Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Ами прочетохте ли последните теми, тук всеки споделя за своя лекар в съответния град.
Няма еднозначен отговор.

В София главно момичетата посещават - Дермаакт (различните докторки там, начело с др Присадашка), др Каляшева, Скинлайн (др Михайлов), др Денкова, др. Етугов, др. Лекова, др Манолова ( Гергана или Александра) например, на първо четене тези се сещам..

В другите градове съответно други имена - в Пловдив др.Чолакова, др Стоилова, др Чокоева.

Във Варна съвсем трети......

Hifu повече вреди на лице, отколкото действа.
Това 7Д да не би да е онова, китайското, дето го ползват в козметичните студия? https://grabo.bg/sofia/d-hifu-lifting-04rh25

Всяка от нас се е колебаела и страхувала в началото, но затова и сме изписали 47 теми... Всичко е опит, коментари, насоки и съвети.

Препоръчвам на всеки новопристигнал в темата да прочете поне последните 3 теми и ако пак има някакви въпроси, тогава да ги зададе.

Иначе във фейсбук групите с охота ще се отговори и най-често ще е реклама на някой конкретен док или още по-лошо квартален козметолог.

Благодаря за отговора!

Във ФБ уж има много теми, но никой не отговаря. За София става въпрос.
Д-р Михайлов препоръчва в средната част на лицето по 1 мл.на страна и 1 мл.да раздели в двете назолабиални. Няма ли да е много 3 мл.накуп?
Ванеска и неизвестна поне за мен д-р Йоана Радева от Дерма Елит казват 1 мл.само в назолабиалните.
Понеже много хвалят Михайлов и затова хем искам при него, хем да не стана питка и т.н.
Чета ви отдавна, но се влиза от тема в тема в зависимост от поставените въпроси и е много трудно да се синтезира информацията. Затова питам Blush

HiFu Деница Войнова е представител за БГ и др.страни, поне така твърди, това е страницата, но някак си е постна, а във ФБ няма много инфо.
https://www.hifubg.com/bg/

Съветват ви да прочетете последните теми във форума. Аз лично преди да пиша и да питам нещо, бях изчела солидна част от темите, запознатите дами тук споделят доста ценна информация. Така че няма да е загуба на време във всеки случай. Може да ползвате търсачката,  аз така например намерих инфо за Белкира, после писах на дамите, които бяха споделили отзив и така си изградих мнение.

Иначе щом сте още се колебаете, означава, че още не сте намерили своя лекар, ще го усетите и няма да се питате дали ще станете питка тогава. Дотогава всички се лутаме (аз вкл.)

# 121
  • при Arctic Monkeys
Три милилитра като за начало на празно лице ми се виждат много. С цялото ми уважение към Михайлов, явно има много доволни от него.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 11:51 от karmacoma

# 122
То зависи от лицето.За първи път сложих по 1мл във всяка скула, назото можеше да поеме по 1 във всяка също.Но тогава нямах голяма идея от тези неща.Та на моето лице 3мл хич нямаше да са много.

# 123
  • при Arctic Monkeys
Да не говорим, че резултатът няма да се види веднага. Каква е тая мания да се слагат големи количества, като Денкова, 7, 8 мл. на веднъж. А Preciois с поставените почти 3 мл.  само в едната скула няма да коментирам.

# 124
Добра естетична клиника?

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 21:20 от emilio94

# 125
Ох, само аз ли искам да стана в лицето питка.
Имам много слабо и удължено лице и искам да го закръгля.
Не си само ти,и аз искам да стана питка,лицето ми е като твоето .Те които са с кръгли лица и тежки кожи няма как да искат да бухнат още повече,а аз точно това компенсирам,че ми се стопиха бузките.

Който иска да топи мазнини после да не плаче,то с годините така или иначе ще се стопят,освен ако не се качат много килограми като цяло,та да има и в лицето  достатъчно.
От това Хайфу в темите няма нито един доволен,това като информация за потребителката,на която не й се чете назад и иска с идването пак да си изредим лекарите,от които сме доволни.Аз например ходя за различни процедури при различни,защото в един ми харесва как ми прави устните,в друг-друго и така.

Аз съм пробвала ботокс в клиниката на Денкова,не при нея лично,но не съм доволна като трайност,с годините и различните оператори,които съм тествала се оказа,че за мен подходът тип микро ботокс-т.е. малки количества в повече точки дава по-добър резултат.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 13:25 от Анонимен

# 126
Различни коментари изчетох по темата и не мога да реша дали да се доверя и за това. Дамата отказва микро ботокс, поради образуване на антитела и липса на ефект при бъдещи стандартни дози.
Гледам обаче, че в други клиники като Skin Line и Bellisimo имат практика микро ботокс. Предвид, че няма кой знае каква разлика в цените се чудя кое наистина е подходящия избор - микро ботокс или стандартен? Бих се радвала да споделите опит, както и ако имате впечатления от съответните клиники.
На 35 съм и вече сериозно обмислям тази стъпка, забелязва се гневната бръчка и може би не е добре да отлагам отново във времето.
Антитела се образуват заради типа използван ботокс, не дали е микро или макро. Трябва да е чист ботулинов токсин, без нищо друго (разни протеинови примеси), за да не рискувате антитела (които не всички развиват така или иначе).

