Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 855
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро.
Боби, всичко ще е наред, няма да го боли.
На мен сигурно повече от на детето не ми се иска са идва 15.09. Ще чакам родителска среща и тогава ще купувам.
Хубав ден.

# 496
  • гр.София
Добро утро ☕
За първи път не съм подготвила ученичката, мразя да правя в последния момент каквото и да е, ама сега се налага да чакам!
Успах се, май няма да имам време за фитнес, а вечер мразя да ходя, там е лудница а и сутрин съм по активна 😁
Извадила съм пилешки пържоли, ще ги правя със сметана и зеленчуци, това е поръчката на щерката.
Хубав ден момичета 🤗

# 497
Вчера се видях с майка от бившия клас на момчето. Пита ме дали съм купила тоалет за него за първия учебен ден. Като се сетя, че за последния учебен ден бях купила два тоалета и нито един не беше уважен- ще си спестя галимацията за нови тоалети. И без това ще трябва да е с поредната картинка на Тупак, а такива вече имаме доста, естествено в по- голям размер, за да висят подобаващо и да си подхождат на подобно висящите дънки.
Боби, успех днес на стимулациите и в Джъмбо. Моя приятелка вече практикува така- кара децата ѝ до магазина и ги чака пред него без да влиза с тях.
Деси, и ти си човек, не си причинявай фитнес днес.
Ако някой иска лежерен сериал(тия от Лиляна никога няма да ги изгледам, защото не са моето нещо) препоръчвам Прекрасната госпожа Мейзъл. А ако търсите нещо по- еротично с много, много красива героиня- Секс/Живот. Изгледах го заради мацката и заради тоалетите ѝ и с нетърпение чакам следващ сезон.
Хубав да ви е деня!

# 498
  • На брега на реката
Добро утро!

Дано времето с нас и днес, че последен ден плаж.
Вчера, както си беше облачно, така си поизгорях, а уж бях на сянка. Не е много , но ме пристягва кожата тук-там!

Лилс, чудесни резултати! Аз също свалих около 10 кг, почти по същия начин, но тези дни на морето му поотпуснах края и ще видим като се прибера, то не, че нещо ама обожавам Ватос и калмари, абе въобще морските неща, а те повечето панирани.

Пфу, докато пиша и заваля!

Боби, успех!

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 08:39 от Бубoлина

# 499
  • Ямбол
Мда, и тук се изсипа доволно дъжд, кратко, но напоително.
За тоалет за първия учебен ден се замислям и аз за себе си, че сега повечето, да не кажа всички дрехи, ми стоят като на закачалка. Трябва да се огледам, като се прибера за няколко дни в Ямбол, или пък тук може да забърша нещо, че в края на сезона свалят много цените.

Буб, ватос и аз обичам, и акула, и скорпид и бейби калмари, и бейби сепия, и барбун, и ... Хапвам си.

# 500
  • Бургас
Лили, препоръчвам "Изгубени", но подозирам, че вече си го гледала.

И тук се лее в момента из ведро, дано е кратко, че голямата ми племенница е рожденичка днес и по обед е партито на открито.

Учениците като цяло съм ги стегнала, дрехи поне в началото няма да купувам, обувки поръчах на Вики два чифта, малкото има, единствено раница за ученичката, ама и тя не е спешна. На родителската среща в училище не очаквам кой знае какви изненади за тетрадките, ама и аз съм купила 10 броя, та все ще се изпишат някак.

Боби, спокойно да мине и срещата с алерголога, и ходенето до Джъмбо.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 501
Селесте, жива и здрава да ти е племенницата! Дано времето не провали партито.

# 502
  • дядовата ръкавичка
Много съм доволна, че вече нямам ученици, поне тази галимация ми е спестена. А и миналата година бяхме на море след 15 септември, чудно беше.

Лили, къде има ватос в Приморско? Аз риба не ям, но на ММ това му е любимата.

# 503
  • На брега на реката
И на мен Ватос ми стана любима, миналата година, след като я опитах.
А тази година и ММ и децата я харесаха и често я поръчваме. Задължително едната порция е Ватос.
В Созопол я има във всяка кръчма,  дано и в Приморско е така.
Ето ви една снимка от пустия плаж на Каваците.

Явно и на морето му е мъчно,  че си тръгваме.

# 504
  • Ямбол
Мисля, че навсякъде, където продават риба има и ватос. От местата, където продават за вкъщи, със сигурност има на Рибко и Косатка. В ресторант Оазис съм яла също ватос, долу на кея ресторанта също я предлагаха. Там има и други интересни и вкусно приготвени риби.

# 505
Ей, какви сте, значи! Тая риба има ли си и друго име? Признавам си, че я чувам сега от вас за първи път.
Тук също започна да вали.
ЕлиТ, навъртя порядъчно количество отсъствия. Ела, отчети се, барем ги извиним.
Ети, какво сладичко си хапна днес? Как е корема?

# 506
А пък във Варна не е валяло от близо 3 месеца. Надявах се днес, но не би. А така обичам града да е окъпан от дъжда.
Цял ден с децата, добре, че половината им клас е тук, че се събрахме порядъчно количество родители.
Боби, как мина днес?

# 507
  • на Мелмак
Привет 🙂

Скрит текст:

Само това мога да кача. Нета е слаб. Като влезнахме вътре, не ни хареса. Най-интересни бяха римските останки. Белите тераси са сиви, мръсни, пускат контролирано вода, гмеж от хора да си топнат краката. Много комерс, много. А мислех Истанбул за комерсиален . Храната за първи път в Турция не ни хареса там, скъпо и безвкусно. На морето на ММ не му хареса. Нещо не случихме.
Лека.

# 508
  • Germany
И аз за 1ви път я чувам тази риба, за която си говорите. Само по морето ли я има?
Ети, моя приятелка бяха преди седмица в Памуккале и пусна страхотни снимки, но не сме се чували да разкаже как е било и какви са им впечатленията. Дано нямате повече разочарования.
Събираме багаж и лудницата е пълна. Част от нещата са още в куфарите от морето, другите на изпрани купчинки из цялата къща. Въобще не мога да се концентрирам, навън е 34 градуса... Снощи не можах да спя. Мислех си за татко и как този път няма да ни посрещне... Трябва и до вилата, където почина, да се качим, а аз не съм готова... Направо не ми се тръгва...

# 509
  • Бургас
Ватос =морска котка, наподобява калкан
Времето на морето през септември е много странно. Може да е адски жега, може да е адски студ.

Общи условия

Активация на акаунт