Търся електронна книга - 39

• 87 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Търся "Под закрила" и "Без спомени" на Лекси Блейк
danielamircheva86@gmail.com
Благодаря.

# 181
Здравейте! Търся "Под закрила" и "Без спомени" на Лекси Блейк
danielamircheva86@gmail.com
Благодаря.
Пратих

# 182
Здарвейте,
търся “Синдромът на предците” от Ан Анслен Шютценбергер
email:
simona_qnkova@abv.bg

# 183
  • София
Търся поредиците на Елена Звездная, без "Академията". Мейл:
Скрит текст:
Драконите са с невъзможен превод във фб, има ли ги другаде?

Предварително благодаря!

Пратих една книга, не знам дали е от тази поредица. Simple Smile

# 184
Търся "Обетована Земя" от Барак Обама. Някой, ако я има моля да я сподели.

# 185
Благодаря, Billie Jean Blue Heart

# 186
Търся "Спомени и привидения" и "Свръхсъдба" на Динко Динев
Voditsalieva89@gmail.com

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 20:51 от Velislava Voditsalieva 684366

# 187
Къде открихте "Манюня"? Линкът в предишната тема не работи...

Ето,най-отдолу в страницата има два линка, които водят до сваляне:
https://4eti.me/manunya1/

За съжаление другите не ги открих никъде и ги взех на хартия.

# 188
Здравейте ,търся Дом на пръст и кръв от Сара Маас

# 189
Здравейте ,търся Дом на пръст и кръв от Сара Маас

https://mega.nz/folder/rkk1xSRI#Pua_4-630fHWhtnL1jbaPw

# 190
Много благодаря Simple Smile

# 191
  • Страната на чудесата
Здравейте, търся "Жива" на Ина Якимова, "Тайната на Димана" на Вилия Борисова, "Сайбиевата невеста" на Боян Боев, "Алтъна" на Ивелина Радионова.
Благодаря предварително на отзовалите се!
plamena_a@mail.bg

# 192
Здравейте! Търся електронен вариант на книгата на Лиз Бурбо "Лечението на петте рани". Някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително!
Моя е-мейл е:
vkasarova@yahoo.com

# 193
Здравейте наскоро ви представих сайт за фен фреводи https://fantastichen-sviat.com/ Вече е на лице и първият ни преведен любовен роман книга 1 "Истина или предизвикателство" - Мира лин Кели, от поредицата "Осмеи се да обичаш", Може да го намерите в Преведени книги към съответния автор!

Съвсем скоро започваме 2 нови автори около средата на август поредица 18 +, Т.О. Смит - Семейство Джаксън (За любителите на 50 нюанса сиво и 365 дни поредицата е смес от двата стила доминант-подчинен и мафия)

А в началото на септимври фентъзи поредица Леиа Стоун - Академия на Падналите (За любителите на Училище за вампири и Зодиакална академия)

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СЕ КАЧВА ПО ЕДНА ГЛАВА

ето и кратки резюмета на новите книги и автори:

Т.О. Смит - Семейство Джаксън 18+

Книга 1

В момента, в който той я погледна, нямаше никакво съмнение. . . Тя ще бъде негова.

Бях отвлечена преди три години и бях принудена да се подчинявам на много мъже и жени всеки ден.
До него. Докато мафиотският Дон не ми сложи яката.

Книга 2

След десет години вътре, най-накрая съм навън и отчаяно се нуждая от освобождаване.
След като се отбивам при брат ми, се отправям към единственото място, от което знам, че мога да получа това освобождение: БДСМ клуба на брат ми.
Но не очаквам първата жена, която вземам за нощта, да бъде всичко, за което някога съм мечтал.
Тя е перфектната покорна с изключение на едно нещо; тя е тиха – твърде тиха.
Решен съм да стигна до дъното на всичко, което я кара да мълчи, но междувременно я заклеймявам.
Тя завинаги ще ми принадлежи.

Книга 3

ПОСЛЕДНАТА КНИГА ОТ ПОРЕДИЦАТА!

След като доказвах лоялността си към семейство Джаксън през целия си живот, на практика станах един от братята.
Така че, когато над главите ни виси война с руската мафия, вземам сам решение за да защитя семейството.
Трябва да се оженя за дъщерята на Дон, за да донеса мир между двете семейства. Готов съм да пожертвам собственото си щастие, за да могат братята ми да живеят в мир.
Но може би изобщо не трябва да жертвам нищо, защото много бързо научавам, че тази жена е отгледана да угажда на бъдещия си съпруг.
И знам, че ще се радвам да се грижа за моя подчинена.

