Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 674
  • 827
  •   1
Отговори
# 285
Като напишеш в гугъл емилия люлин 6 и излиза Емилия дочева и там има номера й!

# 286
  • София
Като напишеш в гугъл емилия люлин 6 и излиза Емилия дочева и там има номера й!
И нали някой трябва да ни препоръча.... кое име ще се казва?

# 287
Аз си измислих ,че една моя приятелка е ходИла преди година и се казва гергана и така,но сменете името и не мисля,че ще откаже приемане!

# 288

Това има писано за Емилия също, моля някой който е бил скоро да сподели

# 289

Точно този коментар и комплект със огледалцето ме отказаха и реших,че наистина я боли главата!Емилия е в бранша отдавна,а пък има много малко мнения за нея ,което е доста странно! Все пак ,ако някой се осмели и отиде ,нека даде обратна връзка и да каже за какво е било огледалото.

# 290

Точно този коментар и комплект със огледалцето ме отказаха и реших,че наистина я боли главата!Емилия е в бранша отдавна,а пък има много малко мнения за нея ,което е доста странно! Все пак ,ако някой се осмели и отиде ,нека даде обратна връзка и да каже за какво е било огледалото.
Точно това имах предвид и аз тук сме много а един и същи потребител я хвали. Може и да има дарба жената ама мен това с огледалото ми беше шок

# 291
Обаче никой не писа коментари за Моника от Севлиево,жената която ви бях дала,преди време.Тези които са се допитали и са доволни защо те пишат и недоволните също!

# 292
Ех а така ми се искаше да отида до Емилия. Май няма добри в София вече. За една Моника прочетох в старата тема или тук по-назад, че не познавала, но не знам дали е същата.

# 293
Ех а така ми се искаше да отида до Емилия. Май няма добри в София вече. За една Моника прочетох в старата тема или тук по-назад, че не познавала, но не знам дали е същата.

Аз се допитвах до тази Моника Ахчиева ако е същата,  за която питате.Пълна скръб, за нищо не става. Не се лъжете хора.

# 294
  • там, където ми харесва

Аз се допитвах до тази Моника Ахчиева ако е същата,  за която питате.Пълна скръб, за нищо не става. Не се лъжете хора.
Тази Моника гледа по телефона , не знам дали е Ахчиева.

# 295

Аз се допитвах до тази Моника Ахчиева ако е същата,  за която питате.Пълна скръб, за нищо не става. Не се лъжете хора.
Тази Моника гледа по телефона , не знам дали е Ахчиева.

Същата е.

# 296
Да не е сестра на журналистката Валя Ахчиева, тя също е от Севлиево?

# 297
Да не е сестра на журналистката Валя Ахчиева, тя също е от Севлиево?

Нямам представа, но е факт че нищичко не познава.

# 298
Аз се допитах до Моника и съм доволна. Опита се да помогне с каквото може. И ми позна много неща, без да питам Wink

# 299
Аз се допитах до Моника и съм доволна. Опита се да помогне с каквото може. И ми позна много неща, без да питам Wink

Ами има доволни и недоволни като мен от нея. Иначе жената е мила. Но относно познаването и твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт