Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 162
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 915
  • Велико Търново
Имат си схема лилд да ни зареждат в една голяма машина и джуркат вътре, който каквото му се падне, добре че менкаме тук Simple Smile
Защото сме на различна възраст, от различни филиали пазаруваме, интересуваме се от различни неща и сме различен брой в домакинство... Simple Smile

# 916
За скрит текст от телефон- пише се (без интервалите, че ще се скрие иначе самия пример) “[ spoiler] и за край [ /spoiler].

Ако имах купон за тези батерии - щях да го дам, ама на мен за някакви буркани са пратили (ако някой търси такъв, имаше показан в преден пост от някой друг, и на мен такъв купон са избрали - да ми пише).

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 16:02 от fenyx

# 917
Отидох днес за яке на малкия син (13 г). Обаче не се сетих да измеря поне ръкавите и се чудих между 158 и 164. Накрая взех 164 и дано не съжалявам довечера, че бяха по една бройка и сигурно няма да го има другото.
Купон и аз имам за тия буркани и ще бъда благодарна да ми кажете къде да прочета как могат да се подаряват.

# 918
На първа страница в темата има за подаряването. Или накратко- скрийншот на картата с qr кода, след активация на съответния купон и пращаш на желаещия- ако някой ти е писал, че иска даден купон.

# 919
  • София
На първа страница в темата има за подаряването. Или накратко- скрийншот на картата с qr кода, след активация на съответния купон и пращаш на желаещия- ако някой ти е писал, че иска даден купон.
Да допълня, че подаряването се прави с лично съобщение, защото купонът е еднократен. Ако е със скрит текст, много хора ще останат излъгани. Wink

тара 2, моля за купона с батерията Blush Трябва да купувам 3 броя, но и 1 да е намален, ще е супер. Simple Smile
Тези купони също са за до 3 броя от продукта. Остава да намериш налични 3 броя в един магазин.

И аз подарявам купони за зърнесто сирене (20%), плодова извара (4+1), шипков мармалад от рулетката (27%) и седмичните купони, които са за всички(буркани, масло Родна стряха, млечни шоколади, фъстъчено масло, микс сурови ядки).

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 19:05 от Тaня67

# 920
  • Перник
И аз имам купон за буркани. Имам си пълно мазе с буркани (предимно празни Grinning ), така че пропускам. Ако някой го иска, да казва.

Ядки обаче ще взема, нищо, че и от тях съм леко разочарована.

В събота при нас имаше доста меса на -30 и -50 %.

# 921
Да, да доуточним- скрит текст в темата- със скрийншот на самия купон като такъв, който е свободен за подаряване, после на лично се праща скрийншот на самата карта/код. 🙂

В нашия филиал все още няма спрей Сиен (има скъпия Дав и Рексона), но се завърнаха “плодовите” сапуни - по 0.59 лв/100 гр. е един (като този:)
Скрит текст:

Камбите с намаление са си на 2.99 лв/кг.

# 922
  • Sofia
Брей има светлина в тунела... сега плодовите, после и другите сапуни Сиен. Simple Smile

... Искам да подаря 2 купона... но от GSM  не мога да ги пусна като скрит текст...
Де всички простиращи си тук чаршафите с купоните без скруполи, да бяха като теб... Simple Smile Мускулна треска хващам да скролвам...
Два варианта - 1. Изписваш сама
Цитат
(без интервалите, че ще се скрие иначе самия пример) “[ spoiler] и за край [ /spoiler]
2. Пускаш пост със снимките на купона/купоните от тел-а и после редактираш от компа като скришваш снимките. Simple Smile
А така процедирам, че не ми е кеф да пиша от тел-а.

# 923
Мацки, нали говорим за външни батерии? Blush Че нещо взех да се замислям... аз такива търся.

# 924
Даден. Моето "Избрано за теб" тази седмица е изворна вода. Няма как да я домъкна до вкъщи, затова ако на някого ще му е от полза, може да ми пише.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:47 от Yo_Ana19

# 925
  • Варна
От мен купони за краве масло на РС, смесител и фъстъчено масло.
Скрит текст:

# 926
  • София
Нямам купон за буркани, но имам за... домашна хлебопекарна. Цената е повече от добра. Simple Smile
Вие имате ли такъв купон?
Чудя са дали да се възползвам....

# 927
Тая седмица всички сме с различни купони Simple Smile

# 928
  • Sofia
Нямам купон за буркани, но имам за... домашна хлебопекарна. Цената е повече от добра. Simple Smile
Вие имате ли такъв купон? ...
И аз имам (ако някой го иска...), и видях и други, че имат.

Подарявам купони:

Скрит текст:

От офертите ще се въползвам от портокаловия сок, за мюслито ни. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 19:05 от Morena

# 929
  • Варна
За буркани и аз имам, ако някой иска.

Общи условия

Активация на акаунт