Азиатска козметика и грим - 23

• 69 366
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Забелязали ли сте кое измивно действа по-добре на нормална към суха кожа: измивен балм или олио? Сега ползвам балсам на Banila Co, розовия, но сякаш ми премива и макар да не усещам лицето си супер сухо, ми избиват пъпчици на брадата все едно пресушава. Освен това леко ме сърби кожата напоследък, ако моя с него…
Чудя се дали да пробвам жълтия за суха кожа или на друга марка…или пък олио? Нещо изпитано?

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 21:38 от DivaOrhideq

# 526
Забелязали ли сте кое измивно действа по-добре на нормална към суха кожа: измивен балм или олио? Сега ползвам балсам на Banila Co, розовия, но сякаш ми премива и макар да не усещам лицето си супер сухо, ми избиват пъпчици на брадата все едно пресушава. Освен това леко ме сърби кожата напоследък, ако моя с него…
Чудя се дали да пробвам жълтия за суха кожа или на друга марка…или пък олио? Нещо изпитано?
Орхидея, ето тези не пресушават.

... А при мен са твърде малко измиващите, които не пресушават.

# 527
Дами, Габиели как доставят до България? От офис ли трябва да си взема поръчката или може до адрес?

# 528
Здравейте! За първи път пиша в темата с молба за помощ. Искам да помоля който има или е ползвал крема на MEDI-PEEL PEPTIDE9 HYALURONIC VOLUMY EYE CREAM да ми каже каква е консистенцията му. Моят (снимка в скрит текст) е като лепило, точи се непривично за крем, поне аз не съм виждала подобен. Срокът на годност е до 2024 г., отворен е скоро. Има ли му нещо, или мога да си го ползвам? Благодаря на отзовалите се!
Скрит текст:

# 529
Такава си е консистенцията, силно вискозна. Спокойно. Азиатците много я тачат и ще я срещаш доста често.

# 530
Дами, Габиели как доставят до България? От офис ли трябва да си взема поръчката или може до адрес?
Може и на адрес.

# 531
Точно този крем на medipeel не съм ползвала, но двата техни, които съм ползвала бяха по същия начин и това ме отказа от ползването им.

DivaOrhide, пъпчиците често излизат и от премиване или от преексфолиране, виж цялостната рутина, правила ли си някакви процедури, ползваш ли нещо с киселини„

# 532
Такава трябва да бъде консистенцията на крема. За мен не е проблем.

Подкрепям Зари за премиване/преексфоиилиране/прецакване на кожната бариера.

От балмовете горещо препоръчвам Beauty of Joseon - видях го и в БГ оффлайн:

Ingredients of the Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm
Cetyl Ethylhexanoate emo, Polyglyceryl-6 Dicaprate emu, Polyglyceryl-2 Caprate emu, Polyglyceryl-2 Sesquicaprylate emu, Synthetic Wax emo|vc, Caprylic/Capric Triglyceride emo, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Hippophae Rhamnoides Oil goodie aox|emo, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil goodie aox|emo, Oryza Sativa (Rice) Seed Water amic|aox, Avena Sativa (Oat) Meal Extract goodie so, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract abrasive/scrub, Water solv, Sorbitan Sesquioleate emu 0 0–1, Glycerin superstar sii|h 0 0, Propanediol solv|h, Butylene Glycol h|solv|vc 0 1, 1,2-Hexanediol solv, Caprylyl Glycol h|emo, Ethylhexylglycerin pres
Hover the mouse over an ingredient for short explanation. Read more on INCIDecoder.

On top of different emollients and emulsifiers you will find Glycerin as humectant, Sea Buckthorn Berry and Rice Bran Oil, Rice Water and Oat Meal Extract, which is supposed to be soothing. There are also fermented ingredients, popular in Korean Beauty and a source of several beneficial components for the skin. (More info: Pre-, pro- and postbiotics in skincare)

# 533
Може и на адрес.

Благодаря Сноу!

# 534
Благодаря, лейдис! Точно двата споменати балма гледах и сигурно ще грабна един от тях…

# 535
Здравейте! Имате ли скорошен опит със Stylevana ?
За поръчки под 100 евро спирали ли са Ви ги на митница до Великобритания/Германия ? Flowers Tulip

Благодаря за споделеното мнение nad_tab, rt_pwq  Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 10:38 от yoliiiiii

# 536
  • София
Здравейте! Имате ли скорошен опит със Stylevana ?
За поръчки под 100 евро спирали ли са Ви ги на митница до Великобритания/Германия ? Flowers Tulip
Миналия месец имах поръчка за над 100€ до Германия, не са я спирали.

# 537
На мен за 60€ до германия също не са

# 538
  • Бургас/Пз
Дива орхидея, балмът на Бюти е страхотен,обаче не и от икономичност. Но пък толкова много ми харесва, че преглъщам този факт Simple Smile

# 539
https://jolse.com/category/hidden-brand-sale/3699/

Този път има и малко продукти за коса.

Общи условия

Активация на акаунт