Къде в Пловдив??? - 97

• 32 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Сметка към ВиК може ли онлайн да се плаща? Извън онлайн банкиране?
През ePay може.

# 46
  • Пловдив

Онлай банкиране и изипей -да.
От тяхната страница (като "тока" например)-Не.-само може да си видиш задължението.

# 47
  • Пловдив
Clo, и аз съм с чипровски килим, който перем всяка пролет на рогошко. Първият път се боядисаха ресните и станаха леко розови. Не мисля, че някой може да го изпере, без да пусне боя, но дано намериш 🙂

# 48
  • Пловдив
Две години подред давам персийски килим на тепавица Рай идват взимат си го след това ми го карат,доволна съм от качеството и изпирането.

# 49

Онлай банкиране и изипей -да.
От тяхната страница (като "тока" например)-Не.-само може да си видиш задължението.

Да, това имах предвид. За онлайн банкиране не питам, знам, че може и така плащам. Изи пей не ме интересува.

# 50
Имаме такова магнитче за хладилник, има и координати:

Дева, освен времето, да ти кажа...фактор е и евентуалната умора след такова ходене...😆 Особено с по-неудобни обувки...Обичам да ходя по много, но Смирненски-Тракия лятото в най-голямата жега изобщо не беше най-доброто ми хрумване!😆

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 17:49 от dolce miele

# 51
  • Майничка
За такъв преход трябва да си много наясно със сенчестите участъци по маршрута през съответната част от деня. 😄

# 52
За Ковид в момента преглеждат в Инфекциозна клиника. Другите Ковид зони спряха да работят след края на извънредното положение. Така, че там е най-сигурно че ще ви прегледат.

# 53
Знаете ли дали в Пълмед все още работи ваксинационният кабинет?

# 54
Знаете ли дали в Пълмед все още работи ваксинационният кабинет?
В понеделник нямаше.  Ваксинират само в РЗИ-отсрани на Пълмед, горе на 2 етаж. Пропускат според натовареността.

# 55
  • Пловдив
В ДКЦ-1 преди месец също ваксинираха.

# 56
Благодаря за информацията.

# 57
  • Пловдив
Ето информация от РЗИ за временни имунизационни кабинети
https://riokozpd.com/uploads/Publikacii/2022/2022-01-04%20%D0%92 … 4%D0%B8%D0%B2.pdf

# 58
Значи подадената информацията от РЗИ не е коректна, защото в Пълмед не имунизират от поне 2 месеца насам. Да се има предвид и да не се подвеждат хората.

# 59
Здравейте, препоръчайте ми хубава пекарна , за предпочитане в района на Смирненски или центъра . Искам да поръчам хубава питка за кръщене

Общи условия

Активация на акаунт