Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 067
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Sofia
На някой да му се намира излишен купон за фъстъчено масло?
Виж мааалко по-нагоре.

# 1 186
Виж мааалко по-нагоре.

Видях, но още нямам отговор...

# 1 187
  • Sofia
Е, то да не виси на компа момичето... имай търпение... ако си го поискала  първа...
И аз почаках за шоколадите си, ама сега се наслаждавам. Simple Smile

# 1 188
  • София

Видях, но още нямам отговор...
Изпратих ти 👍

# 1 189
разпратих някои от купоните, но видях че на "микс от сурови ядки и сушени плодове" ми излиза че поради засилен интерес на някои места можело да бъде изчерпан.

аз се зачудих какви са тия новите купони които изведнъж са се появили (явно затова)

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 19:21 от pril

# 1 190

Получих купона! Благодаря Simple Smile

# 1 191
Пиша за да не се подведе още някой като мен.
Тази вечер купих бланширани скариди за 3.99 лева опаковката със срок на годност 03.10.22.
Отварям ги да ги готвя - ами няма такава СМРАД!
Развалени, ужасни!
Върнах ги в магазина, а продавачката след кратка консултация по слушалката ми връща парите с думите - "Ами да не сте ги купували..."
PS Патладжана беше 4.49 лв за килограм при 1.80 лева на пазара.
Съвсем за балъци ни вземат....

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 13:08 от BOSS SAMORAI

# 1 192
  • Sofia
Ако доживеем да ни пуснат трамвая... ще пазарувам от пазара, иначе си оставаме на Лидл и това е положението.

# 1 193
Пиша за да не се подведе още някой като мен.
Тази вечер купих бланширани скариди за 3.99леваопаковката със срок на годност 03.10.22.
Отварям ги да ги готвя - ами нама такава СМРАД!
Развалени, ужасни!
Върнах ги в магазина, а продавачката след кратка консултация по слушалката ми връща парите с думите - "Ами да не сте ги купували..."
PS Патладжана беше 4.49 лв за килограм при 1.80 лева на пазара.
Съвсем за балъци ни вземат....

Поредната страхотна логика от касиерка в Лидл. Трябва да пуснат конкурс с техните куриозни реплики.

А иначе не сте изкарали късмет според мен. И аз съм взимала от тези и в последния ден от срока на годност са били ок.

# 1 194
4, 50 патладжан? Аз напълних фризера с печен патладжан, като преди доста време беше на промоция по лев.
Явно съвсем са се оляли в последно време с зеленчуците.
В квартала по зеленчукарниците патладжаните са под 3 лв.

# 1 195
  • София
Много се радвам за чаршафите с ластик от сатениран памук. Точно за тях питах преди няколко дни.
Дано да има от хартията за автомобили. Все не успявам да купя от нея.
От почистващите препарати ще купя.

# 1 196
  • София
Много се радвам за чаршафите с ластик от сатениран памук. Точно за тях питах преди няколко дни.
Дано да има от хартията за автомобили. Все не успявам да купя от нея.
От почистващите препарати ще купя.
Отдавна не я зареждат.

# 1 197
Кебапчетат стара планина от брошурата хубави ли са? Че ме изненадаха гости и да взема ако ги бива...

# 1 198
Няколко пъти съм купувала кебапчета и кюфтета от Lidl и са добри. Пробвала съм на две поредни сметки с оферта и ми е давало отстъпка, освен сега да са въвели нови правила.
Подарявам купони за Lidl
Скрит текст:

Ако се качват три снимки пред и след всяка ли трябва да се пише spoiler, пробвах в началото и в края, но се показа само първата, другите не се визуализираха?

# 1 199
Уф, като гледам колко одумках в Л този месец вече се надявам да има няколко скучни седмици подред, че като ида за едно нещо се прибера с две торби Rolling Eyes

Ако се качват три снимки пред и след всяка ли трябва да се пише spoiler, пробвах в началото и в края, но се показа само първата, другите не се визуализираха?
Пред първата и след последната.

Общи условия

Активация на акаунт