Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 691
  • 827
  •   1
Отговори
# 315
Колкото и досадно да е, искам да изкажа възмущение срещу хора,чиито услуги съм ползвала и са описани и преди.особено един от провинцията- Климент, този човек прави черни негативи и се упражнява върху хората, които роптаят срещу това да  се подлагат на любовни и какви ли не други вмешателства.удря  възрастни хора, които са дали много повече на обществото отколкото той с неговите идеи че някой  трябва да се променя насила, като  той го прави чрез ментални негативи.също насила внушава на момичета че трябва да оставят приятелите си и гаджетата си и явно да величаят него както могат.

# 316
Здравейте, целият ми Facebook, Tik Tok, включително мои приятели ми рзказаха ,че са гледали Ани от Костинброд (лелята на Азис) в "Ничия земя" ... За камъка и там за чудесата които правила и т.н .... Та въпроса ми е някой/я да е ходил/а при нея и да може да разкаже нещо  реално за нея и това, дали наистина има някаква дарба и познания и т.п?

# 317
Здравейте,търся чета но искам да попитам за актуална информация за Mr morissan който е обсъждан в стари теми ,има ли такъв профил тук ,кой е как може да се свържем с него,вторият за който искам да попитам е исмайл от краище младия имя ли някакъв контакст с него от разстояние само за магии ли е ,става въпрос за много неща най вече здравословни и може ли да разбере проблема ,и да попитам За Стефка от мало койнаре.Имоте ли връзка или мнения за тези хора.
Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.
Благодаря

# 318
Здравейте
Някой от вас посещавал ли е Исмаил ходжа младия от Краище? Бихте ли споделили мнение
Благодаря

# 319
Здравейте,
Някой има ли информация за Евелина Лютова? Дали помага?

За тази четох, че искала на някаква жена 30 000 евро за разваляне.

# 320
Аз съм Исмаил ходжа ,освен 30 000 ще трябва да мш дадете ш още 10000 да направя защита с муски 😁

# 321
Аз съм Исмаил ходжа ,освен 30 000 ще трябва да мш дадете ш още 10000 да направя защита с муски 😁
То е смешно ,но и трагично, 30 000 евро направо да я хванеш и да я премиер тая. Играят си с болката на хората.

# 322
Здравейте, някой да знае какво става с Моника, не мога да се свържа с нея

# 323
Здравейте! Имам нужда да отида при някой,който гледа кафе! Без разби,които уж развалят магии,правят амулети и т.н. търся просто нормален човек,който гледа на кафе в София. Благодаря предварително!

# 324
И аз искам нормален човек, който гледа на кафе в София! Има ли такъв?!

# 325
# 326
  • София
Група, при Елена от Красна Поляна няма как да идем вече. Починала е, за съжаление. Има некролог. Мир на праха на тази усмихната жена. Sad

# 327
Светлана от Сухата река дали приема още, има ли телефон?
И за Ани Кирилова се двоумя, нещо много груба и емоционална ми се струва. Отзиви за нея?

# 328
  • София

Щом се налага да се рекламира...смятай...

# 329
Здравейте, на работното ни място /семейно/ намерихме горени свещи и яйце преди 5-6 години. От тогава не ни върви много... Знаете ли какво означава това и как може да се развали, ако е магия?

Общи условия

Активация на акаунт