Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 843
  • 1 262
  •   2
Отговори
# 705
Хххаха…е това беше яко!!!

# 706
Ахахааха хубаво мислех да лягам, къде ми трябваше да влизам.
Зарежете измиващите продукти, водете го на психолог 🤭

# 707
Така, да ми дадете съвет- искам такъв грим, като имам палитра с някакви зелени цветове, но не са блестящи и май не много хубави.Понеже ми е за повод искам или някаква малка евтина или единични сенки да препоръчате, защото
после няма да ги ползвам.

# 708
Виж на Catrice. Единичните им са около 5-6лв., имам тъмно зелено и е много сполучливо.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 13:06 от Г-жа Шантал

# 709
  • Пловдив
Имам на Rimmel точно същите, като цвят и блясък, единични. Обаче не знам дали още се предлагат.

# 710
  • Козлодуй
Търся течен сапун който да мирише на парфюм, а не на плодове и да е прозрачен и да е пълнител Simple Smile
Има ли такъв в ДМ?

# 711
Ето този сапун на мен ми мирише на парфюм, но не е абсолютно прозрачен, по-скоро си белее.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-krem-sapun-mal … 058172778896.html

# 712
Течен сапун, прозрачен, но не на парфюм, а с по-обикновена миризма ( но не и химическа или на плодове) беше един на Аro  - горски дъжд. Намирах го обаче само в Метро Магазините. Тази година видях и в хран.магазини такъв сапун с аромат Горски дъжд, но на друга марка. Май пишеше на етикетите им, че неутрализира миризми ( като след готвене, останали по ръцете). Аромата беше много фин и нежен за мен.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:49 от Vicky_P

# 713
Ето този сапун на мен ми мирише на парфюм, но не е абсолютно прозрачен, по-скоро си белее.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-palnitel-za-krem-sapun-mal … 058172778896.html

На мен не ми мирише на никакъв парфюм. Аз също ползвам този, защото е евтин и нямам особени изисквания, но за мен си е обикновен сапун.
Попадала съм на сапун за ръце с аромат на парфюм у леля ми, която ползва някакъв на Орифлейм. Аз не поръчвам от такива и нямам опит. Но ароматът беше много готин, хареса ми и нямаше общо със сапунена миризма.

# 714
Такъв съм взимала, с парфюмен аромат, не помня дали е прозрачен и не е пълнител. Не отговаря много на твоите критерии, но все пак:

# 715
  • Козлодуй
Такъв съм взимала, с парфюмен аромат, не помня дали е прозрачен и не е пълнител. Не отговаря много на твоите критерии, но все пак:

А този има ли го в ДМ?
Благодаря за всички мнения Simple Smile Ще питам и в самия магазин защото скоро ще имам рожден ден и се опитвам да си съставя списък - ще взема повечето предложени все един ще ми хареса Simple Smile На първо място искам да мирише на парфюм а не на плодове и чак след това искам да изгледа добре в моите помпи но и да не изглежда добре няма значение важно е да ухае банята ми като си измия ръцете Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 15:11 от pvacheva

# 716
Да, скрийншотът е от онлайн магазина на ДМ.

# 717
  • Козлодуй
Благодаря Simple Smile Сега ще огледам и някакви подаръчни комплекти дали ще ми харесат Simple Smile

# 718
Днес видях, че малките пакети прах за пране на ДМ са по 10 лв. вече. По колко ли са големите?! От тях нямаше.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт