Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пръскам флорлна вода.  На Алтея обикновено имам.

# 226
  • Варна
Има хидрариращи мистове,които се пръскат върху грима направо. Скоро ги гледах.

# 227
Дами, коя кутия бихте ми препоръчали? Благодаря..Искам да се абонирам, за някоя 😁😁😁

# 228
  • SF
Кибрит.

# 229
  • Видин
Аз бих препоръчала Гуудбокс. Всъщност всяка кутия си има своите предимства и своите недостатъци. Зависи на вас какво ви трябва в този момент.
Купих си шийт маска на Миша от ДМ. Гледах и овлажняващ мист за лице, ама не ми се даваха 25 лв 🤨
Гомажа от преди няколко кутии на Гуудбокс как го ползвате? Неудобно ми е след душ да стоя права 10 минути и да не правя нищо. А сега ще дойде и по-хладно време... Много му се чудя

# 230
  • SF
Нанасяш го на тънко и чакаш пред телевизора или си четеш нещо. След 10-15 минути го отплепваш. Ако имаш късмет и си го нанесла равномерно, пада на големи обелки, ако не - на люспички, но с времето ще се научиш и ще става по-лесно. След като мислиш, че си го отстранила, мини с тампон с мицеларна вода до пълното му премахване.

# 231
Поръчах си октомврийският кибрит с кварца ,дано да се паднат и др хубави неща ..Нещо обаче не ми хареса от предната кутия дневният крем ....сега забравих как му беше името ,този прехваленият български бранд с натуралната козметика ...ме ми хидратира и подхранва ,достатъчно ...имам една голяма разфасовка на хидратиращ крем за тяло и лице на Ла Роше за 40 лв голяма туба -еми много по-добре е 😕

# 232
  • Видин
Кой дневен крем? В предишната кутия имаше само капките на Руми, нямам спомен за дневен крем 🤷

# 233
Пуснаха за продажба специалната кутия на Good Box

https://goodbox.bg/page/coffee-beauty-box

Ще я умувам, но вече имам нощен крем и тн. Пробвах стик маската от септемврийската кутия, допада ми. Приятен аромат и лесно се нанася, кожата ми се чувства добре с нея. Нощният крем само еди път го ползвах, за сега е добре.

От кутията на Кибрит започнах да ползвам пастирите за косопад. Заради Ковид при мен лятото беше доста силен. Понамаля малко с терапиите на Керастаз, но има какво още да се желае.

# 234
  • Видин
И аз я видях току що, но ще пропусна. Имам си всичко, е, не са с кафе продуктите ми, но и без това съм се затрупала с какво ли не...
Ще чакам да видя месечната им кутия какво ще предложи.

# 235
  • Бургас
Аз заради шампоана и маската против косопад поръчах good box с кафе.
Честно казано месечна не мисля да вземам тяхна,само последната ми хареса и я поръчах,а и много кремове за лице имам вече,май все слагат поне един такъв продукт във всяка кутия.
Дано в Кибрит има също някакъв шампоан против косопад,нея ще я взема,камъчето не искам да пропусна.

Днес пробвах термозащитата от good box,ok e,не ми утежни косата.То една коса,не е истина колко оредя,но все се надявам малко от малко да се възстанови.

# 236
Поръчах си октомврийският кибрит с кварца ,дано да се паднат и др хубави неща ..Нещо обаче не ми хареса от предната кутия дневният крем ....сега забравих как му беше името ,този прехваленият български бранд с натуралната козметика ...ме ми хидратира и подхранва ,достатъчно ...имам една голяма разфасовка на хидратиращ крем за тяло и лице на Ла Роше за 40 лв голяма туба -еми много по-добре е 😕
А дали кварца ще е в кутията? Тук беше обсъждано, че нефрита е по-добър от гледна точка на това, че е естествено студен камък.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 05:40 от bubanka

# 237
Момичета, а тази дали ще си заслужава, как мислите? Има няколко варианта.е.

# 238
И аз поръчах кутията с кафето. Изкушиха ме доста неща - скраба за тяло, шампоана, маската и измивния гел. От нощен крем също имам нужда. Сега ползвам този на Руми и съм мега доволна, само дето ми мирише на чубрица, но ми е на привършване и искам да се запася. Дано си заслужават продуктите. А за тези които ползват пачовете за кососпад, усещате ли някакво напрежение в главата и сърбеж на мястото където е била лепенката?

# 239
  • Бургас
Ice Lady,има малко дразнене на мястото на лепенката,но кожата не се зачервява.
В главата напрежение не,леко имам световъртеж и главоболие тези дни,ама аз съм си така по принцип.

С кафето кутията за мен си струва,ще ползвам с удоволствие всичко.
Лейди бокс за Хелоуин с нищо не ме изкушава,ще видим другите кутии.

Общи условия

Активация на акаунт