За избора на доктор: моята я избрах по снимки на работата й (филъри ме интересуваха). Тук нямаше мнения за нея. Д-р Клаклова в Дермаакт. За мен беше риск печели работата и ще продължавам при нея 🙂

# 127
  • Варна
За Варна аз също съм от доволните от доктор Савченко, писах съвсем наскоро. Не препоръчва големи количества наведнъж, много е деликатна.

# 128
И да има нужда лицето от голямо количество не е добре да се сложи наведнъж.Аз също повече от 1 мл. не слагам,защото после продуктът трябва да се види как ще се разпредели,къде ще има нужда от допълване,като се боде ,а и от упойката лицето прави оток и не може да се прецени като спадне отока кое как е застанало,моят съвет е независимо какво ви агитират да слагате по малко и да допълвате.За устни ако продуктът е 1 мл го разделям на два пъти,в никакъв случай наведнъж.

# 129
Пак казвам- моето лице е едро и съм правила фул фейс без никакъв проблем.Виждали сте снимки.Смятам, че човек трябва да има доверие на лекаря си.

# 130
  • при Arctic Monkeys
Ох, само аз ли искам да стана в лицето питка.
Имам много слабо и удължено лице и искам да го закръгля.
Не си само ти,и аз искам да стана питка,лицето ми е като твоето .Те които са с кръгли лица и тежки кожи няма как да искат да бухнат още повече,а аз точно това компенсирам,че ми се стопиха бузките.

Младежкото лице е заоблено и закръглено, така че нормално. Аз изпитвам ужас, когато отслабна, приличам на болен човек. Това млади момичета да се правят на мумии с остри бради и изхвръкнали скули, просто не го разбирам, но мода..

# 131
  • София
Имате ли впечатления от този продукт- RRS® HA Long Lasting? В сайта на ДЕРМА Акт е при филърите и пише, копирам долу описанието. Звучи добре, може би е нещо като Redensity или пък не? Не съм попадала досега на този продукт

– хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.

# 132
Моите уважения, момичета, но тези изказвания кое как трябва да се разпредели, кое е много и как ще стои, трябва да са преценка на дерматолозите ни, които ежемесечно посещават международни семинари по темите. Естетичната дерматология се развива скорострелно. Съставът на филърите и ботоксът е тотално различен от този преди година-две.
Вече съществуват хибридни продукти с колагеностимулиращ състав, плюс хиалуронова киселина.
В тази връзка, изказвания като горните са малко тип ... бгмамма Simple Smile

3 мл изобщо не са много за "празно"лице. Особено с новите филъри. Дори може и да са малко. Full facе например, започва от 3-4 мл  нагоре (за "празно" лице). Вече, когато има натрупване,може да се поддържа на годишна база с 1.5 - 2 мл.
Аз от ботокс от Денкова не съм доволна. Като цяло от Денкова не съм доволна. Тя си кара със старите методи отпреди 4 години и прави питки и подпухнали лица.
Аз препоръчвам да си направите още една консултация и в Дерма акт. Аз ходя при д-р Хаджийска и съм изключително доволна.

И.И, аз ще пробвам RRS в края на септември и тогава мога да дам мнение. С нея ще допълним каквото е изчезнало от летните жеги и фитнеса, като филър (аз много топя) и ще придадем и хидратация на кожата.

Иначе, за мен Saypha Rich остава топ продукт. Направих си преди морето и кожата ми сияе в момента. Нито една запушена пора или пъпка (аз много запушвам пори в Гърция).

# 133
Реклама на калъпа. Аз тук виждам 5 снимки на една жена в различни пози , двама младежа и Мария Силвестър.

В тази връзка интересен анализ за филърите в световен мащаб:

# 134
  • при Arctic Monkeys
И моите уважения, казвам го със съжаление, но вече не вярвам на никого. Виждайки препълнени лица по улиците, джуки като салами и скули като на баба Яга на млади момичета. Връщам се днес от чужбина, не видях нито една, повтарям нито една жена, приличаща на чучело от интервенции. Тук там някой рускиня с надути джуки. Толкова за лекарите. Три милилитра са много и не мога да проумея защо искат да ги бухат наведнъж, а не работят поетапно. Просто не ми е ясно...

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:21 от karmacoma

Общи условия

Активация на акаунт