СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 739
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Rihan много се радвам, че сте успели. Направо ми се оправи настроението.
Май утре ще чакаме резултати
Едит - together1 значи продължаваме да чакаме …

# 226
Като казахте маникюр и моята ще ходи в петък, че в понеделник е рожденичка и искаше да си направи. Като декорация ще иска да й направят лабкойн. Понеже обсъдихме миньоните, това с лабкойнът е друг (май варненски) тренд. Та девойката ще си прави маникюр с лабкойн, ще отиде в някакво студио за виртуална реалност и очаква като си покаже ноктите да й дадат заветния лабкойн, който представлява парче пластмаса във формата на шестоъгълник. Не знам защо, но за децата тук е голяма ценност да имаш лабкойн. Те не се продават, може само да го спечелиш или намериш, но никак не съм навътре в матерята Joy

# 227
Аз се предОбрих даже Smiley Smiley Smiley

# 228
Здравейте, преди около час говорих с експерт от РУО София град във връзка с нашия казус, кандидатстване в две области и две първи желания. Каза, че системата няма да ни пусне да чакаме второ класиране в Област 1, ако се запишем в Област 2, тъй като младежа ще излезе вече записан. Също каза, че работят и са на финалната права.

Допълнам се: това с отделните заявления за отделните области в нашия случай не е никак изгодно, тъй като няма начин да ги нареди двете желания едно след друго

# 229
  • Варна
Уф, togehter, таман се бях решила да не цъкам повече. Сега пак зареждам страницата.

# 230
  • София
На финалната са, чудесно. Само да видим кога финишират - днес или утре Simple Smile

Оф, чакам кифлата и цъкам из телефона. Като гледам в к'ви дискусии влезе за картинките по ноктите (иска нек'ви светкавици?!?), леко почвам да се изнервям.

# 231
Нова информация!
Майката, която работи в МОН ми звънна, че ще е днес!
Подготвяйте се!

# 232
  • Някъде по Дунава
Здравейте, преди около час говорих с експерт от РУО София град във връзка с нашия казус, кандидатстване в две области и две първи желания. Каза, че системата няма да ни пусне да чакаме второ класиране в Област 1, ако се запишем в Област 2, тъй като младежа ще излезе вече записан. Също каза, че работят и са на финалната права.

Допълнам се: това с отделните заявления за отделните области в нашия случай не е никак изгодно, тъй като няма начин да ги нареди двете желания едно след друго
Това как да го разбирам? Ако детето е прието в две области на първите си желания, трябва да избере едно от тях. Или ако в едната област е на първо, но иска повече в другата,  а в другата на второ желание, но иска там, то не може да се запише в първата да си пази място и да подаде във втората, за да се придвижи напред в класирането.

# 233

Има логика. Макар, че друго обсъждахме тук.

# 234
  • София

Това как да го разбирам? Ако детето е прието в две области на първите си желания, трябва да избере едно от тях. Или ако в едната област е на първо, но иска повече в другата,  а в другата на второ желание, но иска там, то не може да се запише в първата да си пази място и да подаде във втората, за да се придвижи напред в класирането.
Според мен, независимо че се кандидатства в две области , веднъж записано детето някъде , не може да продължи да участва в последващо класиране. P.S. Но щом миналата година е било по друг начин защо пък тази да са го променили...

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:53 от aria_82

# 235

Това как да го разбирам? Ако детето е прието в две области на първите си желания, трябва да избере едно от тях. Или ако в едната област е на първо, но иска повече в другата,  а в другата на второ желание, но иска там, то не може да се запише в първата да си пази място и да подаде във втората, за да се придвижи напред в класирането.

Да, така ми го обясни експертът. Лично се надявам да не е така, но вече не знам какво да мисля.

Допълвам се: първоначално си мислех, че имаме предимство с две първи желания, които по същество за нас са първо и второ желание, но сега чувствам,че сме леееееко прецакани

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:51 от rusiblue

# 236
Поздравления за АЙ титата и сървъра на МОН. Щом 50 000 цъкащи майки не могат да го бутнат значи нищо не може да го срине Simple Smile

# 237
Поне до миналата година беше така - записваш се в областта, където си приет на първо желание и подаваш за второ, в областта, където си приет не по първо желание. Ако и в двете области си приет по първо, трябва да избереш и да се запишеш. Миналата година моя позната го игра този филм. На второ ги приеха по първо желание. Отписаха детето от първата област и го записаха в другата.

# 238
Поздравления за АЙ титата и сървъра на МОН. Щом 50 000 цъкащи майке не могат да го бутнат значи нищо не може да го срине Simple Smile
Именно. И аз така мисля.
Макар че то не се знае, сега се приключва работа и трафикът ще се вдигне. Демек - дерзайте, още можем! Wink

# 239
Ама не цъкат само майките! Аз от два часа рефрешвам, защото майката на седмокласника ще получи удър Laughing
Приет е

Общи условия

Активация на акаунт