Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 958
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Северо=Западналия край
Точно миналата година ни обясниха, че започва с обяд и завършва със закуска.
Възможно е и да има промяна, съжалявам ако съм подвела питащия.

# 166
Аз също не разбирам коментарите на татко Мецан. В първия си пост хвалеше храната(ясно помня че казваше,че тараторът бил най-вкусния в живота му), стаята. После постът му мина пълна редакция и храната се споменаваше единствено, че половината неща не са му по вкуса.
И голямо мрънкане... Аз съм си мрънкало, ама мога да му завидя само Laughing.

# 167
Здравейте, ще се опитам да се вмъкна между споровете с един въпрос - как може да се случи обядът в първия ден, когато настаняването е след 14ч? Може ли да се регистрираме по-рано, да обядваме и тогава да се настаним? А багажът къде чака до тогава?
Почва с обяд. Може да се регистрирате по-рано, да отидете на обяд и след това да се настаните.

Храната в Ралица беше супер тази година като разнообразие и вкус. Подкрепям anichkaffm за написаното. Имаше всичко изброено, на българската вечер даже и агнешно с дроб сърма. През другите дни патешко, пуешко, заешко.   

# 168
  • София
Появихме се към 10.50 и ни пратиха за късна закуска на пуул бара, обядвахме нормално, на тръгване последния ден - също обядвахме. Това с приорити картата, обаче. Без карта - обядваш или първия ден (като пристигне) или последния при напускане, избираш си, така е било поне преди....

# 169
  • Велико Търново
Появихме се към 10.50 и ни пратиха за късна закуска на пуул бара, обядвахме нормално, на тръгване последния ден - също обядвахме. Това с приорити картата, обаче. Без карта - обядваш или първия ден (като пристигне) или последния при напускане, избираш си, така е било поне преди....
Нямам карта, но в договора изрично пише, че пакетът започва с обяд и приключва със закуска, а половин час, в който трябва да се регистрираш и паркираш, и настаниш, ми звучи невъзможно.

# 170
Нямам карта, но в договора изрично пише, че пакетът започва с обяд и приключва със закуска, а половин час, в който трябва да се регистрираш и паркираш, и настаниш, ми звучи невъзможно.
Нямате ли възможност да организирате пътуването си така, че да пристигнето около обяд / 12-13ч./? Разтоварвате спокойно, обядвате и се регистрирате без да бързате и цепите минутата. Или има нещо ново относно регистрирането за което съм пропуснала да разбера?

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 15:39 от Пролетно цвете

# 171
  • Русе
Нямате ли възможност да организирате пътуването си така, че да пристигнето около обад / 12-13ч./? Разтоварвате спокойно, обядвате и се регистрирате без да бързате и цепите минутата. Или има нещо ново относно регистрирането за което съм пропуснала да разбера?
Пристигате по възможност към 12-13 часа разтоварвате багажа на рецепция, регистрирате се и оставяте колата на автогарата от там с шатъл до хотела, обдявате и се настанявате. Това е ако нямате карта.

# 172
  • БГ
anichkaffm, в кое крило на Ралица Супериор сте?
Някой с отзив от апартаментите в крило Делукс?

# 173
  • Северо=Западналия край
Каква е цената на аквапарка за външни посетители?

# 174
Каква е цената на аквапарка за външни посетители?
Тук са описани цените най-отдолу - https://albena.bg/bg/aquamania

# 175
anichkaffm, в кое крило на Ралица Супериор сте?
Някой с отзив от апартаментите в крило Делукс?
Ние сме в централното крило, мисля, че само там са студиата. Ние сме нечетно число, там са с гледка към парка и по- тихи. На 2ри и трети етаж са стаите с възможност за врата по- между ни. За догодина сме се спряли на този вариант, че сега си пречим с режимите с децата. Иначе Делукс- а е в другото крило на ресторанта, не съм го виждала "на живо", за да коментирам, но на снимките изглеждат добре. Ще съм ти благодарна за отзиви, за да знам за догодина.

# 176
  • БГ
Цитат на: anichkaffm link=topic=1464658.msg45064599#msg45064599
Иначе Делукс-а е в другото крило на ресторанта, не съм го виждала "на живо", за да коментирам, но на снимките изглеждат добре. Ще съм ти благодарна за отзиви, за да знам за догодина.

Лято 2020г. бяхме в студио, в крило Делукс, питайте каквото ви интересува!

# 177
За апартаментите делукс нямам отзиви, но в делукс стаи сме били две поредни години - 2018 и 2019.
Изглеждат като на снимките в сайта - малко е тясно когато са спалня, единично легло и разтегателно диванче, но за следобедна почивка и спане през нощта стават. Освен баня с тоалетна, имат и отделна тоалетна с малка мивка, което е голямо удобство за 4-членно семейство. Зад самото делукс крило има направен паркинг за 10-на коли, което също е голямо удобство.

Тази година отново ще посетим Ралица Супериор и отзивите от това лято са ми много полезни.

# 178
За Ралица Супериор: питайте каквото ви интересува, ще се пробвам да ви отговоря. Още (само) два дни сме тук.
.
В момента сме на плажа и е много спокойно и има много празни шезлонги. Сутрин е доста по- пълно.

# 179
За втори път чета в темата, че багажите може да се оставят на рецепция. То, че може, може, да, ама няма ли рецепцията да заприлича на градската гара? Нали хотелите имат стаи за багаж? Неизползваеми ли са стаите за багаж?

Общи условия

Активация на акаунт