Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 002
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 320
Честито на всички наградени! И аз имам слушалки от Хайнекен. Как ще се свържат с печелившите? Нямам обаждане, СМС или имейл. Чакаме…

# 1 321
Здравейте !
Взех 4 фибели и всичките бяха с изтъркан код , касова бележка нямам от квартални магазинпета са дали Ви се е случвало с новите опаковки ?

# 1 322
Промо опаковките, които видях на Фибела, са на същия принцип от миналата година. Кодът се намира в прозорче, което трябва малко сила да се отвори (залепено е два пъти - веднъж върху опаковката на млякото и веднъж самия стикер).
Вашите кодове бяха отворени и изтрити ли?

# 1 323
🎁 Играта на Морени ще е от 1-ви август до 11-ти септември!

🎁 Ще се изисква покупка на вафли Морени за минимум 2лв. и регистрация в сайта

🎁 Наградите - Одеяло за пикник и Раница са моментни награди и ще изискват 1 касова бележка 

🎁 Наградата - Ваучер за Почивка на стойност 800лв. ще е Седмична Томбола и за нея ще се изисква регистрация на 4  касови бележки

# 1 324
  • София
печелиши от Фейсбук и Бош-20 хавлиени кърпи

# 1 325
Спечелилите от schweppes  след колко втеме получихте имейл, че  ви е валиден кода и да очаквате наградара си до 30 дни?

# 1 326
Спечелилите от schweppes  след колко втеме получихте имейл, че  ви е валиден кода и да очаквате наградара си до 30 дни?
След 4-5 дни ми потвърдиха, че данните са ок.
В Кауфланд има скреч карти за Ариана, играе се за хавлия или кен, на мен ми се падна кен, на информация ме попитаха дали си искам бележката, но аз предвидливо не взех на нея други неща, та им я оставих.

# 1 327
След 4-5 дни ми потвърдиха, че данните са ок.
В Кауфланд има скреч карти за Ариана, играе се за хавлия или кен, на мен ми се падна кен, на информация ме попитаха дали си искам бележката, но аз предвидливо не взех на нея други неща, та им я оставих.
Благодаря!

# 1 328
За който се интересува, Швепс мандарина, купен от Била, е с код. Simple Smile

# 1 329
Здравейте !
Взех 4 фибели и всичките бяха с изтъркан код , касова бележка нямам от квартални магазинпета са дали Ви се е случвало с новите опаковки ?
[/quote
На мен ми се случи,взех 2 фибели и при едната забелязах още в магазина,че кода е изтъркан и взех друга.Незнам така ли са ги доставили в магазина и защо кода е изтрит.

# 1 330
Не съм печелила от Фибела, но мисля, че ще искат печелившите кодове. Та този, който го е снимал, само е навредил на онзи, който си е дал парите.

# 1 331

🎁 Нова игра на Роден край само за клиенти на Кауфланд от 1 август https://prestigepromo.bg/

🙋 Изисква се покупка на продукти Роден край за минимум 5лв.

# 1 332
Озадачава ме играта на Хайнекен. Първо не изтеглиха всички награди, второ има хора с по две, а в правилата беше обявено, че един човек може да получи само една от наградите.
Аз не, че се оплаквам де, щото бях с една бележка и имам една награда, т.е. при мен нещата са ок, но не ми се виждат ок като цяло. Дори виждам къде има пробойна в играта, но няма да я споделям на широката публика, защото при следваща игра може още повече да се пробие бъчвата. Ако някой обаче се чувства ощетен и смята да се занимава с тях, може да ми пише на лично и да споделя какво съм видяла. Та, не ме изкефи тая игра, нищо че съм от печелившите. Можеха поне да добавят останалите раници и слушалки и да изтеглят бирите, а те и това не направиха.

# 1 333
При мен от ная искаха бележката за продуктовия пакет ,дано ви се падне по-заблеян куриер.
Здравейте! Играта на Ная не е ли до 31.07. Четох правилата и пише, че до 05.08 ще изтеглят печелившите. Ако за една и съща игра говорим. Та съм в чуденка ако теглят преди да е свършила играта.

# 1 334
Според мен Хайнекен изтеглиха всички, които успяха да се регистрират! Играта не вървеше от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт