Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 52 338
  • 551
  •   1
Отговори
# 405
Аз мисля да сме на Лактана, ако сме на АМ. Тя се разтваря много лесно. Имам приятелка с Нан комфорт ползваше бъркалка на батерии.

# 406
Лактана ако има нужда.

# 407
Моите с Аптамил съм ги гледала след приключване на кърменето. Сега мисля отново да заложа на него, но зелената серия. Преди години я нямаше.

# 408
Някоя от вас чувства ли се значително по-уморена напоследък? Аз съм 34+5 и от няколко дни на моменти, особено обедно-следобедно време, се чувствам скапана и сякаш кръвното ми пада и си подремвам. А като цяло досега все бях доста активна.

# 409
Някоя от вас чувства ли се значително по-уморена напоследък? Аз съм 34+5 и от няколко дни на моменти, особено обедно-следобедно време, се чувствам скапана и сякаш кръвното ми пада и си подремвам. А като цяло досега все бях доста активна.
     И аз съм така от миналата седмица. Ако се опитам нещо дори елементарно да свърша вкъщи - да поставя прането в пералнята, да то извадя от пералнята после се чувствам много изморена и корема веднага ми се стяга. Чувствам и като че ли корема много ми тежи и като цяло на моменти едва се движа, а съм качила не много кг- 4,5 кг - 5 кг. Днес съм 35+0 г.с.

# 410
  • Вестерос
От седмица съм така и аз. Ако съм на крак 30 минути, после 10 минути трябва да си лежа.

# 411
Здравейте,
В момента съм в почти 36 г.с. и при последния преглед лекарката ми каза, че околоплодните води са ми много малко, на долната граница - така се изрази.
Обясни ми, че трябва да се проследят, без нещо да се предприема сега.
Доколко обаче е сериозно и има ли други мами с повече информация за това.
Благодаря:)

# 412
Здравейте мамчета 💋В 37г.с съм и почнах много да се притеснявам ,че няма да мога да разбера,че е започнало раждането,контракциите

# 413
  • Вестерос
Според мен ще разбереш, няма как иначе 😁

# 414
Имам познати които са отишли в болница чак когато са имали кървене и са били с 4см-5см разкритие

# 415
  • Вестерос
При всякакво кървене бих отишла до болницата без значение седмица, контракции и т.н.

# 416
Аз съм с планувано секцио, но всяка вечер имам чувството, че ще раждам. Днес бях на тонове, усещах тежест и болка ниско долу като менструация. Всичко беше наред и нямаше контракции. Според мен наистина е трудно да не се разпознае. Просто не трябва да ни води страха от непознатото. Скоро за всички ще има щастлив финал 🙂
Относно около плодните води, според мен ако всеки ден си усещате бебчето и се чувствате добре, не се притеснявайте. Вече прегледите са ни доста на често.

# 417
Аз с първото раждане отидох в болницата с 6 см разкритие, но доста време си стисках зъби вкъщи с контракции. За мен беше по-добре да съм удома до последно със съпруга ми. Но и болницата ни е на 10 минути с колата, ако съм в София сигурно ще тръгна по-рано.

# 418
Какво си сложихте в багажа за болницата?

# 419
Какво си сложихте в багажа за болницата?
точно днес започнах да го стягам (в частна болница ще съм,само багаж за мен)
1. Три нощници
2. Бельо и чорапи
3. Еднократно бельо и следродилни превръзки
4. Чехли
5. Козметика (шампоан, душ гел и т.Н.)
6. Мокри кърпи
7. Помпа за кърма и гел за зърната , подплънки
8. Хавлия за баня
9. За бебчето - дрешки за изписването и биберон

Общи условия

Активация на акаунт