На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
При мен преди половин час бяха едни и същи кадрите от всички камери, след това на първия линк си стоят едни и същи, но на вторите два картината се промени.

# 406
Моля за мнение за супермаркет KooperatiF. Гледам в каталога доста по-добри цени от останалите вериги.  Дали е нужна някаква карта за пазаруване?
Утре сме в Одрин и ще пиша отзиви за тази верига

# 407
Някакъв ориентир къде се намира този супермаркет?

# 408
Някакъв ориентир къде се намира този супермаркет?
В района на Кипата (задната улица мисля се пада )видях един последно. И на други места има . Предполагам има координати в интернет

# 409
  • София
Здравейте!
В началото на септември ще ходим за 3 дни в Одрин - на разходка и шопинг.
Не ме вълнуват пазарите, борсите и от този род.
Бихте ли ми казали обаче, освен аутлета и мола, които са близо един до друг, дали има друг мол и аутлет, и евентуално как да ги открием.
И малко тъп въпрос, но какво да се прави - в джамията, онази голямата, жени допускат ли се?
Друго интересно за разглеждане има ли? Не видях да има забележителности в първия пост, затова си позволявам да питам.

# 410
Здравейте!
В началото на септември ще ходим за 3 дни в Одрин - на разходка и шопинг.
Не ме вълнуват пазарите, борсите и от този род.
Бихте ли ми казали обаче, освен аутлета и мола, които са близо един до друг, дали има друг мол и аутлет, и евентуално как да ги открием.
И малко тъп въпрос, но какво да се прави - в джамията, онази голямата, жени допускат ли се?
Друго интересно за разглеждане има ли? Не видях да има забележителности в първия пост, затова си позволявам да питам.
Няма други молове и аутлети.
В Селимие може да влезете, но е хубаво да сте с прилично облекло.
Има две български църкви,които може да посетите - "Св.св.Константин и Елена" и "Св.Георги".  В едната църква има много богата музейна сбирка.
В покрайнините на Одрин има и Музей на здравето,който също е интересен. Със сигурност има и други интересни места.

# 411
Момичета колко е актуалната цена на златото към днешна дата. Благодаря

# 412
Може да се разходите до Караагач.
Сградата на Тракийския университет е красива:
Скрит текст:
Пак Караагач:
Скрит текст:
Между Караагач и Одрин – голямата тава за джигер Simple Smile
Скрит текст:

Мостовете над Марица и Тунджа са много красиви, а и самите реки:
Скрит текст:

В централната част, по малките улички има много интересни стари къщи:
Скрит текст:

И т.н., и т.н. Одрин не е само магазини и пазари. Simple Smile

# 413
  • там където има винаги вятър
..................................

Ако имате малки деца, от мен - Парка на динозаврите.

# 414
  • София
Сийче, тъй де, мен пазарите ни най-малко не ме вълнуват. Не мога да си представя да се бутам и ръгам, в стремеж да купя нещо на далавера. Благодаря за предложенията, ще ги обсъдим вкъщи. Hug

mama iasi, не сме с малки деца, така че ще пропуснем парка. Тийнейджърката ми се вълнува основно от тоалети. Поне тетрадки за училище ще купим от там, да не са само дрехи и обувки. Blush

За хубави ресторантчета няма да питам, предполагам, че ще открием. Ние ще отседнем в малък хотел в центъра, близо до търговската улица.

# 415
  • Пловдив
https://www.youtube.com/watch?v=AuL7LGRYgVU
Малко известен е музея на Балканската война в Одрин. Той е направен малко като Плевенската епопея. Вътре с фигури на войници и пресъздаване на реална обстановка. Посещавала съм го преди повече от 15 години и помня, че бях много впечатлена.
П.П.
https://odrin.info/zabelezhitelnosti-v-odrin/

# 416
В един кратък филм ,показаха хангар за дирижабъл в околностите на Едирне останал от първата световна война.Не можах да разбера къде е,защото беше на турски.Моля да споделите ако знаете нещо повече.

# 417
https://www.youtube.com/watch?v=AuL7LGRYgVU
Малко известен е музея на Балканската война в Одрин. Той е направен малко като Плевенската епопея. Вътре с фигури на войници и пресъздаване на реална обстановка. Посещавала съм го преди повече от 15 години и помня, че бях много впечатлена.
П.П.
https://odrin.info/zabelezhitelnosti-v-odrin/
може ли координати на този музей --преди го търсихме от кръговото на стария Карфур нагоре --но там пътя ни заведе във едно военно поделение и войниците викат тук няма такова нещо.

# 418
  • Пловдив
За съжаление, нямам лични координати.
Както писах, беше много отдавна.
Каквото има в нета...

# 419
..................................

Ако имате малки деца, от мен - Парка на динозаврите.
  Къде се намира този парк? Може ли координати?

Общи условия

Активация на акаунт