Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери-3

• 96 020
  • 828
  •   1
Отговори
# 390
ForestFairy13, не бях чувала преди за best secret, но прочетох 1 материал в бг сайт. Може ли Вашите отзиви наистина ли има отстъпки до -80% от редовните цени на марките или е само PR?

Пускат и над 80% намаления 😄
Имам чудесни попадения от там.
В момента предлагат и безплатна доставка. Ако желаете и все още не са Ви изпратили покана, мога да пусна на лично, за да разгледате 🌺

# 391
  • София
Получих код за -20% за about you Calvin Klein, ако някой го иска да ми пише на лично. Кодът важи за поръчки над 100 лева като могат да се добавят артикули и на други марки за достигане на минималната сума.

ПС: кодът е валиден 2 дни, така че, ако някой го иска да не се бави Simple Smile.

# 392
  • София
Получих код за -20% за about you Calvin Klein, ако някой го иска да ми пише на лично. Кодът важи за поръчки над 100 лева като могат да се добавят артикули и на други марки за достигане на минималната сума.

ПС: кодът е валиден 2 дни, така че, ако някой го иска да не се бави Simple Smile.
А той не е ли за всички? В имейла, който изтрих май пишеше 20BRANDS.

# 393
За първи път ще пазарувам в Златна рибка. По принцип има ли някакви кодове за там или да не се надявам? Laughing

# 394
Някой може ли да ми услужи с код за обувки.бг? ☺

# 395
Код за безплатна доставка за https://kosara.bg/ - S22
валиден до 30.09.22.
Макар че не видях поле за въвеждане на кодове преди финализиране на поръчката... Може да се вписва в Коментар, не съм сигурна, още не съм завършила поръчката си.

Може ли и за мен покана за Бест Сикретс?

# 396
Аз спрях да получавам и не мога да впиша пак известия промо от Answear. Търся -20% от реални цени

# 397
Някой има ли опит с връщането във Бестито, мен туй по-силно ме интересува? Безпроблемно ли е както в Абаут ю, бързо ли връщат парите и с кой куриер работят?
Някъде из темите четох, че работели с Български пощи, ако е така, за мен е загубена кауза 🤔

# 398
Ще бъда благодарна за код от Букинг на ЛС, ако някой има и няма да ползва!

# 399
А на мен ми е интересно след като доставят с БГ пощи, ако поръчам на адрес, на адрес ли идва или трябва да ходя да си я взимам от пощата и получавам ли съобщение или обаждане, че е пристигнала или трябва да следя само Тракинга?

# 400
  • Плевен
А как се плаща в Бест Сикрет? Излиза ми само с карта, да плащам ли?

# 401
А как се плаща в Бест Сикрет? Излиза ми само с карта, да плащам ли?
Само с карта е, но има много плащали и поръчвали от там, така че смятам , че няма проблем

# 402
  • SF
Има ли код за Е-маг, който важи и за "Ловци на оферти", за да имам допълнителна отстъпка?

# 403
А на мен ми е интересно след като доставят с БГ пощи, ако поръчам на адрес, на адрес ли идва или трябва да ходя да си я взимам от пощата и получавам ли съобщение или обаждане, че е пристигнала или трябва да следя само Тракинга?
Съобщение от Бг пощи е като от умрял писмо... евентуално някоя бележчица в пощата на адреса ти, и то не винаги.
Има ли тема във форума за този сайт, намерих една, но е с много малко постове?

# 404
Някой има ли опит с връщането във Бестито, мен туй по-силно ме интересува? Безпроблемно ли е както в Абаут ю, бързо ли връщат парите и с кой куриер работят?
Някъде из темите четох, че работели с Български пощи, ако е така, за мен е загубена кауза 🤔
Безплатно е връщането само с бг пощи.Там явно работят хора с основно образование.Бях писала преди време за моята сага с тях.Изпратих пакета към Бестсикрет от най близкия ми клон на бг.пощи и на следващия ден го получих от съседния.Няма кой да гледа кой е получател,кой подател.Иначе за седмица пристигат до Бестсикрет и след още 3-4 дни парите са по картата.
П.п.Доставката не е по пощите,идва с куриер.Аз получавам с MBM,други с Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт