На море в Турция - тема 75

• 72 057
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
И аз звънях,получили са парите,но нямам документ за тях,иначе капарото оставих на място,в офиса и всичко беше точно.

# 196
  • Варна
Здравейте,
Има ли някой с пресни 🙂отзиви от хотел Ephesia holiday club Kusadasi? Как е хотела като съотношение цена качество? И за по големи деца  11-15 години дали е подходящ?

# 197
  • София
Здравейте,
Има ли някой с пресни 🙂отзиви от хотел Ephesia holiday club Kusadasi? Как е хотела като съотношение цена качество? И за по големи деца  11-15 години дали е подходящ?

Тоя традиционно е с добри отзиви, за другата дръглива Ефезия, до Батихан, се учудих, че била също добре. На децата ще им е екстра, има пързалки, имай предвид че нета се плаща, тука пък загубихме детската аудитория.

# 198
Здравейте ,  за първа година ползвам услугите на Албена Холидейз, досега съм пътувала с друга фирма но нямаше места при тях. В сряда им преведох останалата сума по резервацията но нямам отговор от тях все още дали са получили парите. Искам да попитам който е ползвал техните услуги как процедират пращат ли някакъв документ , че са получили сумата ? Благодаря предварително за отговорите.

И ние ползвахме услугите на една от туристическите агенции за първи път и единствено получихме писмено потвърждение по мейл (след като ние помолихме за такова), че са получили успешно плащанията, нито фактура, нито нещо друго като документ.

# 199
  • Видин
Здравейте, някой има ли отзиви за хотел Side Royal Palace в Сиде? Родителите ми бяха там миналата година и бяха доста очаровани. Тази година ние направихме резервация от 01.10.22г и много бих се радвала, ако някой сподели по-пресна информация 😊

# 200
  • с трима мъже :)
Здравейте, момичета и момчета!
Вчера се прибрахме от Ла Бланш, Бодрум. Сега вече съм доволна. Много! Ама много! Ще ви пиша във вторник всичко, с детайли. В понеделник вечерта маникюристката ще ми махне дългите нокти, които ми е сложила, и с които едвам пиша Simple Smile . Във вторник ще имате пълен отчет Simple Smile .

# 201
  • Пловдив
Идеал Прайм Бийч-Мармарис за мен е посредствен 5* хотел.Не си струва да се запазва от чужди сайтове.
Хотел за Нова Година бих избрала Адалия Елит-Лара.Има отопляем външен басейн,лунапарк с блъскащи колички,Виенско колело и доста забавления за деца.Работи целогодишно и е близо до летището.

# 202
  • Варна
[quote author=valerko link=topic=1467323.msg45164542#msg45164542 date=1660325730
Виж на първа страница има телефон на Халим, пиши му по Вайбър, точен е и е услужлив, стига някой от нас да не е прекалил и да е обиден.
[/quote] 

Халим няма как да ви помогне не защото е обиден , а има камион и кара стока за БГ и откак е този изгоден курс на лирата се оплаква че не може да се наспи.
Халим работи за този сайт :
''Доставка на поръчки от турски сайтове'' и даже понякога там във фейса го намирам по лесно отколкото във вайбъра му
https://m.facebook.com/%D0%94%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B … 35676552057/?_rdr

# 203
  • Sofia
Идеал Прайм Бийч-Мармарис за мен е посредствен 5* хотел.Не си струва да се запазва от чужди сайтове.
Хотел за Нова Година бих избрала Адалия Елит-Лара.Има отопляем външен басейн,лунапарк с блъскащи колички,Виенско колело и доста забавления за деца.Работи целогодишно и е близо до летището.

А за лято подходящ ли е този Адалия Елит-Лара? Набелязвам хотел за догодина с изисквания да има много забавления за деца, (на 11 и 14г), да е близо до летището, за да може да се стигне със самолет и да има хубав плаж.
ПП. Ще ни е първа почивка в Турция и искам да впечатля децата с прословутите турски хотели, за които досега само сме слушали.

# 204
  • Пловдив

А за лято подходящ ли е този Адалия Елит-Лара? Набелязвам хотел за догодина с изисквания да има много забавления за деца, (на 11 и 14г), да е близо до летището, за да може да се стигне със самолет и да има хубав плаж.
ПП. Ще ни е първа почивка в Турция и искам да впечатля децата с прословутите турски хотели, за които досега само сме слушали.
Аз съм била лятото там.Но съм виждала ,че наши агенции го предлагат за Нова година и гостите са доволни.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 14:36 от slavei4e

# 205
Здравейте! Искам да си организираме семейно пътуване за няколко дни в Турция с кола. Били сме в Истанбул, Одрин, Чорлу. Да се разходим, да разгледаме, да си напазаруваме дрехи по възможност, а накрая да отседнем в някой хотел на море, може би със закуска и вечеря. Можете ли да ми препоръчате маршрут? Имаме не повече от 7 дни и не искам да се отдалечаваме много и нон- стоп да шофираме. Много исках да видя Кападокия и Памуккале, но са много  далече... Ще ви бъда много благодарна за препоръки! 🏄🏄🏄

# 206
Здравейте, момичета.
За нас морето в Турция в момента е terra incognita и по тази причина имам нужда от вашата помощ и насоки, като предварително се извинявам за лаишките въпроси. Компания от 8 семейства сме със сравнително големи деца. Доста години поред почиваме само в Гърция, тази година се решихме на промяна, избирайки Турция. Кой турски курорт бихте препоръчали за почивка през септември?
Предпочитаме спокойно , луксозно и зелено място, нощният живот и детската анимация не са сред приоритетите ни. Предпочитаме места, които да съвместяват красиви пясъчни плажове с интересни екскурзии в района. Необходима ли ни е фирма-посредник или можем да избираме хотели директно в booking  на базата all incisive?
Ако избираме през booking как решаваме въпроса с чартърните полети?
Всякакви съвети и идеи ще са ни от полза.
Предварително благодаря за помощта ви.

# 207
Здравейте Simple Smile Ще си позволя да попиша, защото съм била във вашата ситуация - 1-во Букинг има много завишени цени за някои хотели и ще ви откаже без причина от тях.
2-ро относно чартърите - чартър е един вид частен самолет, т.е някой го е наел, за да превози пътници. Макар, че съм чувала (като градски мит), че някои оператори продават само място в самолета, а не пакет, не мисля, че това в момента се случва, т.е трябва да прецените ще пътувате ли със собствен транспорт или ще изберете пакет от оператор/агент с включен транспорт (самолет или автобус). Последно Пегасус обслужваха полети до Анталия, но трябва да си организирате шатъл до хотела и да намерите оферта, която да ви устройва само за хотел.
Къде да отидете? - мисля, че всеки би казал Анталия за септември (особено след средата на месеца), заради топлото време. Хубава зеленина може да намерите и около Бодрум и Фетхие. Думата луксозно също ме навежда към Анталия (Лара и Белек за лукс, а повечето хубави плажове са в Сиде)

Съвет: определете бюджет на семейство, като се разберете помежду си (самолетното място много грубо изчислено, оскъпява на човек с около 400 лв почивката, т.е 4-ма възрастни: 1200лв.) В момента има горивни такси и за самолетни програми и за автобусните, които не са включени в пакетите на агентите.

Аз хотели гледам в tripadvisor - набелязвам няколко след което проверявам в агенциите за желаната дата каква е сумата. На някои агенции/оператори търсачките им са доста добри и по зададени критерии директно изписват сумите по всички хотели, които се предлагат в тяхното портфолио (напр. aqua tour и onex tour, макар, че вторите не ги актуализират често). на подобен принцип е търсачката и на Destinia, макар че доста от хотелите, които предлагат са изкупени като настаняване за много от датите.

Надявам се да не съм Ви подвела неволно по някоя от точките Simple Smile

Здравейте, момичета.
За нас морето в Турция в момента е terra incognita .........................

# 208
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
За нас морето в Турция в момента е terra incognita и по тази причина имам нужда от вашата помощ и насоки, като предварително се извинявам за лаишките въпроси. Компания от 8 семейства сме със сравнително големи деца. Доста години поред почиваме само в Гърция, тази година се решихме на промяна, избирайки Турция. Кой турски курорт бихте препоръчали за почивка през септември?
Предпочитаме спокойно , луксозно и зелено място, нощният живот и детската анимация не са сред приоритетите ни. Предпочитаме места, които да съвместяват красиви пясъчни плажове с интересни екскурзии в района. Необходима ли ни е фирма-посредник или можем да избираме хотели директно в booking  на базата all incisive?
Ако избираме през booking как решаваме въпроса с чартърните полети?
С хубав пясъчен плаж , голяма територия ,много зеленина и не много скъп хотел веднага се сещам за Вон Ресор-Сиде.Със самолет вижте Онекс Тур,Емералд,Тез Тур ,Аква Тур и Турс клуб.

# 209
  • София
Цитат
1-во Букинг има много завишени цени за някои хотели и ще ви откаже без причина от тях.

Съвет: определете бюджет на семейство, като се разберете помежду си (самолетното място много грубо изчислено, оскъпява на човек с около 400 лв почивката, т.е 4-ма възрастни: 1200лв.)

Всичко добре написано, ама като видях тия двете умозаключения, просто не се стърпях, извадиха ми очите.
Иначе, да, Анталийско, ама вече едно, че е скъпо, друго, че няма това което искаш, а това което е останало.

Общи условия

Активация на акаунт