Отговори
# 225
  • София
Мила, аз имам епикриза на Дани в два екземляра, вероятно и на Никол са ми дали, трябва да ровя из документите да видя. Иначе този път забравиха да ми дадат моята епикриза, ама здраве да е, не ми е дотрябвала. Laughing

# 226
И аз не бях чувала за апгар.  Embarassed Разрових се в документите на детето, защото ми стана много интересно. Пише апгар 9-10.

Много съм съгласна, че трябва да се търси специалист при всеки повод за притеснение и лично аз го правя, но специално за говоренето е много рано да се тревожим.  Hug   

# 227
  • София
Здравейте!
И аз сега се разрових да търся епикриза нашия АПГАР е 6, като се имат впредвид всички обстоятелства при раждането - направо не очаквах да е толкова много  Wink
Ние за сега уж сме по-добре, вчера вечерта последно давах на Влади сироп за температурата и от тогава не е вдигал  Praynig
Преди малко ходихме да си вземем едно колетче от пощата - пратено за рожденния му ден и сега си играе с подаръка.

# 228
На Ема апгара е бил 9. Дадоха ни хвърчащ смачкан лист, по скоро листче което се води за епикриза. После я водих няколко пъти на видеозон на главата, и нищо съществено не ми казаха. Имала леко раздуване на вентрикулите но нито ми казаха лечение, нито поставиха диагноза, казаха че щяло да си мине. Не е била в кувьози или на нещо специално, незнам защо ме изплашиха така. Проходи на 1 година. Ама такъв стрес ми докараха че качих 10 кила и се обвинявах 2 години за какво ли не.

# 229
Иваничка похвали  се за подаръците де. Аз се радвам като малко дете. Пък и да взаимстваме идеи за подаръци Simple Smile

# 230
  • София
На Никол АПГАР-а е бил на първа минута 8, на 5-та 9, а на Даниел и на 1-ва и на 5-та 8.

# 231
  • София
http://snimka.bg/album.php?album_id=94057
Ето го подаръка който ни пратиха.
Ние още не сме му купували, понеже вчера изобщо не ни беше до празнуване Sad

# 232
  • София
Честит ви Рожден ден! Много хубаво порастнало момче  Laughing. И локомотивчето е много готино, както виждам му харесва и на него.

# 233
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте!
Момичета какъв е тоя Апгар,почвам веднага да се ровя из документацията да видя.Ицо е роден с форцепс  и беше в кувьоз,но изобщо не съм забелязала в епикризата да пише за Апгар.Веднага ще видя и за него и за Ванко.
Иваничка,много е хубаво влакчето. Peace
Клеми,оправяйте се бързо а моята е пикриза не ми я дадоха на изписването а отидох лично да си я взема след няколко дни.Отиди и ти да провериш в болницата.

# 234
  • София
zisska, не се шашкай за Апгара, вече не е толкова важен. Да, дава оценка на състоянието на детето при раждането, но не предсказва бъдещото му развитие. Моята дъщеря също е родена с форцепс и тоновете й падаха. Щом момченцето ти се развива нормално няма какво да го мислиш.   bouquet  Hug

# 235
  • Sofia
За много години и от нас  Hug
Да сме живи и здрави всички през цялата година Praynig

Иваничка, честито ти 2 годишно момченце  bouquet да е здраво и щастливо детенце!
 Ние си изкарахме чудни празници във Виена, съчетахме  почивката с пазаруване и пачанга Mr. Green

Тази седмица си имаме гостенки- леля и кака на Влади (сестра ми+ племенницата) и Влади е много, много довоелн- по цял ден вършеят с кака си вкъщи, в парка, на двора, по детските клубове  Crazy В неделя ще ги изпращаме  Sad

По темата за празнуване на РД на децата: аз днес резервирах (капарирах) "Двете феи" за 14.02, 17 ч. така че там ще празнуваме РД на Влади   с другарчетата:bowuu: bowuu bowuu, само да е здравичък  Praynig  А родата ще я черпим в някоя кръчма. Смятаме да му купим кола с акумулатор или нещо такова, че много се кефи на коли, джипове  Mr. Green Нямам много идеи за  други подаръци newsm78
Организираме си и ходене на Боровец с едно приятелско семейство след 2 седмици, така че не оставаме без програма  Laughing, нали сме си хаймани- дай ни да участваме в мероприятия с дребния  bowuu
Напоследък много трудно заспива човечето следобяд, голяма борба е, случва се и да не иска да спи и да ми нарушава следобедната програма  ooooh!
Това е от нас! Поздрави  bouquet

# 236
Genа разкажи повече за тези феи какво се предлага там , имали място aза игра изобщо всичко. Радвам се че почивката ви се е отразила добре в виенско Simple Smile

# 237
  • гр.София-Красна поляна
Дъщерята на Мистрал,за щастие нямаме проблеми и Ицко е едно щастливо почти 6 годишно дете.Раждането му беше кошмар,падаха му тоновете и накрая аз се предадох.Нямах сили да напъвам вече и ми сложиха пълна упойка,извадили са го със форцепс.Когато се събудих той беше в кувьоз под лекарско наблюдение,но той ми е юнак и се стабилизира бързо. Hug

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 22:27 от zisska

# 238
  • Sofia
Genа разкажи повече за тези феи какво се предлага там , имали място aза игра изобщо всичко. Радвам се че почивката ви се е отразила добре в виенско Simple Smile
Ами, "Двете феи" е на Влади любимото място за игра-  какичките го познават вече (ходим поне веднъж в седмицата) и той се чувства добре, рядко има повече от 2-3 деца,когато ние ходим(м/у 11.30- 12.00 ч.), което е добре за мен, че се притеснявам да няма болни дечица  Confused. Персоналът е много мил и любезен, място за игра- бол (2 стаи- едната е обособена като лабиринт с топки, люлка, пързалки, а другата с масички, кончета, коли и т.н.)Отделно има зала за тържества(театър) и детски мероприятия,  и кафене за родителите с 2 монитора  за видеонаблюдение на децата.Това общо взето- офертата им е 10-11 лв. на дете, включващо сандвич+сок+подарък (мин. 8 деца за РД), за 2 ч., отделно се поръчва торта, меню за родителите.Запазва се целия клуб за рожденника. В  кв.Лозенец е.
Това им  в сайта:www.dvetefei.com

# 239
Гена мерси за отговора. Този клуб е сравнително близо до нас. Ще го посетим weekenda за да видибм как е вътре. Звънях на телефоните от сайта ама никой не ми вдига ? Що така ? Невидях работно време... И Гена Simple Smile Видях че в този клуб има спортни танци Simple Smile Но каква ми беше изненадата като видях че даскала е същия който ме е учил и мен Simple Smile Много е добър наистина, ще запиша Ема там ако има желание де след 2 години Simple Smile А пък и аз ще танцувам с тях. Хайде и вие мамите на момченца да ги запишете децата, че да танцуват с момиченцата ни. Тези танци са нещо страхотно !

Общи условия

Активация на акаунт