Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 942
  • 567
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
След чудене известно време, си викам я по-добре да питам тук. Grinning
Има ли поръчали от официалния сайт на Paco Rabanne (от англ. или немска версия)? Доставката ако поръчвам ще е до Англия/ Германия. Надявам се да доставят до адрес на превозвач, че като гледам колко хубаво опаковат пратките искам да я грабна веднага. Grinning

# 331
Парфимо изчистиха тестерите

# 332
Парфимо изчистиха тестерите

Много странно... Наистина има само три Thinking. Добре, че успях днес да поръчам тестер на Либре едт и поръчката е потвърдена Simple Smile. Дано да е временно, много хубави попадения имам от там.

# 333
Здравейте!Знаете ли от къде мога да си купя Dior Homme Parfum

# 334
  • Стара Загора
Наистина странно. Дори и от Любими са премахнати.

# 335

Да, от Кауфланд Германия.

# 336
  • Sliven
Здравейте! Може ли мнение за парфюмите от този сайт https://makeup.bg/product/897/?utm_source=facebook.com&utm_m … rHGtcww4cWLZd4aVA
Видях, че е споменат в началото на първата страница, но все пак с какви впечатления сте? Благодаря Blush

# 337

Много грубо.
За моя жалост Диор  не доставят до България.И в международните сайтове които сте публикували няма  Dior Homme Parfum.Ходих до Pretty shop да разпитам има ли шанс да дойде до България, тъй като те са представители на марката..но шанс няма.Ако има някой фен на  Dior Homme Parfum, моля да сподели как се е свързал с него.Благодаря предварително.

# 338
Diana 6indova, изобщо не грубо, но явно трбява да е, за да се разберем. Simple Smile

Попитахте къде може да си го купите - отговорих в Кауфланд Германия. Какво значи това?

Обяснявам.....

1. Кауфланд е голяма верига от германски хипермаркети. Компанията има над 1000 магазина в Германия, също има магазини в Полша, Чехия, Словакия, Хърватия, Румъния и България.

2. Пишем в Google = kaufland.de christian dior dior homme parfum

3. О, чудо !

4. Поръчвате си го, давате адрес на превозвач до България и срещи 3-4 лв. ви го доставят.

Писали сме много пъти в темата, Dior НЕ доставят до България. Другия вариант е да търсите познат на който да го поръчате и той да ви го изпрати.

# 339
В elinor в Бизнес Парк вече може да се пробва и Mana , на Nishane, и Nefs и Shem ги има отдавна.

Цените са безумни, но ви препоръчвам горещо да видите как са се справили Кристиан Провенцано (Mana) и Крис Морис в (Nefs).

Който не е тествал и му е любопитно как мирише Ombre Nomade на Louis Vuitton - Mana ! Simple Smile

parfumi-shop.net да четат тук и да ни зарадват скоро със тестери и продукти на цени без аналог! Simple Smile

# 340
# 341

Здравейте Milen!Извинявам се, че поради моята неосведоменост допуснах да Ви обидя.Не съм очаквала, че Кауфланд Германия продават парфюми.Чета „Изпитани сайтове за парфюми“ от 3 месеца и нищо за Кауфланд не съм прочела.Извинявам се още веднъж.
Ще пиша на DIOR  да направят секцията  FRAGRANCE & BEAUTY достъпна за българския пазар, тъй като е невъзможно да се намерят някои от  дизайнерските им парфюми в страната, както и цялата La Collection Privée Christian Dior.
Не очаквам маркетинга на DIOR да се съобрази с искането ми веднага, но ще продължа да им пиша и настоявам.
През 2020г. писах на Шанел, да ми изпратят няколко мостри от Les Exclusifs de CHANEL, тъй като официалните им дистрибутори за България не зареждат Les Eaux de CHANEL и Les Exclusifs de CHANEL.Те не ми изпратиха мостри веднага, но аз им писах три пъти и накрая ми изпратиха.Така си купих COROMANDEL , за който не исках да платя 200Е без да съм го помирисала.
Ако някога решите, като парфюмна общност в България, да пишете на DIOR  да направят секцията  FRAGRANCE & BEAUTY достъпна за нашата страна, аз с радост ще се подпиша под такова искане.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 10:27 от Diana 6indova

# 342
Аз също дъм "За" писането на такива неща до големите фирми. Например писах на Куркджиян да си оправи името на България от падащото меню при поръчка и да, отговориха ми и го поправиха после като проверих.
Така че аз също бих писала. Ние не аме вече някакъв малък незначителен пазар. Ако хората които купуват ексклузив Диор от чужбина могат да си ги закупят и тук, мисля че бих си ги купили тук. Така че крайно време е да покажем че не сме някоя бананова държава дето хал хабер не разбира и пазарува хубави парфюми.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 11:19 от Lale_Lili

# 343
Здравейте и на вас, Diana 6indova !

Обидите са за непросветените, интелигентните хора се разбират с думи. Simple Smile

И аз чета темата от над 3 месеца и никъде не видях някой да попита къде може да си купи Dior Homme Parfum.  Може би затова не сте чули думата Kaufland  в темата.

Предполагм ви е известно, че този парфюм се продава ексклузивно за Европа. По изпитаните сайтовече вече се намира много трудно. Но в чужбина не е точно така. Важното е, че има варианти.

За писането, може да пишете колкото ви душа иска. Това, което искате няма как да стане в страна като нашата, не защото не сме страхотни, а по ред демографски и икономически причини.

Нарича се математика и маркетолозите и финансистите на Dior, Chanel, LV и още други брандове я валадеят до съвършенство.

# 344
Те много хора пишат, ама само си хабят мастилото.

Общи условия

Активация на акаунт