Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 149 094
  • 827
  •   1
Отговори
# 585
#ДОВсички
Моля за помощ! Сутринта, след като излязох на двора забелязах цяла купчинка с нарязана конска опашка ... Нямаме коне, нито куче може, да донесе от някъде толкова много косми. Има ли вероятност да се направи такава магия или нещо подобно страх ме е ,да не би да ни направят нещо и да ни навредят по някакъв начин..?..

Дори и да хвърлите тези косми във водата ,и да изречете нещо от сорта ,,злото да иде ,там откъдето е дошло ,, и да привикате ангелите ,нищо няма да направите с това ! Може да хармонизирате до някъде нещата в живота си ,но няма да я развалите по този начин !
Повярвайте ми! Тя ще действа !

Ако това нещо ,което сте намерили са косми от животно,и някой ви е  направил магия ,,професионално,,  ,то енергията е вече във вас ! Това е енергия ,която трябва да се развали с програма !Предметната магия ,ако е силна и е направена пак казвам ,,професионално ,, , с изхвърлянето й във водата ,не правите нищо .

# 586
Напротив, с молитва и вода много неща се чистят.

# 587
Напротив, с молитва и вода много неща се чистят.
Да ,така е ...права сте ...но за по-леки неща,и по леки магии (като такива направени за  не вървеж ,заключен късмет,раздори  и тн ).Съгласен съм с вас !

Обаче...

Аз казвам ,че ако една магия е направена професионално и е баяно  на предмета за лоши неща , за много лоши неща ...едно такова нещо няма да помогне ,като вода и молитви. НИКОГА!!

# 588
#ДОВсички
Моля за помощ! Сутринта, след като излязох на двора забелязах цяла купчинка с нарязана конска опашка ... Нямаме коне, нито куче може, да донесе от някъде толкова много косми. Има ли вероятност да се направи такава магия или нещо подобно страх ме е ,да не би да ни направят нещо и да ни навредят по някакъв начин..?..

Дори и да хвърлите тези косми във водата ,и да изречете нещо от сорта ,,злото да иде ,там откъдето е дошло ,, и да привикате ангелите ,нищо няма да направите с това ! Може да хармонизирате до някъде нещата в живота си ,но няма да я развалите по този начин !

Ако това нещо ,което сте намерили са косми от животно,и някой ви е  направил магия ,,професионално,,  ,то енергията е вече във вас ! Това е енергия ,която трябва да се развали с програма !Предметната магия ,ако е силна и е направена пак казвам ,,професионално ,, , с изхвърлянето й във водата ,не правите нищо .

Честно, да Ви кажа усеща се някакво влияние все още след изхвърлянето и даже сънувах сън свързан с конската опашка, че още има разпръснати малки косъмчета из двора ми ... Щях да падна в един канал докато шофирах , баща ми се оплаква, че го боляло цялото тяло и му мирише на тамян и т.п ,мен също ме боли, но нямам силни болки, взехме да се караме често,постоянно сме нервни, отпаднали, без желание за нищо и безсилни да променим нещата . Знаем кои са хората направили това, но   не можем да им кажем нищо, както и да го развалим ...

# 589
#ДОВсички

Направеното не е професионално,а аматьорство за пари.И щом казвам така,значи зная защо.Всичко друго е за пари и то много.Енергията се предава,ако я пипнеш с голи ръце,пиеш,ядеш и т.н

# 590
#ДОВсички

Направеното не е професионално,а аматьорство за пари.И щом казвам така,значи зная защо.Всичко друго е за пари и то много.Енергията се предава,ако я пипнеш с голи ръце,пиеш,ядеш и т.н
бяхме с ръкавици, цялата история наистина е свързана с пари, имоти и т.н имаме спор с тях и те лично имат кон с които ги видяхме на улицата и опашката му от вътрешната страна беше отрязана както имат и бели и черни патки, от които също имаше изхвърлени пера... Честно да Ви кажа до сега никога не сме се чувствали така . И си мислим че е от тази магия те може да са добавили и други неща към нея хода от мъртвец, пръст и т.п не знам и аз . Изпуши ми главата

# 591
Здравейте. Въпрос към момичетата от Варна. Чували ли сте за дядо Панчо, който помагал за изчистване на негативна енергия? Живеел недалеч от автогарата. Благодаря ви.

# 592
#ДОВсички

бяхме с ръкавици, цялата история наистина е свързана с пари, имоти и т.н имаме спор с тях и те лично имат кон с които ги видяхме на улицата и опашката му от вътрешната страна беше отрязана както имат и бели и черни патки, от които също имаше изхвърлени пера... Честно да Ви кажа до сега никога не сме се чувствали така . И си мислим че е от тази магия те може да са добавили и други неща към нея хода от мъртвец, пръст и т.п не знам и аз . Изпуши ми главата
Знам че такива неща влияят ако им позволиш и повярваш, че ти е направена магия, тоест приемате я и се отваряте за нея, вместо да се върне към тези, които са я поръчали/направили. Ако не бяхте намерили нищо, дали щяхте да се чувствате така.. Според мен неслучайно са оставени на видно място, за да ги видите и да почнете да мислите, да се плашите и да им поемате лошотиите. Няма как да Ви се повлияе, ако не повярвате. Нещата, в които вярваме, придобиват сила. А и никой друг, освен Вас и Бог, няма право нито може да контролира живота Ви. Може да помогне или навреди, ако Вие ПОЗВОЛИТЕ.

# 593
Не съм съгласен .Няма такова нещо ,като ,,ако повярвате ,че това е магия -ще ви хване ,ако не вярвате -няма да ви хване,, Това са пълни глупости !!!
Вие изобщо били сте жертва на магии ,за да се изказвате толкова радикално ?Явно не сте ,и следвате някакви неписани закони някъде си в някоя книга ,или сте чули някой да казва нещо си .
Аз говоря ,но говоря от името на човек ,който е страдал от тях и я видял в действителност тяхното действие.

Вие казвате ,,Знам че такива неща вредят ,само ако им позволите ,,...от къде го знаете ,и какво преживяхте ,за да достигнете да този извод ?

Всеки човек ,вярва или не вярва - може да бъде пробит ,и да му се навреди енергийно !

Злото съществува,магиите са факт ,и вредят на някои хора толкова много  ,че никой не може да ги спре .Разбира се,ако жертвата не е намерила някой силно просветен човек ,за да я развали.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 00:11 от ivo8

# 594
Случайно да има някои от Родопите ?

# 595
За този дядо Панчо сега чувам. Някакви други подробности ..... евентуално ?

# 596
За този дядо Панчо сега чувам. Някакви други подробности ..... евентуално ?

Ами нямам за съжаление. Разбрах, че работел с нещо като багети( ако така се казват)   Бил доста възрастен.  Нищо конкретно за съжаление. Жената от която чух за него не искам да я питам за повече подробности. Ще се опитам да разбера нещо повече.

# 597
  • София
Момичета, много моля за координати на Катя Писарова. Може и на л.с. Благодаря предварително!!!

# 598
Здравейте, ако някой има актуален тел. на Цеца  от Надежда! моля да пише

# 599
Здравейте,
Аз бих искала пак да попитам дали има доволни от Таролина и дали им е познала бъдещи събития ? Че гледам по страницата и че хора се допитват редовно .... Благодаря предварително за отговорите !

Общи условия

Активация на акаунт