Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Сещам се защо е имало временно проблем- като гледах отстъпката, имаше отдолу брояч до 11:59, а същевременно на банера беше за до края на деня брояча. Сега брояча на кода в “прилагане на отстъпка” е коригиран до 23:59ч.
Сега докато търсех нещо, видях, че бельо за деца, което купих от реален магазин на цена 29.99 съвсем същото в сайта е 39.99 лв. За първи път виждам такова сериозно разминаване в цените, а в магазина не бяха тогава на оферта, на редовна цена ги купих и то съвсем скоро.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 15:04 от fenyx

# 601
Еее, ама тия се гаврят с мен, 1400 точки, а нямам нищо в приложението за -20% ... имам мейл само и до там🤬
Писах мейл и сега ми звъннаха, за да ми обяснят, че са имали технически проблем и дори да не се вижда банера в приложението, в кошницата в края на поръчката се клика на "прилагане на отстъпката" и от там се избира -20%
Също ми казаха, че не се комбинира с други отстъпки, така ли е?
Аз щях да пробвам с ваучер за 5лв.

# 602
Нямам сега ваучери, не мога да проверя дали се комбинира, но вероятно не, според условията пише така
“Не се комбинира с други оферти, ваучери за рециклиране, намаления, специални колекции и служителска отстъпка.”

# 603
Нямам сега ваучери, не мога да проверя дали се комбинира, но вероятно не, според условията пише така
“Не се комбинира с други оферти, ваучери за рециклиране, намаления, специални колекции и служителска отстъпка.”
Да, така пише, така и ми обясниха, но понякога минават между капките и става номера. Само се чудя ако пробвам да не ми изгори ваучера, че ще ме хване яд😄

# 604
При мен все още не се е оправило, а междувременно номерата се изчерпаха. Еми много им здраве!

# 605
Да, така пише, така и ми обясниха, но понякога минават между капките и става номера. Само се чудя ако пробвам да не ми изгори ваучера, че ще ме хване яд😄

Здравейте! При мен стана комбинация с ваучер за 5 лв.

# 606
Сега разговарях с тях. - 20% само за тези с 400+ точки. Нямали отстъпки за рожден ден. Клетниците като мен с по-малко от 400 точки спокойно можем да си харчим парите за ученици по другите магазини, намаление може и да няма. Хем стани член, хем не си достатъчно достоен за намалението.... Това е много тъпо. На, помрънках си.

# 607
Сега разговарях с тях. - 20% само за тези с 400+ точки. Нямали отстъпки за рожден ден. Клетниците като мен с по-малко от 400 точки спокойно можем да си харчим парите за ученици по другите магазини, намаление може и да няма. Хем стани член, хем не си достатъчно достоен за намалението.... Това е много тъпо. На, помрънках си.
аз се чудя защо не ми излиза , и аз съм под 400 точки ... ами да права си , исках да поръчам за мъжа ми разни неща и евентуално нещо да си добавя и за мен но явно няма да стане.
След малко ще им спретна едно писание до централата на английски ако не ме домързи, знаете ли в кой сайт или емейл да го търся?

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:11 от peppermint

# 608
Това яке есенно ли е, зимно ли е...? До сега само пролетни съм купувала на малката от НМ.

Не е есенно,  но не е и за големи студове. Дъщеря ми през по-голямата част от зимата носи такова, но при нас на морето зимата е мека. Взимам и едно по-дебело, като хване някой студ, ама основно с това изкара миналата година.
Здравейте. Якето отговаря ли си на размера? Точен размер ли взимате или 1 нагоре?

# 609
И за нещо друго недоумявам, ама защо ли.... H&M твърдят, че нали уж устойчива мода, повече да рециклираме, да си ремонтираме дрехите дори (пуснали са за продажба кит за ремонт на дънки), демек по-малко и по-дълго да потребяваме, а в същото време стимулират само най-потребяващите с още повече намаления (с най-добри чувства към всички, да не вземе сега някой да ми се обиди). Това цялото като схема някак не ми се връзва. Аз ли полудявам за Бога?

# 610
Пуснах аз поръчка, взех от почти всичко по 2 размера, защото никой не се включи с коментарите за размерите.

Само да кажа, че който е последвал съвета ми и се е обадил за код, може да го приложи заедно с отстъпката, както направих аз.

Ще дам отзиви за поръчаните неща после Simple Smile поръчах блузи, зимен клин, обикновен клин, спортна блуза с цип, спортен сутиен и ватирана рокля от трико.

Относно отстъпка за рождения ден - може да е ново, пе вече не го пращат, аз имах със сигурност (май месец).

# 611
… “по-малко и по-дълго да потребяваме” … e маркетингово залъгване - иначе нямаше да стимулират оборотно продажбите си с бонуси за натрупване на повече и повече точки.

# 612
Аз пък си мисля че трябва да пуснат и за нас с по малкото точки иначе наистина не е честно Sad

# 613
Както писах, имах ваучер от 5 лв. Приложих го, изписа ми "приложени 2 отстъпки", сметнах си и сумата, че ми се видя да е малко това -20% + ваучер от 5 лв. Е, толкова е - двете отстъпки са комбинирани.
После от профила ми изчезна възможността за добавяне на отстъпка и за -20%, и за -5 лв.

# 614
Азалия и Asmeign, на такива като вас трябва те да ви звънят и да ви се молят, а не вие на тях за код... повече от инфлуенсърки им изкарвате с отзиви, поръчки и реклама

Общи условия

Активация на акаунт