Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 801
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Като стана въпрос за Зара -тези двата ,един и същи парфюм в различна опаковка ли са.. или?

Днес съм рожденничка черпя виртуално

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 14:48 от Mimeto74

# 361
Да попитам на свой ред - бихте ли ми препоръчали някой сочен, секси, женствен, възбуждащ сетивата парфюм. Все не мога да си намеря точния.

# 362
Mimeto, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди! 🍀

# 363
  • София
Mimeto74- честит празник! Много здраве и парфюмни удоволствия!

# 364
  • BG-DE
Mimeto74,  да си жива, здрава и да имаш много сбъднати мечти, парфюмни, а и не само 🥳 По въпроса за сочния, секси парфюм за мен напоследък такъв е La belle  на JPG. В последно време доста ядове и проблеми се изсипаха и се усещам, че само той ми действа като антидепресант и ме кара да навиря отново гребен🙂 Аз ползвам оригинала но мисля, че версията на Заг е споменавана като добра.

# 365
Здравейте. Търся имутация на Van Cleef & Arpels: Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli. Дали някой е ползвал, за да препоръча? Благодаря, предварително!

# 366
  • София
Все не мога да си намеря точния.
Кои не са Ви допаднали?

# 367
  • Бургас
Да попитам на свой ред - бихте ли ми препоръчали някой сочен, секси, женствен, възбуждащ сетивата парфюм. Все не мога да си намеря точния.

Чак за възбуждащ не знам ама като прочетох това и се сещам за новият Фем на Пако, има много хубаво манго там https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Fame-74962.html Миме, честит рожден ден бъди здрава и винаги хубаво ухаеща.Наздраве.

# 368
Благодаря за предложенията, ще се опитам да ги намеря за тестване.

Все не мога да си намеря точния.
Кои не са Ви допаднали?

Ами доста не ми харесват, както и доста ми харесват, но не улучвам баш на сочен, женствен, който да е “Уау”, да го запомниш. Сигурно ще пропусна някой, но например тотално не ми харесват: My way, Burberry Her, Бушерон Куатр, Chance, mon guerlain.
Такива, които ми харесват, но са ми по-скоро свежи офис аромати, а не завладяващи женствени, са j’adore, libre, because it’s you, Idole.
В момента най-често нося good girl, secret на mugler, имитации на Бакара руж.
Скандал и la unit tresor ми е 50/50-много е силен в началото, чак задушаващ.
Nero assoluto на Кавали бива, ама не ми е достатъчно сладникав.
Rochas- madmoiselle in black е задушлив.
Eli Saab - girl of now бива ама пак като че ли му липсва сочност.
Долче гардън за зимата е хубав, в момента не го понасям кокоса.
Paradiso assoluto на Кавали също става, пиперлив е.
Допадат ми на Антонио Бандерас в сърцевидната бутилка.
Тон Форд lost cherry и черната орхидея ми са прекалено мъжки.
Видях в Лили два нови на Прада розов и червен la femme и la femme intense- допаднаха ми, но като че ли пак им липсва нещо секси в миризмата.
Не знам направо 😃

# 369
Бих предложила Bitter peach TF, в имитация на Заг и Гиза е добър. Той е плодов, сочен, сладък, но за женствен и секси…не знам. Това си е субективно, за мен е унисекс.

Щом се харесва Good Girl предлагам за проба и Supreme версията. Мисля, че Заг я имаха. Тя е сладка, секси е, но пък не е сочна…😃

Някой Шанел - Gabrielle примерно?

# 370
Mimeto74 да си жива и здрава! Много щастие и късмет ти пожелавам Simple Smile
И много успешни парфюмни покупки разбира се 😉

# 371
  • Deutschland
Миме, здраве, късмет и безброй сбъднати мечти ти пожелавам.
Моето предложение е Магнетизъм на Ескада в изпълнение на Заг или Роксан, както и Нарцизо for her на Парфен.

# 372
Мими , честит рожден ден!
Много здраве ,щастие и пари за нови парфюмни любови! 💐

Аз също давам глас за Том Форд и прасковата ,която не мога да спра да си душкам. Поръчах си от Зак - Вито 100 мл. за да си се къпя с кеф.
Също така за прекрасен женствен аромат секси ( според мое виждане) е Велвет орхидея на Том Форд.
И от нея имам стотичка.
Тези два парфюма са ми фаворит.
Но пак трябва да се тества ,защото вкусове различни.
На мен ми харесват ,но на други не.

# 373
So scandal е много сочен и секси според мен. Не прилича на оригинала, който не харесвам. Малинов е с креместа тубероза. Искам да пробвам в изпълнение на Гиза, пробвала съм на Барджело, но ми избива специфичната им нотка, която на всички техни парфюми бият, не знам каква е.

# 374
  • Пловдив
Troubly, пробвай Very Good girl - Refan, YSL Black Opium Illicit също. За мен и двата са сочни и женствени.

Общи условия

Активация на акаунт