💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 294
  • 870
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Фейгин ми харесва както и парашутистката. Снахата разпознахте ли от кое семейство е? За коя двойка коментирате,че са разведени? Има определи доста хора за пълнеж,но кастинга е доста добър.

# 391
Много голям процент от участниците изглеждат добре физически подготвени. Психически - може би само двама-трима, но пък им липсват “меките” умения да оцелеят дълго в племето.
Не ми пречи, че ще има/няма любов - въпросът е как ще го снимат, не ми се гледа сълзливости…

# 392
  • София
Пуснах нова анкета!

Ъпдейт на 1 стр. в темата ще има утре по някое време или направо ще пусна нова тема, ще видим...
Все още съм на море, живот и здраве се прибирам чак на 11.09 и ми е доста трудно...

Има вероятност Мари Мар да не качва линкове към епизодите, заради подобрената защитата на Нова.
Но всички епизоди се качват в Нова Плей, макар и със сериозно закъснение...

Изгледах епизода. Като цяло ми хареса.
Добър, балансиран каст според мен. И най-важното - не виждам някакви дразнители и простаци, поне на пръв поглед.
Според мен женския каст е най-силния досега в историята на ИВ.

Засега симпатизирам на жълтите. Жените им са ТОП. Михаела ме впечатли много с визитката си и в играта също се изяви на три пъти (единствената жена минала по стената на ''Еверест'' ; при бутането на балите се покатери високо и със засилка буташе ; и после при стрелбата). Харесвам Евгения и ще и стискам палци.
Валери и Митко Бийста са готини типажи, допадат ми.

Червените са с прекалено голямо самочувствие, но като цяло също изглеждат добре и ми допадат.
Георги прекалено много говори и се изтъква. И къде тръгна да се сравнява с Неделчо? Плувците бяха в сезон 1. А дали е по-добър от Март ще видим съвсем скоро.
Аспарух е симпатичен, Генчо багера също, дано не развали впечатлението. Елица е сладурана, много жалко за контузията и.

Сините също са симпатяги. Касим, Цветан, Александра и Мани ми харесаха. На Фейгин по принцип ще стискам палци, защото съм голям фен на фигурното пързаляне. А тя е много мило и скромно момиче. Мани също ме трогна много. Много симпатична жена. И истински силна духом.
Не смятам, че Велислава е дразнител. По-скоро повдига духа на отбора. Но да, ако продължава така да дудне непрестанно може да ги заболи главата... Явно е хиперактивна и не може да стои на едно място. Има такива хора.
Гого нинджата е много интересно попадение. Този има предварителна заявка за финал ако всичко беше честно и само до комплексни умения.

Според мен Алекса ще отпадне днес. И дано, защото не ми се гледат любовни тъпотии.

Ралица ми направи лошо впечатление с тези обидни обръщения като ''Дългуч'' ''Мравчице'' и пр. Някак си не отива на един водещ. При водещите има много мегдан за подобрение, но ние това си го пишем всяка година и нищо...

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 13:39 от Diavolo

# 393
Единствените дразнители, неприятни за гледане и особено за слушане, са водещите.

# 394
На мен Елица ми харесва,но е някак пренавита и като обсебена от сърбина или така са го монтирали.До тук всички спойлери се оказаха верни.Ще ги обсъждаме ли тук или да ходя в общата тема за спойлерите?

# 395
  • España
Успях да гледам и аз, между другото , за българите в чужбина 
Скрит текст:
от мнооого години ползвам сайта neterra. tv . С месечен абонамент е . Но може да се гледа , както в реално , така и с превъртане , а епизодите се качват в архив и могат да се гледат даже минали през годините предавания
.
Аз традиционно съм за синия отбор, но сега предпачитам да изчакам още няколко епизода. Фигуристката е естествено красиво момиче, дано да отиде далеч!

# 396
Единствените дразнители, неприятни за гледане и особено за слушане, са водещите.
Страшни досадници.

# 397
  • Вестерос
Велислава ми мяза на Гери Дончева

# 398
  • София
Велислава да не е зодия близнаци, как не и млъква устата. Как ще я търпят не знам.

# 399
На ниво отбор нямам фаворит, но на ниво човек определено ще стискам палци за Александра Фейгин. Тя беше единствената която нямаше изказвания от типа "Вижте ме коя съм аз, вижте какво съм постигнала, вижте ме къде съм учила, колко съм амбициозна, вижте как другите ще ги поставям на мястото им...". Голям фен съм на скромността и такива хора рязко ми спечелват симпатиите.

# 400
Още нямам никой на когото симпатизирам, донякъде сините понеже са видни аутсайдери, както винаги.
Имам някои, които са ми неприятни като Куков, батките от червения отбор - Генчо и Аспарух и това е май. А от Касим пъзелиста тръпки ме побиват, понеже много ми напомня на един мой бивш, ужасен дървен философ и 0 на действие.
И за каста не смея да се изказвам - на пръв поглед всички са там с някакви спортни качества и не са торби за влачене, което е добре, но да видим.

# 401
  • Буркина Фасо
Още нямам никой на когото симпатизирам, донякъде сините понеже са видни аутсайдери, както винаги.
Имам някои, които са ми неприятни като Куков, батките от червения отбор - Генчо и Аспарух и това е май. А от Касим пъзелиста тръпки ме побиват, понеже много ми напомня на един мой бивш, ужасен дървен философ и 0 на действие.
И за каста не смея да се изказвам - на пръв поглед всички са там с някакви спортни качества и не са торби за влачене, което е добре, но да видим.
Джаферовичка е най-спортната натура  rotfImbo 

# 402
Ми не беше лошо снощи. Никой не ме издразни дълготрайно, Женя също, тя е яка мадама, изглежда тренирана, личи си, че има опит, уравновесена е. Хареса ми Михаела, мацката с парашутните скокове, синът на Мария Гроздева, новото Мани, пъзелистът Simple Smile също, и още няколко, ще видим. Дано е интересно

# 403
  • London
Преди 2 години Пламен фехтувача, който избяга, напусна на вторият ден и тн, ако си спомняте си имаше визитка.
Миналата година Стейсито също много рано напусна, но имаше визитка.
Някаква друга е причината.
. Някаква изненада може да подготвят.🤣

Проблема е, че това синьо племе няма шанс освен, ако не почнат да дават пъзели и евентуално в другите племена всичко е съвсем неподготвено в тази насока. Иначе .... трудно. Не знам как не схванаха, че като няма конкуренция между племената е предвидимо, скучно и умира целия съспенс. Отделно първата битка беше смотана.....подозирам съвсем тенденциозно дадоха игра с много точност и целене. Нали трябва да слушаме 50 пъти в 1 час кой на кой е син, не знам това момче на 25-26.....дали му е особено приятно нон стоп да го питат за майка му. Даже си е срамно....и далеч от мъжко.😅 Иначе младежа лошо впечатление не ми е оставил, но всичко това е дразнещо по линия майка/син. Можеха да скрият този факт и едва в даден момент да го споменат леко и толкоз, какво значение реално има коя е майка ти ...🤣

# 404
  • Дубай
Не бе лошо снощи,но сините като цяло си бяха физически слаби за битката..ще ги видим с пъзелите как ще се справят,което не е гаранция,че ще са първи и там.
Като дразнител мога да посоча Звезделина-голямо мрънкане ,голямо чудо с тоз рожден ден.
Велислава не е дразнител,а просто обича да е в центъра на вниманието ,но понякога на човек не му се слуша и става дразнещо нейното говорене и гримасничене .

Общи условия

Активация на акаунт