Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 54 077
  • 382
  •   1
Отговори
# 375
В Белведере Холидей клуб сме ходили зимата като външни посетители. В Русковец мисля, че също пускат.
В Русковец и така е малък басейнът за гости на хотела, оставаше и да пускат външни!

# 376
  • София
Militana, сестра ми има апартамент в Банско и са ходили преди години като външни посетители в Русковец. За в момента не съм сигурна пускат или не.

# 377
В Добринище си има чудесен минерален басейн, даже са няколко за тези, които нямат басейни и СПА в техните хотели, този малкият на Русковец едва ли ще изкуши някого, още повече че е само закрит

# 378
  • Русе
В Добринище си има чудесен минерален басейн, даже са няколко за тези, които нямат басейни и СПА в техните хотели, този малкият на Русковец едва ли ще изкуши някого, още повече че е само закрит
[/quot
Кои са другите басийни освен Alpha SPA в Добринище?

# 379
[/quot
Кои са другите басийни освен Alpha SPA в Добринище?
Във Alpha са голям с бар, детски и топло джкузи.

# 380
Здравейте . Може ли мнение за St. George Ski & Holidays Hotel. С две деца сме на 7г. Искаме all inclusive и същевременно за децата да има занимания/забавления. Цената също е фактор.
Ако има някой друг хотел с all inclusive и на подобна цена също споделете. Като град е без значение.
Благодарим предварително .

# 381
За тези пари е идеален. Стаите са реновирани, апартаментите не, но са много прилични. На малко кофти място е, но поне е тихо и има места за паркиране. В същия ценови клас е и Каза Карина.

# 382
Здравейте . Може ли мнение за St. George Ski & Holidays Hotel. С две деца сме на 7г. Искаме all inclusive и същевременно за децата да има занимания/забавления. Цената също е фактор.
Ако има някой друг хотел с all inclusive и на подобна цена също споделете. Като град е без значение.
Благодарим предварително .
Вижте дали офертите на Св. Иван Рилски https://www.saintivanrilski.com/offers-and-vouchers/spa-pochivka … OmaRoCHgYQAvD_BwE  ще ви усторят. Имат оферта 3=4, т.е. плащате за 3 нощувки, а ползвате 4, освен това 2 деца до 11.99 г. се настаняват безплатно, както и цените им за укенд са = на цените за делник. Имат детска анимация, а уикендите имат и забавления, и музика на живо. На сайта има описание на програмата им за деца и възрастни. За предпочитане е настаняване в хотелската част, т.к. вилите нямат топла връзка с хотела, а някои от тях са доста отдалечени.

Общи условия

Активация на акаунт