Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 065
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
А, може..щом сте го видяли.
Аз съм вече недоскив...разтягах, но абсурд да видя нещо дребно к

Този с ленор не е ли без и-ли?

# 361

Без е . Под него е този с избелители .

# 362
  • София

И а и такъв,дето се води за бяло, но дали има избелители не знам. На картинката в кръгчето е дадено бяло пране.
Аз пера с него и съм доволна.

Едит:
Прикачвам снимка на състава на кутията за бяло

Това е състава на този за цветно:

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 12:24 от Dicewithoutnumbers

# 363
Добро утро, дами 🙂
В квартал и магазин до нас има ace гел за пране 70 пр за 21 лв.
Чудя се да си взема ли?
Някой ползвал ли го е?
Качвам снимка на малката опаковка.

# 364
  • София
Веднъж преди 3 години видях опашка от жени пред едно комби натъпкано до горе с препарати за пране и почистване, козметика и прочие. Някой пазарувал ли е от този "паралелен внос", ако знаете как става връзката?

# 365
Веднъж преди 3 години видях опашка от жени пред едно комби натъпкано до горе с препарати за пране и почистване, козметика и прочие. Някой пазарувал ли е от този "паралелен внос", ако знаете как става връзката?
Аз намерих fb страница на хора от града ни ,които се занимават с такава дейност.От fb страницата си избираш ,пишеш им и те доставят до адреса ти през почивните дни

# 366
Има магазини със стока паралелен внос. Освен прахове, си набавям оттам вече и сапуни дав на 1.30, душ гел големи туби за 5 лв и т.н.

# 367
Да кажа и тук , чекмеджето на пералнята,което беше адски пожълтяло светна с розов доместос.
И друго - почиствайте редовно маркуча,който захранва пералнята машина,моите решетки бяха задръстени и сега като почистихме работи като нова.

И да попитам - пожълтял бял плик за шалте с какво мога да го избеля ? (пожълтял е от стояне в гардероб).

# 368
И да попитам - пожълтял бял плик за шалте с какво мога да го избеля ? (пожълтял е от стояне в гардероб).
На относително дълга програма, минимум 1:30 - 1:40 ч, на 60 градуса, с прах за бяло пране.

# 369
Да кажа и тук , чекмеджето на пералнята,което беше адски пожълтяло светна с розов доместос.
И друго - почиствайте редовно маркуча,който захранва пералнята машина,моите решетки бяха задръстени и сега като почистихме работи като нова.

Как почисти маркуча? Нашия е мн навътре и абсурд да стигна до него. Трябва да изваждам цялата пералня, понеже е в шкаф.

# 370
Нашата е в ниша и я преместихме напред.ММ го почисти с помощ от татко.

# 371
Целият маркуч ли почистихнте или само решетката/филтърът през която минава водата, защото тя така или иначе трябва да се чисти регулярно. Задръства се с разни камъчета, песъчинки.

# 372
Целият маркуч ли почистихнте или само решетката/филтърът през която минава водата, защото тя така или иначе трябва да се чисти регулярно. Задръства се с разни камъчета, песъчинки.
Да.

# 373
Аз да се оплача от капсули .... по-тъпо изобретение няма! Изхвърля го на люка и това е. Който го е измислил, е сгрешил тогално в изчисленията!!
Вместо да е лесно, то се превръща в тегаво занимание..два пъти отварям люка и връщам разплутото нещо в барабана. Останалите 5 ги засилвам директно в кофата.

# 374
Не съм ползвала, но някои дами споделят, че слагат капсулата в торбичка за пране на фино бельо.

Общи условия

Активация на акаунт