Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 078
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря Ви, момичета, чудесна група!
Така е като не питам предварително тук, снабдих се и с трите цвята за бяло Simple Smile, пак добре че са за 45 пранета

# 331
Persil прах /Color и Sensitive / са на промоция в Тмаркет - 8 лв за 18 пранета .
В Kaufland Ариел Mountain Spring , Color и от този с Ленор - 20 пранета - за 9 лв и стотинки .

# 332
В нашия К НИКОГА! Няма за бяло от промоциите. Никога.

# 333
  • Русе
В нашия К НИКОГА! Няма за бяло от промоциите. Никога.
Не е само при вас. И аз само от Метро си го купувам.
Сега съм на Скип. Обаче при нас в ТТ маркет няма скип за цветно... И въобще може да се каже никакъв прах за цветно, като изключим турското ОМО, което хич не е изгодно и някакво друго долнопробно ОМО, дето пък за нищо не става.

# 334

Мисля утре да се възползвам от тая промоция.

# 335
И аз не съм виждала Персил за бяло във варненски Кауфланд. От Метро и Елитис съм купувала.
Промоцията в Росман често я пускат, домъкнахме на няколко пъти от мегаперлите, да ги пробваме.
Не съм пробвала тези пауър барове, пък и те често са намалени.
Честно казано съм доволна и от нормалния прах Персил. Яд ме е, че сега нямах място в багажа за кутия 100 пранета прах Персил за 17€, имаше и такъв Ленор, но 5-6кг е кутията..

# 336
  • Варна - Черна гора

Мисля утре да се възползвам от тая промоция.
И аз бих се възползвала ако съм в Германия. Това е в РОСМАН.
https://www.rossmann.de/de/kataloge/angebote/index.html

# 337
Само на мен ли ми се струва, че в Гърция Формил дори на редовна цена, в малка опаковка е по-евтин от Формил в голяма 100-дозова опаковка в България?

А сега, като е на промоция, едно изпиране е под 0,14 лв!

Скрит текст:

# 338
  • Бургас
Ох,момичета...чета,чета,опитвам се да запомня кои прахове и омекотители са хубави и все нищо не съм запомнила.
Моля,ако е възможно да се напишат на първа страница или със снимки. Хубави и лоши.

# 339
А, то е субективно...ама на първа стр.има табличка и по нея може да видиш кои са висок клас, и кои нисък, в съответната държава.

От официален внос - Ариел, Персил, Омо ултимейт, Денкмит на ДМ..
От паралелен внос италиански даш, гръцки Скип и Клинекс, Диксан някои видове...

# 340
Днес една приятелка, живееща в Германия, ми сподели, че там раздавали безплатно тестери и вече имала перилни препарати и омекотители поне за 3 години напред.

Получила е всичко това без пари:
Скрит текст:

# 341
Изумена съм. Къде живее тази твоя приятелка, ако не е тайна? И аз живея в Германия, но освен малка мостричка до сега друго не съм получавала, камо ли големи опаковки.

# 342
Изумена съм. Къде живее тази твоя приятелка, ако не е тайна? И аз живея в Германия, но освен малка мостричка до сега друго не съм получавала, камо ли големи опаковки.
Живее в Дюселдорф. Конкретно за новите Power Bars на Persil: вчера ги е "купила" от ДМ и сега с касовата бележка ще ѝ възстановят сумата.

Повече за промоцията: https://gratistesten.persil.de/

# 343
  • София
Имаме ли шанс за таблетките на Персил?
Навремето имаше Ариел таблетки, най-доброто, с което съм прала, но ги спряха бързо.

# 344
За ариел не знам, но имаше едни на Персил, чудни бяха...

Общи условия

Активация на акаунт