Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 389
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам като последната показана. Преди няколко страници споделих мнение. Родих късния следобяд и още същата вечер ми казаха да си взема помпа за стимулация, за да може бързо да потече кърмата. Не ми предложиха от болницата тяхна помпа(не зная и дали имат), взех си моята и нещата си потръгнаха.  Сега ще си я подготвя пак преди раждането, но няма да я взимам с мен, ако трябва- ще я донесат допълнително.
Но ...ръчна не ви съветвам да купувате. Електрическата е удобство, което ще усетите, само ако го имате. По-добре дайте 50-60лв за ел.помпа, отколкото 20-30за ръчна, но на известна марка.

# 616
  • Варна
Много благодаря за мненията, явно ще се купува сега. И честно казано и на мен не ми се даваха много пари за помпа ама сега е на 250лв от 350лв и хубавото е че за нея се продават отделни части и ще мога после да я продам. Даже днес в магазина един баща ни посъветва да я вземем от олх и само сменяемите части да купим и пак ще е по изгодно, но... за моя загуба все още не пазарувам неща втора употреба предполагам около детето ще се науча 😔

# 617
  • София
Някой има ли тази кошарка? Искам мнения дали лесно се сваля преградата? Ползвате ли джоба с отделението отдолу?

# 618
  • Вестерос
Като пита за кошара, това ми е другата въпросителна, дали да е дървена или такава от плат. Не мога да реша. В спалнята нямаме много място, ще разместваме скоро.

# 619
  • Варна
Като пита за кошара, това ми е другата въпросителна, дали да е дървена или такава от плат. Не мога да реша. В спалнята нямаме много място, ще разместваме скоро.
Ние ще вземем такава https://www.emag.bg/detska-koshara-kinderkraft-joy-2-niva-i-akse … 288/pd/DWYHYRBBM/  , също нямаме място и понеже ще се налага да пътуваме ще ни е по - удобно като можем да си я вземаме с нас. А и ще мога и през деня да я местя в другата стая.

# 620
И аз съм чуденка за дървена кошара или не. Наши приятели ни казаха, че другите били удобни за пътуване, преместване и т.н. Но не ми дава мира мисълта, че аз ще спя на дървено легло, а детето ми в тия шушляци. На живо ги видях и ми се сториха отблъскващи.

# 621
В нашият край помпата за кърма е част от списъка за родилното. Аз си купих Cangaroo Elegance Duo. Ние ще сме с дървено легло кошарка. Ако закъсам за сгъваема кошара за пътуване, ще си взема някаква втора употреба и готово 😀

# 622
  • София
И аз съм чуденка за дървена кошара или не. Наши приятели ни казаха, че другите били удобни за пътуване, преместване и т.н. Но не ми дава мира мисълта, че аз ще спя на дървено легло, а детето ми в тия шушляци. На живо ги видях и ми се сториха отблъскващи.

Доколкото съм чела най-важен е матрака. И този тип кошарки позволяват добавянето на хубав и качествен бебешки матрак. Отделно в този тип кошарки детето няма да си удря в твърд материал главата, когато започне да се върти и изправя. Съгласна съм, че дървените кошари са много по-красиви. Ние сме се спряли на такава по ред причини: нямаме налична детска стая към момента и спалнята е с по-малки размери. Отделно, когато е готова детската стая ще се наложи да разглобяваме дървено легло и да го местим. Струва ми се непрактично. И ползата за пътуването и лесното и бързо преместване в друга стая не е за пренебрегване. Иначе трябва да се купува отделно кошче или гнездо за през деня.

# 623
И ние нямаме място в спалнята. Детето ще е при нас и точно за това още се колебая за кошарата. Ще разгледам пак по магазините и ще преценя. Времето лети лети

# 624
Аз ползвах легло 3в1, което имаше функция люлка. Много ми беше удобно посред нощ да я залюлея и да се унесе в сън, ако само леко се е разбудила. Кошара взех от приятелка след 6-7м, стоеше в хола, но не е спала вътре, а я слагах да си играе през деня, когато е будна, а аз говя или чистя. Сега ще си ползвам отново леглото, а ако се наложи и кошара ще взема по-нататък, отново за игра.

