Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 454
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 360
В Дм го има и с лимон (не съм го пробвала, а и грамажа е по-малък). Този съм пробвала, сега е намален в Лили.

# 361
[Ето го сапуна, той е твърд и съответно много икономичен.

Азалия, точно този препарат визирах, но поне преди имаше два вида-за цветни и бели тъкани.

# 362
  • Пловдив
Мазни петна съм махала успешно само с обезмаслител.

А петънца от химикал дали ще се изперат с препаратите за петна на ДМ? Чудя се с какво да ги натъркам -  само точици са, не е много мастило

# 363
И аз така бях отписала една блуза на по-големия ми син, омазана доста с Йодосепт..
Светло сива беше, и за това я пуснах с други светли , както обикновено с прах за бяло Персил, изпра се съвършено..
Чак не вярвах на очите си, предвид че точно близките дни ,тук в темата се коментираше .
Но аз Персил прах за бяло с нищо не сменям 😉🙂

# 364
Азалия, точно този препарат визирах, но поне преди имаше два вида-за цветни и бели тъкани.
И сега бяха два вида, но реших, че за цветни би могъл да действа и върху бели, но не и обратното. Блузата, която чистих, е бяло и светло синьо и се изчисти от мазнина от пълнен калмар, полят с песто.

# 365
И моята блуза е светлосива.
Ще пробвам с обезмаслител, защото си имам вкъщи и тогава ще купя сапуна ако и това не даде ефект. Благодаря ви за споделените методи и препарати. ❤️💐❤️

# 366
Мазни петна премахвам с Мелио, след това прахообразните препарати на denk mit на високи градуси - всичко пада. И химикал така съм изпирала многократно. За Йодасепт конкретно не съм имала случай, но бих пробвала този подход. Сапун за петна ползвам на Krispa, доста добра работа върши, без да избелява тъканта на мястото, което съм третирала.

# 367
  • Димитровград
И най-просто веро тест гел маха петна от различни видове. Намазваш и после переш както обикновено.

# 368
Мазни петна от дрехи махам само и единствено с паста за зъби - намазва се, изсъхва и се изпира. Без значение на материя и цвят или вид паста - трика е успешен винаги. Пазя почти празна тубичка, защото като се отрежи края вътре винаги има достатъчно паста за някое петно, и чак тогава я хвърлям - след рязането пастата изсъхва 🙄

# 369
На мен пастата за зъби не ми помага при петна. Ползвала съм на яките на ризите, изцапани с парфюм. Не ще

# 370
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
бихте ли споделили, от кой от двата продукта сте по-доволни (тези, които сте ги ползвали): от спрея или от крема?

# 371
  • При децата ми
Препоръчайте ми гел, или друго измиващо средство за лице? Може да не е от ДМ.

# 372
От крема.

# 373
  • пустинята Гоби
На Lumene си купувам една измивна пяна напоследък, много ми харесва - https://shop.lillydrogerie.bg/lumene-d-lboko-pochistvascha-pjana … nsing-foam-532245. Често има намаление на продуктите, гледам да си купувам тогава. В Лили има техни продукти. Иначе съм ползвала и на Balea, ето тези, имат за различен тип кожа - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-meka-pochistvashta-pyana-z … 058172922930.html . Стават, но на Лумене повече ми харесват.

# 374
  • Deutschland

В момента съм с тези двата, но кожата ми няма особени проблеми. Биотен ми е мега любим.

Общи условия

Активация на акаунт