Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 086
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 065
Само Дав спрей ми направи впечатление. Стори ми се déjà vu  цената, а после се сетих защо - от днес е на оферта на 4.89 във Ф. 😁

# 1 066
препарат за премахване на петна от домашни любимци, леле???
био алтернативна паста?? хахахахаха! очаквам някой шарен джендър да изскочи от пакета Wink

skk007, мога още доста да те разведря Wink

# 1 067
  • Sofia
И аз все нещо, макар и вече съвсем обрано... харесвам. 
Та от новата брошура изварата (малките десертчета) и някакъв изварен десерт, щото нали е в малки опаковки (все за кутията с обяд), както и ньоките ще погледна.
Иначе нашето кафе ще вземем, на агнешкото ще се почудим, някак още ми е топло/рано за него... ПиЗ разбира се и особено ако има нещо "между редовоете"
Харесах и чаршафи (единия десен), ама нали взехме от предните...

# 1 068
  • софия
Отдавна не съм харесвала толкова неща в брошура. Подобно на морена ще се почудя за агнешко, десертчета с извара, кърпичките за кожа, хареса ми снимката на червените круши. Току виж успея да се запиша с едно участие в томболата.

# 1 069
  • София
Звънче, томболата за лаптоп е до 30.09

# 1 070
  • софия
Мхъ, здраве да е Simple Smile

# 1 071
ОМО-то хубаво ли е?

# 1 072
  • София
Подарявам купон за хлебопекарна. Който иска да се възползва, да ми пише.

Микса сурови ядки ми хареса.

И аз харесах доста неща от следващата брошура.

# 1 073
zai4e, аз съм купувала, беше много хубаво. Освен ако не са го сменили Simple Smile По-хубаво от Персил, Ариел и подобни.

# 1 074
Аз май само киселото мляко синя Верея, че по принцип от нея ядем, както и спагетите на Барила. Друго не знам, но и аз като вляза в магазина минимум 40-50лв правя.
Сега отивам за намалените кюфтета от настоящата брошура, дано е останала една тарелка поне, че много бързо свършват. Също термоклин, ох и миксер ми трябва...А киселото мляко за пиене от кога е 2.19 Sad
И от 30.09 си харесах няколко неща, та ще трябва и утре да се ходи. Охх, нарочно го правят значи, да не може всичко от брошурата да си взема с едно ходене.

# 1 075
zai4e, аз съм купувала, беше много хубаво. Освен ако не са го сменили Simple Smile По-хубаво от Персил, Ариел и подобни.

Смело изказване Simple Smile
 Няма нищо общо с ариела и персила, доста под него като качество е, чисто обективно.

Субективното усещане е вече нещо друго Simple Smile

# 1 076
Другата седмица само Лаваца-та ще купя (ако я има) . Все по-рядко ходя и ограничавам пазаруването си там. Купувам малко неща , които си ползвам обичайно и които харесвам. Определено оставям по-малко пари в Лидл.

# 1 077
Заредих си фъстъчено масло с купона, ама едва сега разбрах, че е в ПА.
И манго заредих. Доволна съм.
А сутринта обърках отвора на бурканчето с джинджифила и сега ям пикантно мюсли. Simple Smile

Фъстъченото масло доста го загледах, аха да взема, но освен за хапване с лъжичката директно не се сетих за друго приложение... За какво го ползвате?

# 1 078
Аз го ям направо. Също ще ходя да взема с купон.
Не видях нищо особено в новата брошура, само някои сладкиши ми изглеждат интересно.

# 1 079
Минах и аз вчера през Лидъл.
Сега си спомних защо не купувах пушения бекон на ленти - адски солен е, чак горчи. Ще се чудя 200 гр. къде да ги влагам.
Якета имаше - ръкавите са къси на 40-42 размер, а аз съм само 1.64 висока.
Като цяло нищо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт