Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 983
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз съм участвала в игри на списание Мики маус, преди да стана на 10 години, имам няколко награди от там - класьор с корица Дисни, оцветителна книжка, тетрадка Дисни, още подобни дреболии. Сигурно някое от тези неща е първата ми награда от игра.

И аз така, ходех до РЕП като излизаше, запазваха ми го и много го харесвах. Там имаше и игра на шоколади Кума Лиса, та имам и книжка за награда Simple Smile Нооо се е почнало с плакатчета и книжки, а бяхме толкова щастливи, че печелим Simple Smile

# 1 291
Моята първа награда е едни слушалки от колата мастър нещо си,огромни диджейски такива.Работех в един бар и трябваше да се отлепят и регват кодове от стъклените бутилки.После ги изискваха при получаване,помня имаха протокол за внушителните 500 лв .за тогава.2010г. някъде е било.Тогавашното ми гадже бързо им видя сметката 😂.Иначе по сериозно и организирано играя от около 5-6-7 години,късно почнах да си записвам.

# 1 292
Добре де,от 400 лаптопа как пък никой не се похвали в темата,поне един?Нещо ми намирисва тази игра,както на технополис рекламата измислена и на колата и на кой още не се сещам.А да на Жилет.Да,да знам че гроздето е кисело,ама с тия подправени бележки и хиляда регистрирания на кой ли не човек как да не се съмнява.В лидл съм с по едно участие,не се и надявам,ясно ми е че играещите са много,но все някой пък трябва да се похвали съмнително е.Чакам си наградата от памперс от инстаграм,хиляда верификации и декларация за данъка,абе добра организация и си преглеждат всичко,доволна съм.
От Лидл наш познат спечели лаптоп, просто адски много хора играят.

# 1 293
  • София
Аз започнах да се включвам и да забелязвам томболи и игри едва миналия май месец.Пазарувах си в ДМ и видях томболата с 500 подаръчни кутии.Включих се и спечелих първата си награда.После се включих за тест на боя и ме изтеглиха пак-започна се...намерих темата тук,ФБ,игри с абонаменти по мейл,Лидл,Кауфланд,форумни,КК,рядко с покупка.От няколко месеца и в ИГ играя,благодарение на няколко мадами от темата,които писаха да ги тагвам.
Не съм забелязала да е нагласено във ФБ-продто много хора си играем редовно,а когато е яка наградата,се включват още повече и се минават редовните 300 коментара.В ИГ наградите лично на мен повече ми харесват,но там ми се вижда по-малък шанса.Общо взето,който играе-все някъде,нещо печели!

# 1 294
Моята първа награда е през далечната 2008, телефон от МТел. След това дълго не съм играла, до преди 2 години като се заседях вкъщи бременна. Сега нямам толкова свободно време и играя, когато малкия спи или е с баща си.

# 1 295
И аз от скоро играя.  Ако не се лъжа първата ми награда беше оптигрила от КК.  Не са ми много като цяло, но все е нещо и повечето са ми в игри без покупка.

# 1 296
Моята първа награда е една жълта тениска от Ариана,която още си ползвам за пижама. 😁 Тогава намерих темата тук и почнах по-активно да играя. Не помня кога беше.
Вчера ми донесоха шоколадите от Милка.

# 1 297
  • Велико Търново
Моята първа награда беше през 2015. Купувах си нещо на нивеа от един магазин и случайно видях, че има кутия за бележки за някаква игра. Нямах изобщо представа нито за правила, нито за срокове, нито нищо. Нито пък си сложих на ума участието. И няма да забравя обаждането от търговския представител на нивеа, че печеля наградата - колело. Дойде ми супер изненадващо и бях много щастлива. Всъщност от тогава започнах да се оглеждам за игри и с годините ми стана хоби 😊

# 1 298
  • Стара Загора
Моята първа награда беше МР4 от скреч карта в Макдоналдс. Една позната я получи вместо мен, защото нямах 14 години.

# 1 299
  • Nesebar
Моята първа награда беше грамота и календарче от морени,календарчето си сменяше картинката,но това беше дооооста отдавна бях дете , а сега съм на 42г

# 1 300
Последните куфари на Жатецки бяха раздадени. За мен няма Cry остава надеждата за голямата награда, ама едва ли Disappointed Relieved

# 1 301
Такава суша- няяяма! Толкова много исках куфар от Жатецки или колонка от Монстър...За лаптопа на Лидл не коментирам даже! Нищо не съм печелила от месец и нещо. Искам нещо вече да ми се падне,егати!

# 1 302
Моята първа награда е благодарение на тази тема. Съвсем случайно попаднах на нея през 2019 г  и прочетох, че има игра на КК, за ваучери на Тефал. Вечерта накарах мъжа ми да вземем една кола, а той ми се изсмя, че си мисля, че ще спечеля. И оооо небеса, изненада- ваучер с първата капачка. От тогава следя темата.

# 1 303
  • Стара Загора
Първата ми награда беше тостер от ДСК, за която разбрах, когато ми се обадиха. Grinning Бях изпълнила някакви условия за влизане в онлайн банкирането, когато се появи реклама по ТВ, а тогава ТВ не гледах и не знаех за играта. Grinning
Още го ползвам. 

# 1 304
От Орал Б какво се влачат с тегленето на победителите много са ми досадни с тези срокове по половин месец за нещо толкова елементарно.
И видас ме дразнят ужасно раздадоха един танкер чай на пеневи/дано се удавят с тия над  сто литра дето спечелиха/ а на мен третата бележка така и не ми я включват в сметката.

Общи условия

Активация на акаунт