Звездни компромати - Август'22

• 335 866
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Прилича ми на комбинация между Стрина и Нелка Хикселка, знам че я стрина понеже я видях в профила ѝ, но много бузи, много нещо… май се е възползвала от 50-те % намаление в Детма Акт стабилно. Grinning

# 3 016
Много го харесвам Бен Афлек, вече 20 години ми е в полезрението 🥰
Нищо, че пие и играе хазарт, пак го взимам 😂

С тая физиономия напоследък... Иначе и аз го харесвах много, ама много е измъчен нещо

# 3 017

Много красиви, според мен снимки на Ники Хилтън. Без правежи, изкуствени мигли и грим.

# 3 018
И в този смисъл... дали някой си спомня за нея?

На мен ми изглежда,че е получила помощ от някого и просто се просеща.
Би било доста егоцентрично да е обратното

# 3 019
Стрина ми е съща Хилда Казасян, която също доста е залитнала в подобрения.
Скрит текст:

Глория Петкова с детенцето си
Скрит текст:

# 3 020
За Цвети Биомета - и друг път съм писала, наложи се да комуникираме служебно. Направи ми страхотно впечатление. Възпитана жена, много финна и с мило излъчване.
То понеже темата разглежда популярните малко в клюкарска перспектива, реално Цвета може да е мила и свястна, но правейки публичен живота си, личи че е най-обикновено момиче, което, поради външност и нищо друго, е заживяло живот с много богат мъж и както при много други, се чуди с да какво да "защити" привилегиите в живота си, като се доказва и самоубеждава, че по неведоми причини ги заслужава.

Прави впечатление на праволинейна, без жизнен опит, но вече с големи претенции за коли, обзавеждане, лукс и прочее. Не казвам, че трябва да е скромна, но и естет и аристократ по рождение определено не е. Струва ми се, че прекарва времето си доста сама и почти всичко в ежедневието и е съобразено с Мъжът, а на такъв живот не знам кой би завидял, сигурно разни съвсем млади жени.

# 3 021
Глория Петкова ми е много хубава и много дразнеща.

# 3 022
  • Варна
Докато Цвети и Биомета живееха в имението в Рибарица един млад, напомпан, симпатичен младеж също се подвизаваше там и снимаше от басейна им.
От темата знам. На някой му беше направило впечатление, но общо снимки нямаше.
Сега няма ли пак млад, симпатичен и напомпан младеж да се спотайва в храстите на новото им имение и споделя басейна им, а може би и не само него? 😉😉😉

# 3 023
Гери Дончева “показала” бащата на детето си. Защо изобщо ги качват тези снимки,много са ми странни,чак смешни.
Скрит текст:

Този не готвеше ли с нея в Черешката ?!

# 3 024
  • София
Глория Петкова ми е много хубава и много дразнеща.
Глория какъв кошмар беше в ББ, направо не се търпеше. Откакто се появи детето, което е много сладко, сякаш е друг човек.

# 3 025
Лъчезар Манчев се казва този младеж. Бивш футболист, а и градинар с маркуч … Trollface

# 3 026
Бачорски-жена според е малко кисела като излъчване, защото има съмнения, дали е реализирала "моминския си потенциал" по най-добрия начин. Един вид, къде е Монако, къде е вила в Созопол. Пък и като козметичка й се налага да работи, и деца да гледа, малко в повече й идва според мен.

Биомет - мъж малко плашещо изглежда, има мъже на неговата възраст, които изглеждат супер и без излъчването на мумуфициран Кен

# 3 027
Докато Цвети и Биомета живееха в имението в Рибарица един млад, напомпан, симпатичен младеж също се подвизаваше там и снимаше от басейна им.
От темата знам. На някой му беше направило впечатление, но общо снимки нямаше.
Сега няма ли пак млад, симпатичен и напомпан младеж да се спотайва в храстите на новото им имение и споделя басейна им, а може би и не само него? 😉😉😉
Този имот вероятно е продаден, защото в момента е голяма цигания, неподдържан, с батути насред ливадата, разхвърляни всякакви предмети около басейна, което мисля, Биомета не би го позволил. В това отношение поне, гледайки дома им и начина им на живот, ми допада, че изглежда педантичен и без толеранс към безредието.

# 3 028
Хилда на мен ми харесва, не смятам, че е прекалила с нищо в лицето си..

# 3 029
Биомет-а има ли деца?

Общи условия

Активация на акаунт