Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 496
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Момичета какви масажи правите на бебчетата? Колко често ги слагате по корем на ден за да си тренират вдигането на главичката?

Вчера я водих бебка пак при доц Мумджиев. Прегледа полукълбата на мозъка,няма никаква течност във вентрикулите. За сега всичко е наред. Не знам тези от Сливен видяха едно,сега той нищо не видя. Ще имаме контролен преглед след 2 месеца.

# 541
Нищо му няма на детето! Радвам се, че доцентът го потвърждава. Не искам да мисля с каква цел са те ги наговорили тия неща в болницата....

За масажите: https://mommyssw.com/gimnastika-na-bebeto-0-6-meseca/

# 542
  • София
Аз не правя гимнастика все още, масаж вечер след баня с млякото за тяло докато го втривам. По корем я слагам 2-3 пъти на ден, но тя си обърне главата настрани и си почива 🤣. Иначе се мъчи да си държи главата, но има време.

# 543
Пускам ви снимки на масажите, това което ми разпечата педиатърката до навършването на 2 месеца
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 15:21 от Joy Joy

# 544
  • Бургас / Славейков
Аз напоследък само чета.Не ми остава време за писане Митко е с колики непрекъснато ден ,нощ.И запек съответно.Ние сме на Нан,сега купих Нан комфорта,и отново ще давам Колииф този път ще спазвам инструкцията за слагането ми 30мин.по рано в млякото.Всъщност вече ака ,но с болка и доста гъстичко до 3пъти на ден ,което пак е нещо отколкото нищо за 24часа.Иначе от 2дни пропуска в 12 часа ам вечер и яде чак в 3.Ако не го боли корема мисля че дори няма да се събуди.Другата седмица прави месец 29.08.Иначе незнам честно казано какви други капки за колики да взема.Чудех се за абоколикен.И дали и аз да не взема пробиотик.На консултация сме чак на 9.09.

# 545
Аз напоследък само чета.Не ми остава време за писане Митко е с колики непрекъснато ден ,нощ.И запек съответно.Ние сме на Нан,сега купих Нан комфорта,и отново ще давам Колииф този път ще спазвам инструкцията за слагането ми 30мин.по рано в млякото.Всъщност вече ака ,но с болка и доста гъстичко до 3пъти на ден ,което пак е нещо отколкото нищо за 24часа.Иначе от 2дни пропуска в 12 часа ам вечер и яде чак в 3.Ако не го боли корема мисля че дори няма да се събуди.Другата седмица прави месец 29.08.Иначе незнам честно казано какви други капки за колики да взема.Чудех се за абоколикен.И дали и аз да не взема пробиотик.На консултация сме чак на 9.09.
Нан млякото е много зле и всички, които познавам се оплакват от същото! Сменете го с Лактана Био и ще забравите за проблемите със стомахчето!

# 546
Млякото Нан запича, поне моя Митко го запичаше, а и от други майки съм чувала оплаквания. Аз бях доволна от Лактана био и Аптамил. Капките БиоАмика са с лактаза, т.е. не би трябвало да действат започащо и можеш да ги капеш направо в устата преди хранене. Това е една от причините заради, който ги харесвах, а и действаха и на двете ми деца. Учудвам се, че не даваш пробиотик. На Митко първото, което му изписваха за запек беше пробиотик.

# 547
  • София
Аз от днес започнах Лефакс, също давам и Био гайа. Йоана е на 18 дни, колики я мъчат в следобедните часове най-много.

# 548
А по колко време сучат децата ви? Ние се кърмим успешно, обаче много бързо се нагълтва (макс 12-15мин общо от двете страни) и не мога да преценя колко се е наял. Иначе си откарва по 3ч+ до следващо ядене и трябва да го будя, за да яде. Не искам да просрочва много, за да не ми намалее кърмата.

# 549
  • София
Около 15 до 20минути на гърда, на ядене суче само от едната, мнооого рядко и от двете. Ама през деня издържа макс 2 часа от хранене до хранене, нощно време прави по-дълги паузи от 3-4-5ч сън.

# 550
Ние сме на АМ, хапва по 120 през 2ч. Доволна съм.

# 551
  • Бургас / Славейков
Млякото Нан запича, поне моя Митко го запичаше, а и от други майки съм чувала оплаквания. Аз бях доволна от Лактана био и Аптамил. Капките БиоАмика са с лактаза, т.е. не би трябвало да действат започащо и можеш да ги капеш направо в устата преди хранене. Това е една от причините заради, който ги харесвах, а и действаха и на двете ми деца. Учудвам се, че не даваш пробиотик. На Митко първото, което му изписваха за запек беше пробиотик.

Яде Нан , защото такова яде още от болницата и като идва педиатъра тогава нямаше запек.Иначе всичко си изяжда.Ще го имам из на предвид че запича .Да ще взема и от тези капки че се капят направо в устата.За пробиотик нищо не каза в началото педиатъра  ,аз на своя глава го реших.Предполагам на първата консултация ще ми ги каже тези неща ,но до тогава няма защо да се мъчи.Всъщност вече ака по добре.Иначе правя повече масажи.

# 552
Кате , и твоята е голяма кукла !
Иначе масаж и слагане по корем , когато се сетя и , когато не я боли много корема.Веднъж на два дена примерно.Не съм много сериозна .
Аз не знам дали казах , но като се оплаках на педиатърката , че нищо не помага за тия напъни каза ако ми се дават толкова пари да купя Омнибиотик Панда.Е купих.От вчера нищо не съм давала и днес за сефте дадох панда предималко , ама не го изпи всичкото , че го направих след като се беше наяла.Ще видя тия дни как е и ще дам отзиви.Иначе , Пупелина , щом ака и не е прекалено твърдо не е запек , явно колики го мъчат Митко.Ади не беше акала 32 часа , тъкмо се бях запътила към аптеката да се подсигуря с нещо ако продължи така и се изака.
Обаче днес пак е голямо будуване....луда работа.
Всъщност някоя от вас засича ли колко часа за цялото денонощие е спало детето? Ади спи не повече от 14 часа и това е в добрите дни.

# 553
Нас ни изписаха с него още от родилния с препоръка за пробиотик. Даже неянтоложката каза да давам 2х5к за една седмица, вместо стандартните веднъж 5к. И другите лекари, през който минах първия им въпрос беше пробиотик давате ли. Затова се учудвам, че на теб никой не ти е казал да даваш пробиотик.

# 554
Момичета много изгодна оферта има на памперси на марката Памперс в  Емаг, аз се възползвах 😊

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 07:32 от Linka@

Общи условия

Активация на акаунт