СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 708
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 165
А добър ден☕
Доредих се и аз🤕
Бора, благодаря за темата 💐
При нас има развитие с Приложното... Приета е... Дърворезба 🤯 🤣🤣🤣
Някои дами тук я познават, ръката и е колкото два пръста на баща й🤣🤣🤣 Та хамалогията в Дърворезбата реши да си я спести и се отказва, т.е. ще участваме в МОНското класиране, но там няма изненади.
Ще участва и в следващи класирания на Приложното, защото тепърва ще има размествания (Фотографията не са обявили дори първо класиране 😵) , но вече се чуди дали пък Райнов не е нейното, щото ПГД Вазова вече не й е интересно... 🤪🤪🤪 Абеее голямо чудене е у нас🤯
Аз вярвам, че ще се случи най-доброто за нея, ама това ще се докаже след години...
Някой каза, че тук много се пие... Абе вие други седмокласни теми чели ли сте😱? Тук е клуба на трезвениците направо😇
☕☕☕🤭

# 166
  • в очите на дъщеря ми
Ха irch и ние чакаме фотографията, ма само с БЕЛ!
успех и късмет

# 167
  • София
А добър ден☕
Доредих се и аз🤕
Някои дами тук я познават, ръката и е колкото два пръста на баща й🤣🤣🤣 Та хамалогията в Дърворезбата реши да си я спести и се отказва, т.е. ще участваме в МОНското класиране, но там няма изненади.
Ще участва и в следващи класирания на Приложното, защото тепърва ще има размествания (Фотографията не са обявили дори първо класиране 😵) , но вече се чуди дали пък Райнов не е нейното, щото ПГД Вазова вече не й е интересно... 🤪🤪🤪 Абеее голямо чудене е у нас🤯
Аз вярвам, че ще се случи най-доброто за нея, ама това ще се докаже след години...
Някой каза, че тук много се пие... Абе вие други седмокласни теми чели ли сте😱? Тук е клуба на трезвениците направо😇
☕☕☕🤭
При вас е излязло класирането в инфо прием?

# 168
А добър ден☕
Доредих се и аз🤕
☕☕☕🤭
При вас е излязло класирането в инфо прием?
Излязло е класирането?

# 169
НУИИ и НГПИ имат отделни класирания с изпит по рисуване, не са към МОН. Също както беше и НГДЕК.

# 170
А добър ден☕
Доредих се и аз🤕
При нас има развитие с Приложното.
....
☕☕☕🤭
Здравейте, дано я приемат каквото най-много й харесва.
А за трезвениците Wink аз затова съм в тази тема, защото рядко пия. Случва се да се увлека и става едно...
Както в един филм бащата на една мома се изказа: "Тя рядко пие, три- четири пъти в годината, обаче всеки път създава проблеми." Wink

# 171
  • непостоянно
...
☕☕☕🤭

Абсолютно! Laughing

# 172
Мен ме мъчи един екзистенциален въпрос 😂Защо заявлението за участие на второ класиране трябва да се подава в училището, в което си класиран на първо?
Аз очаквам да участваме и на второто и някакси ми е неудобно, все едно им казвам Вие тука не сте достатъчно добри, ще опитаме за друго училище. 😕 Не може ли да е през системата пак? Явно има някакъв замисъл, ако някой знае да ме просветли.

# 173
Ха irch и ние чакаме фотографията, ма само с БЕЛ!
успех и късмет
Съболезнования за чакането 🥵 Тези във Фотографията нямат сърце🤕
Ама и ти не ми прие поканата за кафе, а аз пак съм без кола, че 2 дни е в сервиз - да монтират газова уредба 🤪
Вече най-официално ще пусна тук една дата и час за среща, че верно сме най-несериозните седмокласни майки (и тятковци) 💪💪💪

# 174
Мен ме мъчи един екзистенциален въпрос 😂Защо заявлението за участие на второ класиране трябва да се подава в училището, в което си класиран на първо?
Аз очаквам да участваме и на второто и някакси ми е неудобно, все едно им казвам Вие тука не сте достатъчно добри, ще опитаме за друго училище. 😕 Не може ли да е през системата пак? Явно има някакъв замисъл, ако някой знае да ме просветли.
В темата преди време беше обяснено в дух - да се избегнат злоупотреби с кандидатствания в много области и т.н., което по-лесно се получава с физическо присъствие. Но да, има го този момент с неудобството. Още повече, че немалко от децата, които кандидатстват в топ 10-15 училища, няма да се качат нагоре и ще се запишат в него.

# 175
Нарочно оставям целия цитат, защото и мен ме е мъчил и мисля сходно.
Горе някой беше писал, че алгоритъмът за класиране не е подобряване последните години. Само предполагам, че АКО беше, нямаше да има тази физическа стъпка на подаване в първоприелото ни училище.
Обаче на Параход обяснението е логично. И мнението под моето.

# 176
Предполагам е за да игнорират всички който просто от чисто любопитство подават в други области, ако може да се подава онлайн любопитството може да се задълбочи, а когато трябва да се вдигнат и да подадат заявление на място любопитството и спортната злоба угасват.

# 177
  • Майничка
Освен горното, ако родителят е с хлапето, току виж на него му харесало и се запишат, та им спестят мъките. 😄Навремето при голямата ми така стана - отиваме да подава за второ, казва тя име и фамилия и в отговор я питат: "Коя от двете?". Оказаха се две адашки по име и фамилия, със сходен бал! Момата отсече, че това е съдба и се записа. Другата и тя така решила. Тъй си се влачиха двете до 12 клас, всеки път с доза несигурност на общи изпитвания.😁

# 178
Кога ще излязат класирането към колко часа

# 179
Освен горното, ако родителят е с хлапето, току виж на него му харесало и се запишат, та им спестят мъките. 😄Навремето при голямата ми така стана - отиваме да подава за второ, казва тя име и фамилия и в отговор я питат: "Коя от двете?". Оказаха се две адашки по име и фамилия, със сходен бал! Момата отсече, че това е съдба и се записа. Другата и тя така решила. Тъй си се влачиха двете до 12 клас, всеки път с доза несигурност на общи изпитвания.😁
O, това е много сладко! Изтъркана е думата " сладко", може би заради създаденото приятелство е хубаво.
Аз имам сходно импулсивно деяние, когато кандидатствах едно време.

Родителите ми бяха разведени. Изчакаха, не искам да мисля защо, баща ми да дойде да ме вземе през уикенда и с него отидохме да подаваме желания. Тогава бяха преди изпитите, ако помня добре.
Мина една кратка среща вкъщи с аргументите: " Английската май е най-добра, но испанският пък е перспективен" и тръгнахме с баща ми към английската от Раковски до СДС, където живеехме тогава.
В английската ни посрещна зъл портиер, който ни крясна: " Не можете ли да четете! Затворено е!"
И ние се врътнахме и си тръгнахме. Сега оценявам чувствителността и пълната липса на упоритост на баща ми. Аз съм същата. Как може един портиер да повлияе на избора ти за училище на детето? Ами може.
Отидохме във Френската до нас, в която тогава беше Испанската (ние бяхме последен випуск там). И се записахме единствено там. Е, влязох, очевидно, и влязох с почти макс резултат по български. Обаче така стават понякога нещата.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 15:32 от vasilenae

Общи условия

Активация на акаунт