозата за момента не е оптимистична: тесни и нагънати канали,кисти и операция след първото раждане)

Отново благодаря за пожеланията Simple Smile

# 114
Здравейте мамчета,

Ние сме с шарка, но аз съм доволна. Най-безобидната възможна- Розеола. До края на седмицата малчето трябва да се оправи. Казаха ми, че плаче заради главоболие и болки в мускулите и ще давам Тайленолче. Не го сърби и вече не се очаква температура. Не е изобщо опасна за малкото бебче. Отдъхнах си. Още 2-3 безсънни нощи, но поне всичко ще ни е наред. Благодаряна всички ви за подкрепата, беше ми нужна  Hug   bouquet  Hug

gertrudka Искрено ме разсмя с историята за името  Laughing Постъпката на шефа ти е много мила. Дано и останалите момичета получат подобно отношение, когато си вземат болничния.
Witchie С и СТ  newsm78 На мен ми харесват Симеон и Станислав.
Мама на слънце Честит рожден ден  newsm67 Желая ти здрави дечица, много любов и усмивки!!!
gk77 Честито ти второ момченце! Май всичките мъжки майки ще повторим. Да видим кой има смелост за 3ти опит  Laughing
Ели Ралица ми харесва повече. Важното е на теб кое ти звучи най-добре  Wink
marchella Стискам палци операцията на Преси да мине леко.  Praynig И дано не боледува често след това.

Това е от мен. Пак писах много. Целувки на всички тумбета  Wink

# 115
Здравейте момичета,Искам да се включа по въпроса с имената. Харесва ми Диана, но скоро измислих едно ново, въобще незнам дали го има като такова - Елфи Simple Smile Какво мислите, звучи ли ви добре ?
Иначе днес разбрах, че май имам гестационен диабет и ще трябва да се консултирам с диетолог Sad Но няма как. Ще видим какво ще ми каже!
rosito_m_m, дано детенце оздравее скоро и няма температури и сърбеж.
Мама на слънце, четит рожден ден и никакви болети, само здрави бебчета Simple Smile
На вички - много умивки и хубави ситуации! Hug

# 116
Добро утро май аз съм най-ранобудната Sad
Роси много се радвам наистина това е най-лекия вариант. Дано малчо се оправи бързо.
Днес съм на ЖК и ще докладвам като си дойда.
Лек ден на всички!

# 117
Добро утро и от мен! Аз вече съм една щастлива домакиня Wink
Росито, радвам се, че е "най-малкото зло". Дано всичко мине бързо.
zlp, стискам палци всичко да е ОК на прегледа Simple Smile
Аз пък днес съм на училище в Тина Киркова, като преди това ми е и безплатния преглед. И аз ще докладвам Simple Smile (ама как съвестно се отчитаме всички  Laughing )
Успешен ден на всички!

# 118
EliMeli Ох, милата. Стискам палци да не е много ограничителна диетата. След 3 часовия тест ли ти казаха за гестационния диабет? Аз съм била само на едночасовия засега. Надявам се резултати ми да са добри, но ми прилоша ужасно, докато чаках там.
zlp Чакаме хубави резултати за пораснало бебче  preggo

# 119
Добро утро момичета
Роси чудесна новина,малчо бързо ще се оправи скоро детенце на моя приятелка я изкара та ние си изкарахме акъла в началото ,но всичко е ок.
Ели стискам палци да се оправиш бързо,разкажи ни овече за този гестационен диабет,аз все чета,но някои неща не са ми ясни,какви са му признаците?
Марчела,стискам палци тревогите около Преси бързо да отшумят.
Лек ден момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт