УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 489
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 1 200
Нк клетки излизат до 2 седмици другите пакети излизат за 1 месец .

# 1 201
  • На изток от Ада
Нк клетки излизат до 2 седмици другите пакети излизат за 1 месец .
а така това мислех и аз

# 1 202
Ако ще пускате всички пакети преди инвитро , пригответе си парички не са евтини .

# 1 203
  • На изток от Ада
Ако ще пускате всички пакети преди инвитро , пригответе си парички не са евтини .
за имунологичният само около 400лв е . Колко точно беше някой ако знае?
Не сме за инвитро,само профилактично ги иска Матев.
А за опити нз кога ....

# 1 204
А самото изследва на Nk клетки на гладно и жадно ли се прави?

# 1 205
  • На изток от Ада
А самото изследва на Nk клетки на гладно и жадно ли се прави?
не

# 1 206
Когато се следи бременност при доктор, който не работи със НЗОК е ясно че се плаща преглед. Има ли възможност поне изследванията да не се плащат? Някой знае ли как седят нещата? Благодаря, момичета!

# 1 207
Аз следя бременността си при лекар, който работи частно и при лекар, който работи със ЗК. Този който работи със ЗК ми пуска направление всеки месец за изследване на кръв, глюкоза и урина. По този начин не ги заплащам.

# 1 208
  • до най-прекрасния мъж
Когато се следи бременност при доктор, който не работи със НЗОК е ясно че се плаща преглед. Има ли възможност поне изследванията да не се плащат? Някой знае ли как седят нещата? Благодаря, момичета!
Добре е да имате лекар, който да Ви следи по ЗК. Дори да е проформа, поне ще Ви пуска изследвания каквито се полагат и ще Ви издаде болничния 45 дни преди раждането или ако се налага болничен преди това.
Ако нямате лекар, проследяващ бремеността по ЗК, то трябва да уведомите ЛЛ, за да Ви следи той. Ако сте под или над определена възраст, ЛЛ няма право да Ви следи, а само АГ.

# 1 209
Лекар, който следи бременността не по ЗК няма ли право да издаде болничен?

# 1 210
  • до най-прекрасния мъж
Няма право.

# 1 211
Не. Няма право

# 1 212
Здравейте! Знаете ли колко е цената на ФМ при доктор Стратиева която идва в Селена?

# 1 213
Обадете се по телефона на Селена , ще ви препратят към лаборатория и ще ви кажат цената .

# 1 214
  • Сливен
Здравейте.Вчера мъжът ми  ходи до болницата за документите - дали са му 2 епикризи за мен, 2 за бебето и ето този документ. Болничен не-защото  в момента не работя и не ми е нужен. Обаче сме в чудене - той попълни документ за припознаване на детето /нямаме брак/ и сега ме пита, дали не е трябвало да му дадът такъв документ, за припознаване. Малко изпадам в шок, да не би, да трябва отново да ходи. Моят мъж както винаги нещо не е разбрал или не питал... А този документ, за какво го издават?

Общи условия

Активация на акаунт