# 625
  • Варна

Доколкото съм чела най-важен е матрака. И този тип кошарки позволяват добавянето на хубав и качествен бебешки матрак. Отделно в този тип кошарки детето няма да си удря в твърд материал главата, когато започне да се върти и изправя. Съгласна съм, че дървените кошари са много по-красиви. Ние сме се спряли на такава по ред причини: нямаме налична детска стая към момента и спалнята е с по-малки размери. Отделно, когато е готова детската стая ще се наложи да разглобяваме дървено легло и да го местим. Струва ми се непрактично. И ползата за пътуването и лесното и бързо преместване в друга стая не е за пренебрегване. Иначе трябва да се купува отделно кошче или гнездо за през деня.
Напълно съм съгласна с мнението на Илития. Ние взехме матрак според мен по-хубав и от нашия, което е по важното. И двете кошари не са за много дългосрочно ползване затова за хубаво дървено легло ще мислим след време, което ще се използва и по - дълго. А относно дървените прегради наистина не знам как да се обезопасят, като чета че не е добре да се слагат обиколници.
Иначе и аз не харесвам шушляковите, но има и такива с по- хубав плат и аз като ходих по магазините само ги опипвах, не ми беше важно как изглежда, а да не е шушлякова.
Само да допълня докато сме на кошари похвалиха ми чаршафите и пелените от този сайт , иначе ги има налични в магазин Дундьо
 ние взехме само едно одеалце от Мерино вълна, но в друга група попитах майките дали са запознати с марката и споделиха,че са доволни  https://zatebebebe.com/odeyala-c-72.html

# 626
Altaya-може ли снимка или линк на това легло 3 в 1.

# 627
Аз си взех евтина електрическа помпа на Кангароо ,има намаление в Бамбино 20% на всички продукти, та вчера се възползвах.С баткото се цедих 9месеца с ръчна на лорели,та сега реших малко да се улесня с електрическата.

Много благодаря за споделянето за намалението в сайта! ❤ Аз също се бях спряла по препоръка на тази зелената на Cangaroo електрическата - не толкова заради цената даже, а по препоръка ( иначе другата е по-красива, ама важното е да върши работа 😁 ) . Та поръчах нея, стерилизатор със сушилня на Лорели и нагревател на Cangaroo, както и възглавница за кърмене на Лорели - пак по препоръки от близки, че са хубави. Спестих 55 лева като сравних цените и в другите сайтове, така че ми беше много полезно. 🫶🏼

# 628
Altaya-може ли снимка или линк на това легло 3 в 1.
https://bebeland.net/p/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0% … -dizain-baby-1121
Подобно е, но е правено по поръчка, защото исках да е една идея по-дълго голямото легло, както и чекмеджетата да събират повечко багаж. Сега не мога да снимам нашето, защото не сме в града. Когато малката порасна, махнахме механизмите за люлеене и самата кошарка падна със 1-2см надолу и продължи да си спи вътре, но без да се люлее. На голямото легло не е спала, защото се премести при нас, но това е друга тема. Забравих да спомена, че предната решетка също се маха(не зная на готовите дали е така). Не сме го трансформирали в бюро и легло, защото не ни се е налагало -преместихме се в друго жилеще и мислехме сега за 1 кл.да е бюро и тип "диванче"за гости. Но ще си го ползваме по първоначалното предназначение за бебето, пък каката вече очаква новото бюро за училище.

# 629
  • София
Не знам при вас как е, но на мен вече взе да ми тежи и не мога дълго време да обикалям. Не мисля, да отлагам пазара на ключови стоки за по-късно, когато ще ми е още по-трудно движението. В Айко, също има намаление на някои неща. Хвърлете едно око и там, ако търсите нещо определено. Намерих на Canpol намален нагревател на шишета с 29 лв. спрямо останалите сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт