Отговори
# 225
Не знам защо, но от вчера все ми се искам да слагам Толга ма мотор.

Феми, нищо не съм намерила и на мен ми се иска да го изгледам с някакъв превод, но за сега няма. Джем работи днес по сглобката на кадри.

# 226
Цеце , това е  защото ти липсва Толга на екран и го искаш в екшън на мотор. Харесах си колажа за шапка.

Значи не снимат ,а сглобяват кадри.
Дали не се са приключили със снимките ?

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 19:45 от femmi2

# 227
Не знам защо, но от вчера все ми се искам да слагам Толга на мотор.

Цеце, страхотен колаж си спретнала. Толга и на мотор е уауу! Това е маминият красавец - навсякъде е неотразим, само дето сега се е покрил и не можем и очите му да видим.

Феми, ето линк за злополуката на снимачната площадка. Нямам време сега да превеждам текста, а и рускините са писали накратко за инцидента.
Скрит текст:
Цитат
💣🔥 Според турската преса, Cagatay Ulusoy е оцелял по чудо, след като камера, монтирана на капака на колата, е излязла по време на сцена с автомобилно преследване. Ако счупи стъклото, актьорът щеше да получи сериозни наранявания, но за щастие тя падна на пътя. Както се оказа, Чаатай е един от собствениците на компания, която предостави камера на стойност 500 000 лири под наем. Но въпреки сериозните финансови загуби и неприятните моменти, които преживя, актьорът не се възмути, а предпочете да замълчи.

# 228
Не съм пропуснала и елегантната Амине.

...и другите ми двама любимци

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 16:08 от cvetansk

# 229
Не съм пропуснала и елегантната Амине.

Цеце, да не пропуснеш и Суде, за да си подредим любимците. Две красиви дами и Толга - еех, да можеше да се появи заобиколен от тези сладурки - удоволствието ще бъде огромно.

# 230
Еми, ето я и Суде. Изчаках да ми дойде на гости и въображението

Мечтателка...

# 231
Еми, ето я и Суде. Изчаках да ми дойде на гости и въображението

Мечтателка...

Цеце, въображението не ти е изневерило - и тези колажи са страхотни! Благодаря ти!

# 232

Днес определено колажите на дамите станаха интересни.

Ето и новите два с Ебру. Тези не са ги виждали още дори момичетата от Вятъра.

Феми, ето от Джем

Скрит текст:
Работа в прогрес

# 233
Момичета, водя ви и моят красавец, да ви е още по-красива темата Sunglasses Heart Eyes

# 234
О, Джаки, тази снимка на красавеца с любовната риза много хубава бе...

И аз слагам веднага другия красавец, който обикаля по женските спални като у дома си... дано не се засекат в някоя...

# 235
...И аз слагам веднага другия красавец, който обикаля по женските спални като у дома си... дано не се засекат в някоя...

Нашият красавец добре обикаля спалните, но си намери майстора - Иджлял му показа "къде зимуват раците" - Ийт Козан дълго ще ближе рани след това "напиване".

Но Джихан е жИлезен - не допусна Ясмин в спалнята си.

Джаки, все такива хубави снимки на Джано да ни носиш - няма да ни омръзне, ще гледаме и ще припадаме!

# 236
Не е само Иджлял и други дебнат

"Я елате, пиленца при батко..."

# 237
Здравейте, момичета!

"Никога не прави нищо, защото трябва. Прави всичко, защото сърцето ти го иска.
Бъди с неподходящия, ако това ще те направи щастлива. Остави диетата, която те кара да се чувстваш зле.
Излей си душата и кажи всички истини, които ти пречат да заспиваш вечер.
Не вдигай телефона на приятели, които те търсят само, когато имат нужда от нещо.
Изхарчи всичките си спестявания за онова пътуване. Изчезни за няколко дни на тихо място, без да даваш обяснения.
Изобщо прави всичко, за което сърцето ти казва "да", а разумът "не".
Защото на 70 няма да помниш колко пъти си правила всичко по правилата, ще помниш само лудостите, от които са ти се подкосявали краката."
- Яж, чети, обичай и пътувай

Пожелавам ви един прекрасен ден с незабравими, сладки "лудости".

# 238
Здравейте!

Моят проблем е, докато се събудя. После започват проблемите на тези около мен.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 11:23 от cvetansk

# 239
Здравейте и от мен.
Да видим днес ще ни зарадват ли любимците.

Цеце , колажите с Ебру са страхотни и на Еми с морето и Аполона също.

Емка , видя ли новата визия на Гьогберк от Клетва. Ще играе е нов сериал в Края на нощта.
С Несла и Кадир Д.
Гогберк са го изрусили и обръснали шах да паднЪ.  Ще играе  рус персонаж брат  от семейството.
Сериала ще се излъчва по стар тв. Днес са стартирали снимките.

Общи условия

Активация на акаунт