Леиа Стоун - Академия на Падналите

Книга 1

Бриел Атуотър не е сигурна в много неща, но знае няколко:

1. Да имаш черни крила не е нормално.
2. Да продадеш душата си на демоните е било грешка.
3. Линкълн Грей е най-големият кретен, когото някога е срещала... но да не се влюби в него може да се окаже невъзможно.

Когато ангелите падат от небето, за да воюват с демоните, които опустошават Земята, обединените им сили заразяват човечеството. Сега на хората е отредена една от двете съдби - да бъдат или надарени от демони, или благословени от ангели.
След като на церемонията по пробуждането на Бриел от гърба ѝ поникват крила, тя е сигурна, че е благословена от ангел - небесен човек. Едва когато вижда черни крила, тя разбира, че нещо ужасно не е наред.
Това, че е обвързана с договор в ранна възраст, за да спаси живота на баща си, означава, че тя трябва да бъде обвързана с Академия "Замърсени". Това е така, докато един паднал ангел неочаквано започва да се бори тя да бъде приета в Падналата академия - елитното училище за онези, които обитават Града на Ангелите.
Тя веднага се сгодява за невъзможно красивия си небесен учител Линкълн Грей. Поглеждайки го, първата ѝ мисъл е, че престоят ѝ в академията всъщност може да е забавен, но тази теория бързо избледнява, когато двамата с Линкълн се сбиват още първия ден. За да докаже още веднъж, че приемът ѝ в Академията на падналите е прокълнат, цялото училище изпада в хаос, когато демонът Абрус разкрива, че знае тайната на Бриел. Сега Линкълн трябва да се бори най-вече, за да я защити.
За негова изненада единственото по-трудно нещо от това да я спаси... е да се опита да не се влюби в нея..

Книга 2

Семейството е всичко за Бриел, затова когато научава за възможността да освободи майка си от Града на Демоните, тя се възползва от нея. Без значение колко опасно е това, Бриел ще направи всичко, за да обедини семейството си в Града на Ангелите. Всичко върви по план до церемонията по пробуждането на брат ѝ. Това, което е той... шокира всички и той е изпратен надалеч, докато не успее да овладее силите си. Тогава Бриел губи някой скъп за нея човек и полага големи усилия, за да си го върне, с което Линкълн не е съгласен. Той смята, че Бриел поема твърде много рискове, твърде дива е, и единственото, което може да направи, е да се опита да я защити. Но с неизказаните сили, които се надигат в нея, Бриел може да отиде на място, от което никой няма да може да я върне. Дори Линкълн. Бриел трябва да се научи да се бори с мрака, който заплашва да я завладее, защото малко по малко тя губи светлината си.

Книга 3

За да оцелее през третата година, Бриел ще трябва да впрегне всички сили и тренировки. Междувременно Линкълн също ще води своята собствена битка за оцеляване. Всеки от тях е на различно място.

Книга 4

Когато Бриел беше отвлечена от принца на мрака, голяма част от мен умря. Как мога да продължа напред? Как да приема, че тя си е отишла?Не мога.След като потърсих всички възможни начини да я върна, най-накрая приех, че тя може би си е отишла... завинаги. Ако това е така, тогава не мога да остана повече в град Ангел.
* Бележка на автора: Това е продължение на книгата "Академия на Падналите Втора година" с около 30 000 думи: година, която е разказана от гледната точка на Линкълн и обхваща една година без Бриел. Приятно четене Simple Smile

Книга 5

Луцифер не е доволен от бягството на Бриел от ада и планира да съобщи това на жителите на Земята. Хаосът се е спуснал в Ангелският Град и армията на падналите трябва да направи всичко възможно, за да го предпази от падане. Междувременно Бриел се подготвя за битката на живота си. Тя е готова да изпълни пророчеството. Луци ще падне.

# 194
Здравейте,търся книгите:
-Будният ум на Санджай Гупта,
-Хвърчило към рая на Неделя Щонова
 -Остеохондрозата не е присъда на Бубновски. Hands Pray

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 12:26 от aldita

Общи условия

Активация на акаунт