Пъзели 44

• 25 853
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз днес ще гледам Озон защото и без това имам много.
От тези трудни пъзели Крипта точно сив съм го редила. Карен беше пуснала едно видео където смеси три градивната и започна да ги реди, та тях бих трите наредила.

Снощи понапреднах със Слънчогледите

# 631
  • Русе
Леле,такова разграбване на пъзели отдавна не съм виждала
Бухтичка,ако ще се разделяш с този след нареждане,би ли ми го запазила-https://www.ozone.bg/product/common-quilt-blocks/?utm_source=bgm … paign=cybermonday

# 632
Ghibli, и аз се позабавлявах, небето с точки ще го бъде ли в крайна сметка Satisfied
Аз не съм толкова ентусиаст.

Иначе от линка със сложните на мен градиентите не ми изглеждат никак, ама никак трудни, особено някои. Бих ги редила с удоволствие, дървения с галактиката също. На Галисън астрологията също.
На мен най-труден ми изглежда звездната нощ защото е 2000 части. Този с чертите също ми се струва доста кофти.

Скрит текст:
Пуснах си аз голямата поръчка сутринта, но разбира се отново я оплесках. Всичко както трябва само забравих да отбележа плащането с карта, а не искам да ми е с наложен до адрес. Изобщо ако добавят още една стъпка за потвърждение преди финализирането на поръчката много биха ме улеснили.
Викам си нищо, ще поръчам наново, ще платя и ще откажа първата. Хвърлям ги автоматично в количката - два изчерпани.
Викам си нищо, ще им пиша да я откажат, ще ги освободят и ще ги поръчам пак. Пиша им в чата, отговаря ми бота и чакам връзка с оператор. Чакам, чакам. Накрая без да са ми отговорили пиша, че искам да ми анулират поръчката заради плащането с карта. Чакам още, няма жив човек срещу мен. Накрая вече трябва да ставам и да се приготвям за работа, пускам още едно съобщение да не ми променят поръчката за всеки случай и се опитвам да затворя чата, но никъде не окривам тази функция, махната ли е, не мога да разбера. Накрая затварям всички прозорци.
Викам си нищо, по-късно като отида на работа ще измисля нещо и ще им пиша пак. Но след около половин час решавам да отворя озон да проверя да не е станал някой фал и познайте, свързал се някой и ми писал, че ще ми анулира поръчката Scream Напълно неадекватно на всичко, което бях написала. Викам неееее, оставете ми поръчката. Тя и не ми беше излязла още като отказана в профила, та явно ги спряха навреме нещата. Накрая измислих да ми сменят начина на доставка да е до офис на куриер (ще си платя, но няма да бера срам пред колегите да мъкна още кашони). Пък там може и да си платя с карта. Разгеле смениха го. Уж всичко е ок в момента.

# 633
Небето с точки си го взех на втория път Grinning

Бухтичка, ако не успееш с фейсбука, аз все пак съм на линия за цветните, дойде ми идея къде да ги реализирам. Този със зеленчуците на Галисън дето си го поръчала аз го отрязях, сега като го показа, пак ми се иска да си го взема.

# 634
Бухтичка, аз мислех, че с тези намаления нямам шанс да продам нещо. Но пуснах днес сутринта всичките ми налични за по 10 лв, и всичките се взеха от едно момиче, на което и друг път съм давала. Така че, има шанс, не се отказвай. Принципно на някои мислех да искам по-висока сума, ама с тези намаления, или ще си ги задържа или ги пускам за 10 лв всички, няма начин.

# 635
  • гр. София
Има много добри намаления. Пъзел Шмид за 6,33лв. Жалко е, че тези които искам не са намалени въобще.

# 636
Надявам се да не си блъскам много главата с тези два Галисъна (а и един Cloudberries), с които реших да рискувам. Много ме е страх какво ще излезе.

# 637
  • София
Небето с точки си го взех на втория път Grinning
Това и аз съм го сложила в кошницата Simple Smile и още 10 други
Сега ровя да видя този с библиотеката и водата Равенс ли е, защото май го искам Simple Smile ако някой го има да пише

# 638
  • София, България
Бухтичка, аз мислех, че с тези намаления нямам шанс да продам нещо. Но пуснах днес сутринта всичките ми налични за по 10 лв, и всичките се взеха от едно момиче, на което и друг път съм давала. Така че, има шанс, не се отказвай. Принципно на някои мислех да искам по-висока сума, ама с тези намаления, или ще си ги задържа или ги пускам за 10 лв всички, няма начин.
Йоанка, ще се караме.

# 639
  • Русе
Това си взех аз.Вероятно ще има и други поръчки.Още не съм поглеждала до кога е промоцията

Да това небе с точки ли стана въпрос,че нещо бавно загрявам.Ако е то,моето е в рамка от няколко години.Страхотно е❤️

# 640
Мона Лиза, всичко съм пускала тук като наредено, така че ако някой ги искаше, щеше да си е казал вече. Simple Smile ToniShu, не разбрах, ще ми запазиш ли кученцето на Гибсън
https://www.ozone.bg/product/pazel-gibsons-ot-1000-chasti-the-potting-bench/

# 641
  • София
Зори аз това небе съм метнала в количката Simple Smile

# 642
  • София
Аз съм човекът, който си поръча "1500 части небе с точки" Joy
Ти явно си човекът, ама то не е небе с точки, а е "черно с точки"! А аз седя и се облизвам под киселото грозде - не можах да се престраша Simple Smile  Ето, явно и Зори е същият смелчага като теб Simple Smile

Иначе пък си мисля дали да не поръчам и този крипт, че поне е намален и да не ме е яд за парите, ако се откажа.

Мона Лиза, може ли този за мен после?

Йоански, за теб ще е кученцето, няма грижи. .

# 643
Мислех и аз да поръчам, обаче..вчера върнах продукт за над 200лв.и чак в мейла, който ми одобряват връщането прочетох, че когато е между 14 и 30ти ден, сумата остава като кредит в клиентския профил Bowtie
Сега ще чакам да ми ги заредят и ако е останало нещо, тогава. Чее хич не ми се понрави да заключвам такава голяма сума, но аз съм си виновна-да съм чела.

# 644
Леле, Ghibli, каква сума😱 и накрая забил сайтът 😂
Ауу, Зори, ти си ми измъкнала пъзела с котката на Schmidt 😁

Общи условия

Активация на акаунт