Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за термините на темите и мненията във форума?

Сега и с пълна сила, че после не можем се вредим 
. Ходя при една докторка в Търново, и смятах тя да ме изражда, но с тези контракции, които имам, а и бебо, и плацентата ми се съмъкнаха доста на долу
преценихме с докито, че е по добре да съм в Павликени (там живеем). На мен не ми се ще много, защото нямам много голям избор - двама доктори, от който единият е просто смъртна заплаха (само да уточнярза да не са ми напразно приказките: влиза момиче за ражданер два дена преди термина и той и слага системи за задържане, щото бил на рожен ден на щерка си
), а другият говори само като му измъкнеш думите с ченгел. Но все пак щом се налага, ще се преместя при този втория, то важното да свърши работата, а пък ако ще да говори.Аз ще се стискам дано изкараме празниците, та не ми се ще да е по рано!
!
Някъде има ли ги всички изследвания, които задължително трябва да имаш?
От вечерта си мечтая да дойде време за сутрешната "дажба"...
Аз след четвърти месец (веднага щом спря да ми се гади от кафе) редовно злоупотребявам
: не го приемам без мляко...поне...